Bu gece ben senin olacaktim

Son cümle her şeyi özetliyor. Taviz vermemeli böyle denyolara. Bu saatten sonra diyebileceğiniz en isabetli cümle "hadi yallah" olurdu. Demişsiniz de zaten ağzınıza sağlık.

Kusura bakmayında ne kadar ezdirmişsiniz kendinizi, ne kadar kaldırmışsınız o adamın dötünü. Neyse ki tam son anda aklınız başınıza gelmiş, o temizlik olayında yaşananlar olmasaydı büyük ihtimalle şimdi mutsuz bir evliliğin sabahına uyanacaktınız belki, her şeyde vardır bir hayır diye buna derler işte. Geçmiş olsun.

En doğru kararı vermişsin helal olsun sana...
Emin ol sonra düşününce diyeceksin ki aman iyi ki evlenmemişim bu öküzle.
Düğün stresi de bi yere kadar. Adam stresten falan değil senden soğumuş ve sürekli bağırıp çağırarak alt etmeye çalışmış.
Ohhh g.t gibi kalmış ortada. Ablasının dedikleri zaten saçmalık ötesi, onda o abla oldukça evlenemez zaten.
Yüreğine ferahlık versin Yüce Allahım çünkü yaptığında sonuna kadar haklısın.
Bi daha böyle şeyler yaşamazsın inşallah, kimseye gözü kapalı güvenme lütfen... Bu erkekler anamızı babamızı onlar için silince bi yerleri kalkıyor. Eşim bikaç defa ağzımı yokladı annenlere gitme, babanla görüşme diye( çünkü kendi ailesi ile küs, benim de kendi ailemle görüşmemi kıskandı biraz.) Dedim sen onu geç, ailemi silemem. Onlar benim bu dünyadaki tek dayanağım eşimle beraber.

Yolun basindayken bitmis sükürki allah sana gördügün mükemmel erkegin gercek yüzünü göstermis
Evlenipte bunlari cekseydin cok daha zoruna giderdi

bunca seye rağmen son anda aman millet ne der,aman unutamam,aman cesaret edemem diye düşünmeyip bitirmeniz sizin için enn hayırlısı olmuş..... adam gibi adam düğün stresine girse bile hakaret küfür etmez. entellektüelliğine başlarım onun ben. okumak adam etmez eşek her zaman eşektir........... sizin adınıza sevindim,bu gece oturun kına gecesi yapın kurtuldum diyee ohhhh

Korunmaya karşı çıkan çocuk için evlenilir diyen ağzı bozuk bu adamın entelektüel kişiliğini ayrıca merak ettim

bence konu sahibinin entelektuellik algısı değişik .Gülben ergen ne kadar yazarsa bu adam da o kadar entelektüel olur

şimdi burda entelektüel açılımı yapmayacağım ama bence tdk'dan bi karşılığına bakmalı en azından

kimse mükemmel değildir insan fıtratına aykırı...bundan sonra bunun bilerek, kendini daha çok severek devam et yoluna...Allah kurtarmış...

Herkes ilişkinin içinde maşallah,
Kusur kalan, yorum yapmayan kalmamış.
Teyzeler, ablalar, anneler, kardeşler hepsi.
Hakkınızda hayırlısı olmuş üzülmeyin. Bu evlilik ikinizede huzur getirmezdi.

Helal olsun size,tebrik ederim dik duruşunuz için...umarım sizden çok örnek alanlar olur burada....Verilmiş sadakaniz varmış....Sizi hakedenler çıksın karşınıza inşallah....

vallahi çok iyi yapmışsınız. bu anlattıklarınızı aynısı benim ablamın başına geldi. evlenme aşamasına gelene kadar kibarlıktan kırılan, inanılmaz iyi davranan, çok aşık olan sevgilisi nişanlanınca tam bir öküze dönüştü. çok kaba davranıyordu hakaret ediyordu. salak malak vesaire, bunlar hiçbir şey... gelinlikçide kavga etmeler, davetiyecide kavga etmeler. gelinliğini mini etek gibi giy diyordu ablama, kafaya bakar mısınız? kim giyer mini etek gelinlik ya. bi kız nasıl isterse öyle gelinlik giymeli, damat kızı gelinlikçide ağlatacak kadar karışmamalı! sonra evlendiler, ablam ayrılmaya korktuğu için. evlilikleri de berbattı. hiçbir şey değişmedi... aynı tavırları hep devam etti. hakaret, aşağılama bir sürü şey... balayında bile çok kaba davranmış. arada dayak da atıyor sinirlenince beyfendi. sonra da boşandılar tabii ablamın dayanacak gücü kalmayınca. sen çok çok iyi yapmışsın kesinlikle değişmeyecekti. eminim. sen de boşanırdın en sonunda. çok iyi dönmüşsün köşesinden. tabii ki üzülür insan neden böyle oldu diye ama vallahi evlenip boşanmaktan çok daha iyidir. maşallahın var çok büyük cesaret kınadan bir gün önce ayrılmak. ama çok hak etmiş!!!

Görümce kavramını kötüye yoran bu gibi insanlar işte.
Ne diye kardeşini doldurup duruyorsun, nişanlısıyla kavga edince zevk mi alıyorsun, ota noka alınıp trip yapıyorsun, böyle saçma sapan yapıya sahip olan görümceler yüzünden nice nişanlar bozulmuştur.
Ama ben inanırım ki herkes yaptığını bir gün bir şekilde çeker.
Son anda iyi bir karar vererek kurtulmuşsun şükret, gerçekten seven insan da dolduruşa gelmemeli zaten.
Seni üreme makinesi olarak gören birinden ne bekliyordun ki sonunda kendi yüzünü göstermiş işte.

Herkes ilişkinin içinde maşallah,
Kusur kalan, yorum yapmayan kalmamış.
Teyzeler, ablalar, anneler, kardeşler hepsi.
Hakkınızda hayırlısı olmuş üzülmeyin. Bu evlilik ikinizede huzur getirmezdi.

evet ilişkiye akrabalar bu kadar karışıyorsa hayır gelmiyor maalesef...

okuyana kadar kor oldum
canim , guzel yuze 40 gunde doyulur, guzel huya 40 yilda doyulmaz. simdiden sana bu kadar hakaret eden,deger vermeyen, kucuk dusuren bi adamdan ayrildigin icin sukur namazi kilmalisin bence . gelinlik giydigin gunu bile burnundan getirir , hayatini zehir eder, gencligine hayallerine yazik olur canim benim .
simdi 1-2 ay aglarsin gecer , omur boyu cekmekten daha iyi degil mi?
Rabbim karsina sevip sevilebilecegin , kiymet bilen akli basinda birini cikarsin ins.
hic uzulme, kurtuldun. simdi uzuldugun dugun gunune yillar sonra lanet edecektin

Kınadan bir gün önce ayrılmış bir insanım diyerek ilerde küçük sıkıntılar karşısında daha da güçlü cesaretli olacaksınız. Yani bu ayrılık bişeyler alıp götürmeyecek çok şey katacak size. Helal olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…