Bu gece ben senin olacaktim

hiç üzülme ,nişanlın senin anlattığın gibi entellektüel birikimi olan biri falan değil,sen onu gözünde büyütmüşsün.Adam bildiğin hödük işte.Olmamasında da hayır var,hiç merak etme.ilk zamanlar üzülürsünde sonra iyi ki olmamış dersin.

demek ki sakalları özenle dizilecek kadar mükemmel bir yaratık değilmiş.
olan şu, nadiren görüşme esnasında karşınızdakini tanıyamamışsınız. muhataplık arttıkça gerçek yüzü ortaya çıkmış.
şahsi fikrim zarardan dönmüşsünüz, bu evlilik sizi yer bitirirmiş ve sonunun boşanma olması ihtimali çok yüksek tabi siz psikolojik olarak çöktükten sonra.

kimseye bu kadar derin anlamlar yüklemeyin, o da size yüklemedikçe.
geçmiş olsun.

Agzima bi ton kufur geldi de neyse bozmayim agzimi.. Dua et kurtulmussun saygina da hayran kaldim bn haksizliga gelemeyen biri olarak senin kadar sakin kalamazdim. Madem bitirecem o gorumceye acardim agzimi yumardim gozumu o erkek musvettesinede saydirirdm. Asil sen kimsin ulan sen ne saniyorsun kendini biz kimleri silmedik hayatimzdan seni mi silmicez sirk maymununa bak derdimm...... Sen iyi dayanmissn cok sukur de kurtulmussun....

Kızım senin verilmiş sadakan varmış.. Yat kalk dua et bu adam sana ne çektirirdi.. Daha evlenmeden böyleyse üşüştük herif!

aşk sözcükleri bunlar. Aklın bir karış havada olduğu, ayakların yerden kesildiği dönemlere aittirler. Hep böyle olmayacaktı. Aşk bir gün bitecek ve siz gerçekleri daha iyi görecektiniz. Hayırlısı...

asla keşke deme....

bende iyi ki dememişim deseydim şuanda 3 aylık evliydim iyi ki diyorum daima

ayy dayanamayacağım. size hakaret ettiği mesajları götürüp şikayet edin lütfen. nişanlı ve sevgililerin de hakları var. alın hepsini. haksız taraf onlar çünkü. ses kaydını da delil olarak götürün. bırakmayın yahu yanlarına.

Gerçekten çok entellektüel, ruhu güzel bir insan ohhh aşık oldum galiba.
Çeri sen demiştin kız, o konuda komikti falan güldük ettik ama tespit tam 12'denmiş harbiden. Neyse en azından çok geç olmadan bitirmiş. Bu kadarına da şükür, evlenip boşanmak çok daha zor olurdu.
Yalnız ben şaşırdım, tam düğün günü vazgeçebildiğine, ben geçemez sanmıştım. İyi cesaret etmiş.

Hayırlı olan buymuş demek ki. .
Geçer bu da geçer . .
Zamana bırak. .

Daha nisanliyken boyle davranan agzini bozan ve sizi savunmayan birisinden kurtludugunuza ileride cok sevineceksiniz.

Şimdi baktım bu adam için neandartal demişim ama konu sahibesi bana sayıp sövmüş hayırrrr o çok mükemmel cherry sen sus diye. Mesleği bırakıp kahinliğe mi başlasam ne.

Şimdi baktım bu adam için neandartal demişim ama konu sahibesi bana sayıp sövmüş hayırrrr o çok mükemmel cherry sen sus diye. Mesleği bırakıp kahinliğe mi başlasam ne.
Şans oyunlarına sarabiliriz bak
Ama şükür ki bunları da kabullenip devam etmemiş. Demek ki herkesin bir kırılma noktası var.

Harikasiniz! Çok sevindim. Sizin yerinizd başkası olsa aman şimdi bu saatten sonra dönülmez der evlenirdi. Yaptığınız şey o kadar doğru ki.. zararin neresinden dönerseniz kardir :)

Tatlimm seni tamamen Allah kurtarmış o ne pislik adam öyle evlenmeden öyle rahat hakaret eden evlensen seni doverdi aman aman sakin barışma da unut gitsin allah karşına senin değerini bilcek birini cikarsin bundan adam olmaz erkek musvettesi

Ben görümceyim iki yengem var .En son isteyeceğim şey abilerimin benden kaynaklanan sebeplerle ayrılmaları olur . O yüzden şu an yazdıkların yaşadıkların bana o kadar ters ki ben yorum dahi yapamam. Ama anneni arkanda bırakmamış olsaydın belki de bu kadar hakaret ve kötü tavırla karşılaşmazdın .

helal olsun sana bence çünkü çoğu kadın yarın kınam var diye vazgeçemez,yalandan yuzu guler kalbı aglar ama evlenir.sonrası hep sıkıntı zaten.o yuzden cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
Allah her ıkınız içinde hakkınızda hayırlısını nasıp etsın

her yiğidin harcı değildir helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…