Allah tamamına erdirsin canım,
gelinlikte bir gariplik var ama çözemedim :44:
bence değiştirme olayını zorlayıp bele oturan bir model tercih etmelisin
Eteklerin ucundan sarkan tüller garip duruyor, koyduğun resimdeki etek uçları böyle değil, bir de bunun rengi kırık beyaz oysa seninki baya beyaz olduğu için aynı kalitede görümmüyor..
bence iade ve ya değiştirme yapmak zorundalar senin yerine olsam tüketici mahkemesine falan başvururudum...
modeldekinin bel kısmı ile senin giydiğinin bel kısmı aynı hizada değil bence.. bu onların dikim hatası sonuçta, eğer o model diye satıyorlarsa.. bir de üzerine büyük durmuş gibi, senin bedenine göre ayarlanırsa daha hoş durur eminim.. değiştirmek için ikna etmeye çalış, olmazsa yapabileceğin tüm değişiklikleri yaparsın.. hem almışsın artık moralini bozma, eminim duvağınla makyajınla saçınla çiçeğinle çok daha güzel duracaktır :) her gelin çok güzeldir unutma
düzeltme şansım var yazdığın için yazıyorum kırma amaçlı değil, düşüncelerimi söylemek isterim. bence abiye bir kıyafetin altına gelnlik olsn diye o eteği yapmışlar gibi duruyoretek kısmı daha bi havalı olmalı ve bel kısmı biraz daha uzatılmalı diye düşünüyorum. ortasındaki şey aynı abiyelerin göğüs altındaki kemerlere benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?