• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinliği aldım, yorumlarınızı bekliyorum...

onların işi bu, bir şekilde yaparlar canım o göğüs altındaki detayın altındanda uzatabilirler bel kısmını. en azından belli olmaz

Eklediğiniz resimde kemer kısmından aşağı etek süzülüyor gibi iniyor . Sizin fotoğrafınızında ise kemerden hemen sonra kabarmış pamuk prensesin elbisesi gib olmuş:) bence sorun ondan kaynaklanıyor, düzeltilirse güzel olabilir..

madem sadeliği hoşuna gitti senin, sadece bel kısmındaki kemer yerine daha geniş bir parça koysunlar belini ortaya çıkaracak şekilde, o zaman hoş olur diye düşünüyorum.. bir de aynı olmasın bence o beldeki parça tam olarak nasıl bir şey detaylı görünmüyor ama bence basitleştirmiş.. abiye elbise parçası gibi..

anladığım kadarıyla içine sinmemiş.eğer alalı çok olmadıysa değiştirmek zorundalar diye düşünüyorum.bunu en iyi tüketici hakları derneğine danışarak öğrenebilirsin.google dan bulunduğun yerdeki derneğe bakıp vakit kaybetmeden danış.ayrıca canını sıkma o kadar kötü değil, iyi bir terzi bulup istediğin tadilatı yaptırırsın.

Eger sadeligi seviyosan bence güzel,yanlız altında tarlatan yok galiba oyüzdende elbiseyi andırıyo.Belindeki kemeri hareketlendirip duvagınıda güzel bişey seçersen tamamlarsın diye düşünüyorum..herşeyde bi hayır vardır canım,Ogün güzel geçicek merak etme :)

canım gelinli güzel ama sanırım boyu kısa eğer modeli böyle ise sadece bu durum biras garip olmus yine de tercih senin

Fiziğiniz güzel ama gelinlik emanet gibi durmuş yani bu fiziğe çok daha güzel gelinlik bulabilirdiniz keşke acele etmeseydiniz,arkadaşların önerilerini dikkate alarak değişiklikler yaptırabilirsiniz,şimdiden mutluluklar diliyorum

canım gelinlik 34 36 bedenlerde hoş duruyo aynını bende denedim 34 beden çok hoştu ama seni çok kilolu göstermiş..gögsüde tam durmamış ordaki başka modellerden bakmanı öneririm:16:

Cnm ben gelinliğini beğendim. Tarz ve zevk meselesi beğeniler. Sadelikten hoşlandığım için açıkçası bana hoş göründü...
Bu gelinliğin üstüne biraz daha gösterişli bir duvak, güzel bir el çiçieği ve güzel bir gelin düşündüğünde çok güzel bir görüntü olacağına eminim... Tek eleştirim belini daraltabilirsin cnm sıkı sıkı beline oturuyormu giyince bilmiyorum ama bel kısmının sıkı olup orayı vurgulaması lazım. Onun dışında ben bel ayrıntısını göğüs kesimini fln beeğendim dediğim gibi güle güle giy :54:

Hoş bir gelinlik fakat boyu sizde birkaç santim kısa durmuş. Düzeltilebilir bir durum sanırım bu. Bir de daha kabarık bir tarlatanla daha hoş duracaktır. Hayırlı uğurlu olsun :)

Cnm ben gelinliğini beğendim. Tarz ve zevk meselesi beğeniler. Sadelikten hoşlandığım için açıkçası bana hoş göründü...
Bu gelinliğin üstüne biraz daha gösterişli bir duvak, güzel bir el çiçieği ve güzel bir gelin düşündüğünde çok güzel bir görüntü olacağına eminim... Tek eleştirim belini daraltabilirsin cnm sıkı sıkı beline oturuyormu giyince bilmiyorum ama bel kısmının sıkı olup orayı vurgulaması lazım. Onun dışında ben bel ayrıntısını göğüs kesimini fln beeğendim dediğim gibi güle güle giy :54:

Bende aynı şeyleri yazacaktım, böylesi daha kolay oldu:) Birde sen hangi gelinliği beğenirsen beğen tam hayalindeki gibi olmaz, çünkü hayalimizdeki mükemmel:) Ben çok güzel gelinlikler beğendim, gösterdim; çevremden mutlaka birisi şurası hoş değil dedi. O yüzden senin içine sindiyse sorun yok...Sade olmayan dantelli bir duvak, renkli bir el çiçeği çok güzel olur bence

zevk meselesi belliki sadelikten hoşlanıyorsunuz ama onunda bi ölçüsü olmalı . düğünün yıldızı siz olmalısınız abiye giyen birisi bile sizden daha çok dikkat çeker bu gelinliği giyerseniz. fazla sade bence.

arkadaşlar bu gelinliği iade ettim ve yerine başka bir model aldım içime sinmeyince :1:

diğeri içime daha çok sindi, hem biraz daha süslü annem "şimdi gelin olduğun belli oldu işte!" dedi :!:

bakın o da bu, forumda yeni bir başlık da açmıştım zaten...

$ön.png $arka.png $gelinlik 2.jpg

gelinlik hoş ama üzerine tam oturmamış gibi yani bel oyuntun hiç görünmüyor birde boyu çok kısa

Back