BU gece doguma gidiyorum cok heycanliym

Naira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
29
0
36
Azerbaycan
36 haftalik hamileyim suyum gelmis anlamamism nezamandir azalmis suyu sancimda vardi uzaniodum ne zamandan bugun doktor geldi kontrol etti acilmada varmis ama cok degil gece tam acilir dedi.cok heycanliym korkuyorum endiseliym normal olsun istiyorum.bana sans dileyin kizlar

rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inş.doğum yapanların duası kabul olurmuş tüm çocuk isteyenlere dua etmeyi unutmayın..:) hayırlı doğumlar...

Senın ıcın kolay bır dogum olsun ınsallah bır avazdaaaa ınsallah:)) Sancın fln varmı nasıl hıssedıosun kendını? Sunı sancı verıckler sanırım? Ayy cok heycnlıı ALLAH yardımcın olsun

canım allah kolaylık versin inşallah normal doğum olur şimdi korkuların var ve birazda acı çekiyor olsanda emin ol kucağına aldığın an iyikide çekmişim o acıları diyeceksin ALLAH IM YAVRUNA SAĞLIK VE UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH HAYIRLI EVLAT OLUR BOL ŞANS

canım doğum yapacak olan bir kadın sancı anında dua ederse tüm dualarını kabul edermiş sende çocuğu olmayanlara ve kendin yuvan başta olmak üzere tüm müslümanlara dua etmeyi unutma senden ricam

sancim yok ama doktorum geceye kadar olabilir dedi.bilmiyorum belki sezeryan olur.ya asagidan bakti o bile cok acitti dogumu bile dusunemiyorum

şuan ezan okunuyor dilerim çok rahat doğum yaparsın Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
canımm hadi hayırlısı .allah bir avazda kurtarsın inşallah,hiç düşünme acısını falan kucagına bebeğini aldığın anları düşün tatlım,kendini motive etmeye bak.hayırlı dogumlar diliyorumm..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah yardımcınız olsun, rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder size inşallah :) Bu gece bebeğinizi kucağınıza alacaksınız, bence bütün acılara bedeldir darısı bütün hamile bayanlarımıza..

allah yardımcın olsun . . . çok heyecanlanma bebekda heycanlıdır annesıne kavusacak uzun bı yoldan gelıyor

bebeginde kilosu 2.800 cok degil dedi ama bunada sukur dedi doktorum.bakalim nolucak hala bekliorum.sanci falan yok.cok twk ederim sizlere.dualariniz icin

bebeginde kilosu 2.800 cok degil dedi ama bunada sukur dedi doktorum.bakalim nolucak hala bekliorum.sanci falan yok.cok twk ederim sizlere.dualariniz icin

ben şuan 16 yaşındayım 1.700 gr. doğmuşum doktorlar bana bu ölür demişler yaşamışım. Allah'ın izniyle bebeğinde sağlıklı doğar kendini iyi hisset bence zaten anne kendini nasıl hissederse bebekte öyle hissediyormuş diye biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…