• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinliği aldım, yorumlarınızı bekliyorum...

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
158
Arkadaşlar merhaba,

çok ani bir kararla aşağıdaki gelinliği aldım. ben aslında bele daha oturan bir gelinlik istiyordum ama almış bulundum işte... sizce nasıl olmuş? üzerinde oynama yapma şansım var hala, düğünüm haziranda olacak. fikirlerinizi bekliyorum. beğenmediğiniz şeyleri de söyleyin lütfen çekinmeyin.

$2.jpg

hyrlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallah... gelinliğe gelince bel ve göğüs kısmı fena deil ama etk kısmını beğenmedim acıkcası. üzerınde dğişiklik yaptırabilirim demişsin nasıl olur bılmıorum ama etk değişiklik istiyo gibi geldi bana

Allah tamamına erdirsin canım,
gelinlikte bir gariplik var ama çözemedim :44:
bence değiştirme olayını zorlayıp bele oturan bir model tercih etmelisin

Allah tamamına erdirsin canım,
gelinlikte bir gariplik var ama çözemedim :44:
bence değiştirme olayını zorlayıp bele oturan bir model tercih etmelisin

bel kısmı aşagıda tam belde olsaydı cok guzel olurdu. gogus hızasında olmuş ayrıntı o yuzden tuhaf durmuş.. herkesın zevki farklı mutlaka. hayırlısıyla gıyer inşallah...

canım Allah mesut etsin
moralini bozmak gibi olmasın ama madem fikrimizi sormuşsun bence modeli değiştir canım pek olmamış:2:

etek kısmını değiştir bence.birde beline otursa daha bi iyi olur.etek uçlarına güpür koydurabilirsin mesela

üzgünüm ama beğenmedim,gelinlik gibi değilde abiye kıyafet gibi durmuş..bel kısmı hoş durmamış,göğüs altında olması garip durmuş.değiştirme imkanın varsa değiştir bence..

Bence 2 sorun var 1- Bel oyuntun gözükmüyor...bir kıvrım olması lazım...2- bana boyu kısa gibi geldi...yine de geç kalmış sayılmazsın değiştirebilir ve değişiklikler yaptırabilirsin

Allah tamamına erdirsin canım. gerçek fikrimi söylemem gerekirse göğüs kısmı fena diil. ama etek ve bel kısmını ben de pek beğenmedim. eteği tütü gibi duruyo. ben de gelinlikte sadelikten yanayım ama bu da fazla sade gibi geldi bana... ama tamamen zevk meselesi. mutlulukla giymeni dilerim...

Son düzenleme:
ben beğenmedim.. gelinlik gbi değil yani nasıl desem farklı bi renk olsa tam bi abiye yada nişanlık. beyaz olduğundan gelinlik olduğu belli oluyo bence.. umarım kızmazsın bana ama öyle :19: :26:

valla beni biraz satan yer kandırdı gibi oldu, annemle gitmiştim o da moda zevki çok olmayan bir insan büyük hata yapmışım!

tanıtım fotoğrafında da kötü durmuyor aslında...

$3.png $1.png

gelinliği aldığım yer geri iade veya değiştirme de kabul etmiyor maalesef :(
moralim çok bozuldu şimdi...

canım gelinlik tanıtım resminde duruşuyla senin üstündeki çok farklı duruyor , sana biraz büyük gelmiş gibi..madem değiştirme şansın yok içine sinmesi için yapılabilecek tüm değişimleri yaptır... göğüs altındaki detayın altındaki kısımın tülleri bir değişik duruyor tanıtım resminde daha güzel duruyor o şekilde düzeltmeliler bence..

Eteklerin ucundan sarkan tüller garip duruyor, koyduğun resimdeki etek uçları böyle değil, bir de bunun rengi kırık beyaz oysa seninki baya beyaz olduğu için aynı kalitede görümmüyor..
bence iade ve ya değiştirme yapmak zorundalar senin yerine olsam tüketici mahkemesine falan başvururudum...

