Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
36 haftalik hamileyim suyum gelmis anlamamism nezamandir azalmis suyu sancimda vardi uzaniodum ne zamandan bugun doktor geldi kontrol etti acilmada varmis ama cok degil gece tam acilir dedi.cok heycanliym korkuyorum endiseliym normal olsun istiyorum.bana sans dileyin kizlar
hic korkma tatlim dusunduyun kadar zor degil.ben o kadar buyutmustum ki gozumde olay bittikten sonra utanmasam bu kadar mi diyecektim
ALLAH sana da bu kadar kolay dogum nasip etsin
36 haftalik hamileyim suyum gelmis anlamamism nezamandir azalmis suyu sancimda vardi uzaniodum ne zamandan bugun doktor geldi kontrol etti acilmada varmis ama cok degil gece tam acilir dedi.cok heycanliym korkuyorum endiseliym normal olsun istiyorum.bana sans dileyin kizlar
inşallah normal olur. valla sezeryandan 1 ay cektim . normalde 1 gun cekersin. allah bi avazda kurtarsın. ayy ne zaman gececek zaman yaa asker gibi teskere bekliyorum şafağa daha 6 ay var
hic korkma tatlim dusunduyun kadar zor degil.ben o kadar buyutmustum ki gozumde olay bittikten sonra utanmasam bu kadar mi diyecektim
ALLAH sana da bu kadar kolay dogum nasip etsin