- Konu Sahibi miniminimarg
Kızlar birde taş toplayıp taştan şekil çiziliyor.Bebek, ev gibi. Ben taş bulamayınca yada taşlar yetmeyince mandal kullanıyorum :) Bence çok eğlenceli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olur "Müslüman öyle olmaz böyle olur" diye insanların mutlu oldukları şeyleri baltalamayın artık!!! Bunun dinle ilgisi yok, ortada paralar harcanan şarlatan hocalar yok, insanlar biraraya geliyor, eğleniyor, umutlanıyor ve mutlu oluyor.
[/QUOT
Bir caputtan medet ummaya calismak dileklerinin gerceklesmesini beklemek islamla bagdasmaz. Bir sey yalnizca Allah'tan istenir. Savunduğum bu. Eğlence yapılmasını hidirellezin kutlanmasına laf ettiğim yok. İsteyen caputta baglasin. İyi bir şey yapıyoruz sanarken küfre düşmeyelim demek istediğim bu. İyi akşamlarNe olur "Müslüman öyle olmaz böyle olur" diye insanların mutlu oldukları şeyleri baltalamayın artık!!! Bunun dinle ilgisi yok, ortada paralar harcanan şarlatan hocalar yok, insanlar biraraya geliyor, eğleniyor, umutlanıyor ve mutlu oluyor.
Valla evde mevcut olan bakliyatlarin içine karıştırıyorum.hepsi eski yerine gidiyor.O tabaklara koyduğunuzu ne yapıyorsunuz peki sonra
Ben türk kahvesi isterimBen burdan çulsuz cikarim,anlaşıldı![]()
Ben normal saksidski sardunyaya astımArkadaşlar kafam karıştı şimdi evinin yakinda gül agaci olmayan deniz olmayanlar ne yapıyor yabilen biri anlatsın ne yapalım
Hmm tamam bende acaba pişirip kuşlara falan mı veriyoruz dedimValla evde mevcut olan bakliyatlarin içine karıştırıyorum.hepsi eski yerine gidiyor.
Bunu nereye koyucaz pekiKızlar birde taş toplayıp taştan şekil çiziliyor.Bebek, ev gibi. Ben taş bulamayınca yada taşlar yetmeyince mandal kullanıyorum :) Bence çok eğlenceli.
Ben de tatlımmmm yaa.., kaderimde varsa hayırlısıyla helal süt emmiş, düzgün, boylu poslu az buçuk da yüzüne bakılır biriyle izdivaç gerçekleştirmek istiyorum artık...Ooo, katmerli bir gece desenize. :)
Bu bir gelenek ama ben çizim ve gül ağacı detaylarını atlayıp sadece gönülden edeceğim dualarla bu güzel geceyi değerlendireceğim.
Tez zamanda düzgün bir sevgili istiyorum ben. Bunu bu gece boyunca dillendireceğim. Allah'ım, sesimi duy lütfen. :)
Dileklerinizi yazip çizip nereye koyuyorsunuz acaba gül ağacı şart mıValla ben öyle yapıyorum.balkona da çay tabaklarına nohut bulgur pirinç mercimek bırakıyorum.dileklerimi yazıp çizip koyuyorum geçen gün 2016 Mayıs takı hıdırellez dilek kağıdını buldum.bebek çizmisim hamile kadın resmi cizmisim:) 2017 ağustosta oğlum oldu:))) ha cüzdanımi da açık bırakıp koyarım balkona Hızır değsin:) evlerimizden bereket sağlık huzur eksik olmasın hayırlı ramazanlar:)
Canım dediğin doğru ama buBir caputtan medet ummaya calismak dileklerinin gerceklesmesini beklemek islamla bagdasmaz. Bir sey yalnizca Allah'tan istenir. Savunduğum bu. Eğlence yapılmasını hidirellezin kutlanmasına laf ettiğim yok. İsteyen caputta baglasin. İyi bir şey yapıyoruz sanarken küfre düşmeyelim demek istediğim bu. İyi akşamlar
Canım mesela kendimden örnek vereyim. Taşlardan şekil yaparken yada isteğimi çizerken taşlardan veya çizdiğimden medet umuyorum. Tabi ki Allah'tan istiyorum. Ama bu bir gelenek olmuş. Bence çok eğlenceli ben büyük keyif alıyorum. Yani bunu dinle bağdaştırmıyorum ki bence herkes eğlencesine yapıyorBir caputtan medet ummaya calismak dileklerinin gerceklesmesini beklemek islamla bagdasmaz. Bir sey yalnizca Allah'tan istenir. Savunduğum bu. Eğlence yapılmasını hidirellezin kutlanmasına laf ettiğim yok. İsteyen caputta baglasin. İyi bir şey yapıyoruz sanarken küfre düşmeyelim demek istediğim bu. İyi akşamlar
Ben balkona yapıyorum:)Bunu nereye koyucaz peki
Ay bütün ritüelleri yapıyorum şuan![]()
Aa asılıyor mu gömülüyor mu orasi da karıştı şimdiBen normal saksidski sardunyaya astımönemli olan niyettir sanırım
![]()
Tamam sağolBen balkona yapıyorum:)
Ben asıyorum çocukluğumdan beriAa asılıyor mu gömülüyor mu orasi da karıştı şimdi![]()
Ben dileğimi yazdım kızlar. Bir de resim kesip yapıştırdım. Kese içine koydum.
Vazomda evde güllerim vardı suda birtanesine dalına astım.![]()
Vazoyu sizce balkona mi koyayım evde mi kalsın![]()
O zaman ben de evdeki herhangi bir saksidaki çiçeğe asayim artik napalim elimizde olanlar buBen asıyorum çocukluğumdan beri
Akarsu varmı atabileceğinO zaman ben de evdeki herhangi bir saksida ki çiçeğe asayim artik napalim elimizde olanlar bu![]()