• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gece ben senin olacaktim

Vallaha en iyisini yapmissin eski nisanliniz kendini bulunmaz "Hint Kumasi" zannetmis.Ama olmadigini cok guzel gostermissiniz,dugune yakin bunlar yapilir mi ayip ya!

Fazla deger basi yere egermis aklinda bulunsun.
Bende hala unutamadim cok ozluyorum diyeceksin sandim.bu insanimsiya cok iyi olmus.sanki dunya daki tek erkek o.
Bu kadar katlanman hata ne bekledin o kadar soyu mu tukendi erkeklerin bu kadar bu odunla ugrastin.
Biliyorum ne olursa olsun aci cekiyorsun.bize yazmak kolay ama sunu bil zamanla gececek icindeki aci.sukredeceksin daha cok iyi ki olmamis diye

Adama bak yaaa. Ablasının etegi altinda dolasan, kendini bulunmaz hint kumasi sanan bi parazit. Tek hucereli beyin tabi. Kurtulduguna sukret bu pislikten. Ne adamlar var ya. Ben okurken bile dayanamadım. Sen iyi bile dayanmisin. Uzulme hic. Degmez bu asalaga.

Allahin sevgili kuluymussun ki kurtulmusun kardes otur 2 rekat sukur namazi kil simdi ayrilmasaydin zaten bosaniyorum diye konu acardin hic uzme kendini Allah yolunu acik etsin

daha nisanliyken aldigicesarete ettigi laflara bak hele! cok yuz vermis tepene cikarmissin su aygirini!
dogru karari gec olmadan aldigina cok sevindim.
allah bahtini acik etsin.

Gordun mu annen nasil da halli cikiverdi. Anneler hisseder kizlar ne olursa olsun. Otur sukret omrunu boyle bi adam ve ailesiyle yakmadin

Goğsunu gere gere seni doğuran sana süt veren seni büyüten kadını elinin tersi ile sildiğine değdi mi vallahi akli melekelerinin geç te olsa hizaya gelmesine sevindim..şimdi git kırdığın kadını nasıl toparlarsın onu duşun...bugün kınamdı diye bir okuzu değil.

senin durumun tam
yüz verdim deliye geldi s... halıya olmuş
bu terbiye yoksunu saygısızı niye bu kadar çekmişsin sen şu an üzülüyorsundur ama bana buradan görünen hayatının hatasını yapmaktan son anda dönmüş bir genç kız
kınadır düğüne şu kadar kaldı el alem ne der dememen en iyisi bazen insanlar düğüne bir ay kala vs. şu an ayrılamam ne derler
yok düğün stresidir deyip bile bile göz yumarlar sonra evlenince ayrılır hiç gerek yok

Haklısınız ve iyi yapmışsınız...evlenmeden daha böyleyse evlenince neler yaparlardı size kimbilir....benim kuzenimde annesini almıştı karşısına ama sonra nişan atılınca anladı annesini...o abla yüzünden o kolay kolay evlenemez.evlensede huzuru bulamaz asla...siz üzülmeyin nasılsa unutacaksınız...Allah'ım karşınıza daha iyilerini çıkartsın...

en güzelini yapmışsın..
belki biraz üzüleceksin acı çekeceksin ama sonunda o adamdan kurtulduğun için şükredeceksin.
haklı olduğun halde görümceden özür dilemişsin en azından elinden geleni yapmışsın.. ama karşıdaki adam adam değil görümce görümce değil.. Allah çabuk atlatmana yardım etsin inşallah..

Bu gece benim dugun gecem olacakti hanimlar. Bu gece ben gelinligimi cikarip istanbul yolcusu olacaktim. Olmadi...

Onunla tanistigimda 19 yasimdaydim. Herseyiyle mukemmeldi. Suan tekrar karsima ciksa asik olurdum. Oturmasi kalkmasi,entellektuel birikimi kendini ifade edebilmesi,fizigi,ruhu... Onun yanaklarindaki sakallarin bile rastgele dizildigine inanmiyordum. Bi sanatti onlar usta bir hattat cizmisti sanki yuzunun her kivrimini. Ruhu bahar bahcemdi...

21 yasima kadar gorustuk. Fazla gorusmedik aslinda gerektigi kadardi. Elimi tutmadi yuzume bakamiyordu. Sonra nikah yapabilmek icin daha kolay bulusup gorusebilmek icin nisanlandik. Bu mantiksiz gelebilir size belki ama benim dogrum buydu.

