• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gece hem Hıdırellez hem de Ramazan ayının başlangıcı

Ne olur "Müslüman öyle olmaz böyle olur" diye insanların mutlu oldukları şeyleri baltalamayın artık!!! Bunun dinle ilgisi yok, ortada paralar harcanan şarlatan hocalar yok, insanlar biraraya geliyor, eğleniyor, umutlanıyor ve mutlu oluyor.
[/QUOT
Ne olur "Müslüman öyle olmaz böyle olur" diye insanların mutlu oldukları şeyleri baltalamayın artık!!! Bunun dinle ilgisi yok, ortada paralar harcanan şarlatan hocalar yok, insanlar biraraya geliyor, eğleniyor, umutlanıyor ve mutlu oluyor.
Bir caputtan medet ummaya calismak dileklerinin gerceklesmesini beklemek islamla bagdasmaz. Bir sey yalnizca Allah'tan istenir. Savunduğum bu. Eğlence yapılmasını hidirellezin kutlanmasına laf ettiğim yok. İsteyen caputta baglasin. İyi bir şey yapıyoruz sanarken küfre düşmeyelim demek istediğim bu. İyi akşamlar

Ooo, katmerli bir gece desenize. :)

Bu bir gelenek ama ben çizim ve gül ağacı detaylarını atlayıp sadece gönülden edeceğim dualarla bu güzel geceyi değerlendireceğim.

Tez zamanda düzgün bir sevgili istiyorum ben. Bunu bu gece boyunca dillendireceğim. Allah'ım, sesimi duy lütfen. :)
Ben de tatlımmmm yaa.., kaderimde varsa hayırlısıyla helal süt emmiş, düzgün, boylu poslu az buçuk da yüzüne bakılır biriyle izdivaç gerçekleştirmek istiyorum artık...

Valla ben öyle yapıyorum.balkona da çay tabaklarına nohut bulgur pirinç mercimek bırakıyorum.dileklerimi yazıp çizip koyuyorum geçen gün 2016 Mayıs takı hıdırellez dilek kağıdını buldum.bebek çizmisim hamile kadın resmi cizmisim:) 2017 ağustosta oğlum oldu:))) ha cüzdanımi da açık bırakıp koyarım balkona Hızır değsin:) evlerimizden bereket sağlık huzur eksik olmasın hayırlı ramazanlar:)
Dileklerinizi yazip çizip nereye koyuyorsunuz acaba gül ağacı şart mı :KK48: bir de bu nohut şeysini neden yapıyorsunuz.(cok soru sordum galiba kusura bakmayin )

Bir caputtan medet ummaya calismak dileklerinin gerceklesmesini beklemek islamla bagdasmaz. Bir sey yalnizca Allah'tan istenir. Savunduğum bu. Eğlence yapılmasını hidirellezin kutlanmasına laf ettiğim yok. İsteyen caputta baglasin. İyi bir şey yapıyoruz sanarken küfre düşmeyelim demek istediğim bu. İyi akşamlar
Canım dediğin doğru ama bu
Canım mesela kendimden örnek vereyim. Taşlardan şekil yaparken yada isteğimi çizerken taşlardan veya çizdiğimden medet umuyorum. Tabi ki Allah'tan istiyorum. Ama bu bir gelenek olmuş. Bence çok eğlenceli ben büyük keyif alıyorum. Yani bunu dinle bağdaştırmıyorum ki bence herkes eğlencesine yapıyor

Ben dileğimi yazdım kızlar. Bir de resim kesip yapıştırdım. Kese içine koydum.

Vazomda evde güllerim vardı suda birtanesine dalına astım.💕💕
Vazoyu sizce balkona mi koyayım evde mi kalsın🤔

Screenshot_20190505-225449.webp

Back