- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulmemiz gulerdim.Can boğazdan gelir diye boşa dememisler.Adam endiselenmis.kızlar merhaba,
Aslında ben kayınvalidemi kayınpederimi çok seviyorum. Ama yeni evliyim ve yanlarında yemek yerken utanıyorum. Onlarda ben yemiyorum diye üzülüyorlar biliyorum. Fakat gecen gün benim biraz keyfim kaçınca kayınvalidem arayıp yemem konusunda söylenmeye başladı. İlgisinden sevgisinden söylüyor ama en sonunda "baban bu gelin çok yaşamaz diyor" demesi beni çok üzdü.
Sonra eşime neden böyle dediğini soydurduğumda ben demedim diyormuş.
Siz olsanız üzülmezmişsiniz?
Sizi sevdikleri için kendilerince takılmak istemişler . Böyle küçük şeyleri kafanıza takip huzurunuzu kacirmayin yahu.
yemek yemekte utanılcak birşey yok. millet ayni evde kvde kayınpederle yaşayıp cinsellik yaşıyor asıl o utanc verici. yemek yemekte ne varHay
hayır farklı şehirlerde yaşıyoruz
Amann benim mustakbel kaynana benim zayifligima neler diyo. ben de sakaya vurup fitim kendime dikkat ediyorum ben boylede guzelim falan diyip dalgaya vuruyorum . Sonra anliyo sagolsun cokta severim kendisini :) hic takilacak bi durum degil seninki de :)kızlar merhaba,
Aslında ben kayınvalidemi kayınpederimi çok seviyorum. Ama yeni evliyim ve yanlarında yemek yerken utanıyorum. Onlarda ben yemiyorum diye üzülüyorlar biliyorum. Fakat gecen gün benim biraz keyfim kaçınca kayınvalidem arayıp yemem konusunda söylenmeye başladı. İlgisinden sevgisinden söylüyor ama en sonunda "baban bu gelin çok yaşamaz diyor" demesi beni çok üzdü.
kızlar merhaba,