1 yil nisanli kaldik. Bu bizim en zor evremizdi. Benim ailem cok problem cikatmisti. Daha dogrusu annem. Birkac tartismamiza sahit oldu ve takintisi oldu affedemedi onu istemedi. Sonra anneanneme sigindim. 5 ay evimden uzak kaldim. Annemi geride biraktim onun icin. O da sagolsun hicbir zaman annemi yuzume vurmadi.

Dugun tarihimiz yaklastikca bir suru problem cikti. Nisanlimin ailesi herseyi yapacaklarinin sozunu verdi ters koseye gectiler. Tum maddi yuk omzumuza bindi. (Simdi farkli dusunebilirsiniz hanimlar ama eger bastan konussalardi bende calisir borcsuz halledebilirdim)
Bu evrelerde o cok gerilmisti. Bana bagiriyor cagiriyordu hakaretler ediyordu. Bense dugun stresi kilifini uyduruyordum kendime.

Gelinlikcim yapma dedigimi yapmis bana bagirdi cagirdi bi isi halledemiuormusum benim gibi salaga yaparlarmis

Beni arardi zehol hangi renk boya yapalim. Sectigim boyaya b.k gibi renk seciyormusum.

Is bittikten sonra ogrendim dayima "nicin evlenilir cocuk yapmak icin " demis. Derde...

Is bittikten sonra ogrendim. Bigun avmde son ceyiz meselelerimi hallederken tartistik aglayarak magazayi terkettim. Teyzem onu aramis boyle boyle pldu kiz ahlayarak gitti diuince "agzina iki tane carpsaydin ben onu cok simarttim abla" demis.

Bana sormadan yaptigi bir ton is..

Bu gibi ni ton mesele ve ablasinin agzina bakisi..

Bardagi son tasiran mesele arkadaslar; evimi temizlemeye gitmisyik teyzemlerle. Bileklerimiz koptu. Biz saat 9.30 da yola ciktigimiz icin demedigini birakmayan adam ablasi 16.00 da gelmesine cit cikarmadi. Evi temizliyorduk bu ablasi geldi bon bon etrafa bakiyor. Kendisi de cok dominat ve benim eski nisanlimla cok siki fiki olan biri. Dedik yardimci olmak istiyorsaniz perdeleri takin. Surat 5 karis. Nisanlim geldi o perdeleri takti. Bisey oldu bunun sesi yukseldi. Hayatim biraz sesini ayarlar misin dedim. ' yuru git. Senin kaprislerinle mi ugrasacam terbiyesiz' dedi. Teyzelerimden biri ona bagirdi cagirdi. Ben teyzemi susturmaya calisirken mutfakta bu gorumce geldi gazete istemeye benim elim zangir zangir titriyor. Teyzem yok dedi yolladi. Bi baktim gitmis evden.

O ailemin yanindaki azarindan sonra dugun stresi mitresi demedim cikip gidiyordum. Kirdigi ceviz kirki gecmisti. Sonra teyzemler durdurdu. Birak zeholl izdivac yapacaksa yapsin yapmayacaksa da biz bu evi temizleyelim dediler.

Gorumce nisanlima ziril ziril aglamis. Ona surat yapmisiz. Mesajlasmalatimiz aynen soyle

-sen kimsin ulan. Sen benim en degerlime ablama nasil surat yaparsin. Nasil terbiyesizlik uaparsin. Evden kovmussun resmen.Bugun senin ne kadar nankor oldugunu gordum. Sana yarina kadar muhlet (yarin kinam var) toparlayacaksin yaptiklarini.

-orasi benim evim degil bizim evimiz. Kimse boyle hisey yapmaya hakkim yok. Ablan neye kirildi bilmiyorum ama duzeltecegim durumu dedim. Yine ulanli milanli yazdi.

Ablasini aradim. Abla bugun seni kirmisim ozur dilerim dedim kadin agzini acti yumdu gozunu. "Yaptigin terbiyesizlikleri diledigin ozur kapatamaz zeholcum. Sen benim icin bittin. Bi gazete istedim donup bakmadin (kardesi bana ailemin yaninda bagiriyor teyzem sinirli elim ayagim titriyor bu hanima gazete veremedigim icin kirilmis) Orda bi nasilsin demedin (yalan) Kendini garanyiye aldin tabi. Sen beni kardesimden ayirmayacaksin o benim kardesim. O temizlige de senin icin gelmedim kardesim icin geldim(bi perdsyi takamadan cekti hitti)
Nisanlimda bana konusmadan once bu "garantiledin tabi" lafini kullanmisti.

