• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU gece doguma gidiyorum cok heycanliym

36 haftalik hamileyim suyum gelmis anlamamism nezamandir azalmis suyu sancimda vardi uzaniodum ne zamandan bugun doktor geldi kontrol etti acilmada varmis ama cok degil gece tam acilir dedi.cok heycanliym korkuyorum endiseliym normal olsun istiyorum.bana sans dileyin kizlar

canım Allah yardımcın olsun bir avazda doğurup sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah.bizim içinde dua et olurmu?

Insallah cabucak saglikla dogum yaparsin canim. Rabbim yardimcin olsun.

hic korkma tatlim dusunduyun kadar zor degil.ben o kadar buyutmustum ki gozumde olay bittikten sonra utanmasam bu kadar mi diyecektim:9:
ALLAH sana da bu kadar kolay dogum nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

36 haftalik hamileyim suyum gelmis anlamamism nezamandir azalmis suyu sancimda vardi uzaniodum ne zamandan bugun doktor geldi kontrol etti acilmada varmis ama cok degil gece tam acilir dedi.cok heycanliym korkuyorum endiseliym normal olsun istiyorum.bana sans dileyin kizlar

inşallah normal olur. valla sezeryandan 1 ay cektim . normalde 1 gun cekersin. allah bi avazda kurtarsın. ayy ne zaman gececek zaman yaa asker gibi teskere bekliyorum şafağa daha 6 ay var

hic korkma tatlim dusunduyun kadar zor degil.ben o kadar buyutmustum ki gozumde olay bittikten sonra utanmasam bu kadar mi diyecektim:9:
ALLAH sana da bu kadar kolay dogum nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

yanımda senin gibi biri olsaydı vallahi sezeryan yapardım kimse bana böle şeyler söylemeyince korkudan sezeryan oldum

Back