Son düzenleme:
Eteklerin ucundan sarkan tüller garip duruyor, koyduğun resimdeki etek uçları böyle değil, bir de bunun rengi kırık beyaz oysa seninki baya beyaz olduğu için aynı kalitede görümmüyor..
bence iade ve ya değiştirme yapmak zorundalar senin yerine olsam tüketici mahkemesine falan başvururudum...

etek uçları zaten yapılacak boyuma göre, resimde bi platformun üstündeyim zaten..
beni en çok bel kısmı rahatsız etti ya tam oturtmadılar ya da duruşu öyle... ben giydiğimde hiç fark etmemiştim :(

modeldekinin bel kısmı ile senin giydiğinin bel kısmı aynı hizada değil bence.. bu onların dikim hatası sonuçta, eğer o model diye satıyorlarsa.. bir de üzerine büyük durmuş gibi, senin bedenine göre ayarlanırsa daha hoş durur eminim.. değiştirmek için ikna etmeye çalış, olmazsa yapabileceğin tüm değişiklikleri yaparsın.. hem almışsın artık moralini bozma, eminim duvağınla makyajınla saçınla çiçeğinle çok daha güzel duracaktır :) her gelin çok güzeldir unutma ;)

modeldekinin bel kısmı ile senin giydiğinin bel kısmı aynı hizada değil bence.. bu onların dikim hatası sonuçta, eğer o model diye satıyorlarsa.. bir de üzerine büyük durmuş gibi, senin bedenine göre ayarlanırsa daha hoş durur eminim.. değiştirmek için ikna etmeye çalış, olmazsa yapabileceğin tüm değişiklikleri yaparsın.. hem almışsın artık moralini bozma, eminim duvağınla makyajınla saçınla çiçeğinle çok daha güzel duracaktır :) her gelin çok güzeldir unutma ;)

evet modele bakınca farkediliyor, modelin beli daha aşağıda bu yüzden de bel oyuğuna gayet güzel oturmuş
senin giydiğin gelinlikte ise nerdeyse göğüs altında gb görünüyor
bu konuda bir düzeltme yapılabilir bence
modeldeki gelinlik hoşmuş ama onlar dikememiş diye düşünüyorum aynı modeli

katalog resminde daha iyi görünüyo bence de ama o mankende belde olması gereken yer belde duruyo, senin resminde bel kısmı göğüsaltına gelmiş. orda bi gariplik var. aldığın yer de kendi ölçülerine göre diktirmeyip hazır aldıysan değiştirmek zorunda bence. göz var izan var. katalogdaki gelinlikle seni üstündeki aynı gibi durmuyo ki. gerekirse tüketici haklarına şikayet ederim falan de. korkup değiştirebilirler. ha eğer o resimdeki hale getirebiliyorlarsa ne ala. fena durmuyo bence.

düzeltme şansım var yazdığın için yazıyorum kırma amaçlı değil, düşüncelerimi söylemek isterim. bence abiye bir kıyafetin altına gelnlik olsn diye o eteği yapmışlar gibi duruyor:50: etek kısmı daha bi havalı olmalı ve bel kısmı biraz daha uzatılmalı diye düşünüyorum. ortasındaki şey aynı abiyelerin göğüs altındaki kemerlere benziyor

neden kabul etmiyorlar ki:S saçmalığa bak. keşke konuşsaydın önceden canım ya zaten bir gün yaşanıyo içine sinmezse giymek zorundamısın şimdi? en azından düzelttirebilme şansın varmış bence daha iyi bir hale getirtebilirsin..

düzeltme şansım var yazdığın için yazıyorum kırma amaçlı değil, düşüncelerimi söylemek isterim. bence abiye bir kıyafetin altına gelnlik olsn diye o eteği yapmışlar gibi duruyor:50: etek kısmı daha bi havalı olmalı ve bel kısmı biraz daha uzatılmalı diye düşünüyorum. ortasındaki şey aynı abiyelerin göğüs altındaki kemerlere benziyor

ben hep sade ve zarif bir gelinlik istedim, saçma işlemeli gelinliklerle güzelim kızların ne hale getirildiklerini iyi biliyorum... bu gelinlik o açıdan tam benim istediğim gibiydi, takı, saç ve duvakla gösteriş katmayı düşünüyorum.

ama şu bel kısmını nasıl hallederiz bilemiyorum :(

Back