Nisanlima bu ses kaydini yolladim ve hersey bitti dedim. Kinamdan 1 gun once hersey bitti. Bana agza alinmayacak laflar etti gorumce sabah mesajlarda. Muhatap olmadim. Saygisiz olsaydim o gun cok guzel saygisiz olurdum.

Cok karisik oldu cok teferruata giremedim ama bugun benim dugun gecemdi olmadi. Ben onun icin anami karsima aldim ama o alamadi. Ben tirim tirim ucuz mobilya aradim ama simartilmisim. Ben garanyiye almisim kendimi ama kinadan 1 gun once birakiverdjm. Kendini vazgevilmez sandi ama oyle guzel vazgectim ki...
Hersey bitti kizlar. Beni sindirdi. Bagirmasina cagirmasina alistirdi. Sindim sondum. Icimdeki cocuk oldu. Bi suru evrem burnumdan geldi ama Allaha sukur ne bir acabam var nede bi keskem
Çok entellektüelmiş gerçekten küfürü hakareti geçtim dayak Yemen an meselesiymiş, ama çok takdir ettim seni helal olsun bu durumda ayrılmak cesaret ister ve sen hayatını kurtardın döner o sana Ağlar zırlar sakın dönme

Adam ne yaparsa yapsin alttan almissin daha dogrusu surekli ezdirmissin kendini oda bakmis sen surekli susup idare eden tarafsin ezdikce daha cok ezmis sirf ayrilmamak adina dugun zamani gelip catti diye yalvarmisin aman bitmesin aman ozur de dileyim aman hep alttan aliyim bu ne yaa sen onun esirimisin kolesimisin canini o mu verdi bi insana gerektiginden fazla deger verirsen degersiz olan sen olursun demekki sevginiz askiniz sandigin gibi karsilikli degilmis hem tek tarafli fedakarlik alttan alma...resmen gozun kor olmus iyiki evlenmeden kurtuldun belki kizcaksin ama var bu iste de bi hayir nisanliyken hakaret eden ablasi icin seni dinlemeden saydiran gorumce desen seytan zaten evlensende gozunun yasi kurumazdi artik onune bak hayat devam ediyo neler geciyor buda gecer elbet

Rabbim korumuş seni. Sukur canım. Başta çok canın yanacak. Sonra iyi günler aklına gelecek. Ama sonra bir sabah içindeki her şeyden kurtulmuş olacaksın... Geçecek... Rabbim yardım etsin. Simartilan oymus. Kendini bir halt sanmis.

gecmis gitmis olsun,hepsi geride kalsin insallah..
cok dogru bi karar vermissin canim.
uzulme diyemeyiz,uzul agla ama attigin bu adimdan geri donme..
Allah bin kat iyisini karsina cikarsin insallah

Ya bu adam düğüne 15 gün kalana kadar kıçını kaldırıp bir işin ucundan tutmayan, basit bir korunma mevzuusunda bile arıza çıkaran adam değil mi? Biz o konularda zaten hissetmiştik, sen de görmüşsün sonunda. Hakkında hayırlısı olsun, en doğrusu bu.
Çeri bacım, bundan sonra sen ne dersen o, senle iddia kuponu bile yaparım, müthiş bir altıncı hissin var. :KK14: Dediğin çıktı işte, keşke çıkmasaydı orası da ayrı mesele amao_O

Şu görümceler niye böyle her şeye karışır ki.. kardeşinin huzurunu bozdun, mutluluğunu yıktın noldu? Ah aldın ah sen de mutlu olamazsın...

Yav kardeşim ben de gorumceyim. Aman abim gelinimize ters bir şey demesin diye neleri yutmadik ki.. Elinizi vicdaniniza neden koymaz herseye burnunuzu sokarsiniz..

Evleyseydiniz de bu olaylarin benzerlerini hayatiniz boyunca yaşayacaktiniz. Erkek hanimina değer vermezse kimse değer vermez. Zor olmustur vazgeçmek ama ilerde iyi ki diyeceksiniz...

Back