Gelinlik Modelleri Bu gelinliğe karar verdim,sizce nasıl ?

çok güzel.hayırlı olsun canım.bende gelinlik bakıyorum.fransız danteli istiyorum.

1. model hem kumaşıyla hemde modeliyle çok güzel.
2. modelin kumaşını o modelde deneme bence.
aynı havayı vermicektir.
ben 1. modele bayıldım şahsen.
şimdiden mutluluklar dilerim size.

valla ben ikisine de bayıldım
bence ikinci kumaş da birinci modele gider

Açıkçası moda evlerine çok da güvenme alakasız bir şey ortaya çıkabilir moralin bozulur durduk yere...

1. model saten üzerine işleme 2. si ise fransız danteli.

1. model kumaşından ötürü üste çok iyi oturmuş 2. si dantel olduğu için daha salaş.

Resimde 1. daha ağır duruyor ama gerçekte 1. si daha basit 2. si daha şık durur.Fransız dantelinin üstünü taşlarla işliyorlar daha pırıltılı duruyor.

Bu 2. modelin çok alternatifi var san patrick pronoviasta bulabilirsiniz. yada oytpete nin gelinlik arşivinde

kızlar 1.resimdeki modelin orjinalini gönderip baksanız şaşırırsınız,sanki perde kumaşı gibi,
araya küçük boncuklar işlemişler,ben çok kararsız kaldım ya,
bakalım birde cumartesi günü modaevine sorucam hangisi daha güzel olur diye,
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim,beğenmenize sevindim :kedi:

ikisi de cok hos ama ikinciyi daha cok begendim. bence kumaşta aynı havayı yakalaman zor. ayrıca zevkin için tebrik ederim, oldukça şık ve asil modeller

bence 2. model bende çok beğeniyorum gözüm aşina o modele hayırlısı olsun cnm

opuyorumnanaktan

Harika ikisidee. Ama bence sakın bi fotoğrafa takılıp kalma. Emin ol resimdeki kumaşı en usta moda evleri bile zor çözer nasıl birşey olduğunu. Bence sen kesinlikle modelden ve gelinliğin tarzından ödün verme. Ama bu moddellere uygun alternatif kumaşlarla bu şıklığı yakalayabilirsin.

Bende böyle birşey istiyorum yaaaa ...

Bursada gelinlik sektörü almış başını gitmiş,eminim diğer illerde de böyledir.Açıkcası bir gelinliğe 2,5-3 bin lira veremem,ama istediğim beğendiğim modellerde hep pahalı,sanırım dantel olduğu için,bilemiyorum,açıkcası aynı havada bu gelinliği dikeceklerinide pek ummuyorum,zaten fiziğim birebir mankeninkiyle aynı değil,toplu değilim ama boyum 1,70 yani manken kadar uzun da değilim,
kızlar artık ümidim kalmadı,fiyatları gördükçe moralim çok bozuluyor,
Bursa'da nişanlımın üst komşusu perde ve gelinlik güpür üreten bir fabrikada yönetici,belki onlar bizim için yapacaklar bu kumaştan..Bugün gelinlikçiyle görüşmeye gidicem,artık bitsin istiyorum bu gelinlik bakma işi,bugün itibariyle nikahıma tam 56 gün,inşallah yetişir

kızlar çok teşekkür ederim şimdi size bir model daha ekliyorum acaba bu kumaştan olsa aynı havayı vermezmi,o havayı veren kumaştaki belirgin desenlermi ?
[/url][/IMG]

bu modele bayıldım tatlımm bende kabarık sevmem :)

canm ilki daha güzel,dikkat çekici bencede...ama her ikisininde omuz kısmını küçk detaylarla hareketlendrsen daha iyi olurmuş gibime geldi sanki...:1rolleyes: fikir sadece...

ilkini diktiriyorum kızlar,cumartesi günü ilk provam var,
güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…