Bu gece ben senin olacaktim

Hayırlı olsun inşallah.
Sukret ki bitti. Senin adinada annenin adina da cok sevindim.
Bu devir cekiver, idare ediver devri degil. Kimse kimseyi cekmek zorunda değil. Herkes mutlu olmak icin yaşıyor.
Ve sen kendin icin en iyisini yapmışsın.

en iyisini yapmışsın düğünden birgün önce ayrılmak cesaret ister ama sen son ana kadar sabıretmişsin
nişanlın olacak adam anlamıştır vazgeçilmez olmadığını onlar ayrılamayacağını düşünüyorlardı o mesajdan sonra nişanlının ve ablasının suratını görmek isterdim

çok geçmiş olsun canım büyük bir olayı atlatmışsın ileride keşke dememek için bir müddet üzülürsün ama sonra biri çıkar herşey geride kalır mutlaka Allah sabır versin...

Demekki neymiş bir başkası için anaya babaya karşı çıkılmazmış umarım bunu anlamişsindir.
Birde nedense okuduklarimdan anladigim kadariyla sanki hep sen bişeyleri düzeltmek için peşinden koşmuşsun boyle yapma kendini agırdan al her iş olacağına varir bunu unutma.

Canim uzulme artik oncelikle git annenin gonlunu al.Hic bir anne kizinin mutsuzlugunu istemez. Annecigin demekki anlamis ,hissetmiski bastan istememis. Anlattiklarina gore iyi ders vermissin oh olsun. Birak ayaklari yere degsin o nisanlinin. Dusunmeye cok vakti olucak cok simartmissin bence sen.
Kendini vazgecilmez sanmis adam ama iyi tepetaklak etmissin .

canım bak emin ol ki gün gelecek ve bu işin bozulduğpu için açıp ellerini Allah(c.c.)'a hamd-u'senalar,şükürler edeceksin....yaşayan biri olarak söylüyorum...
canım sadece belli bi zaman acısını çekeceksin tabi...daha doğrusu verdiğin aşka emeğe yanacaksın....

Şayet seni çok takdir ettim sen yapılması gerekeni yapmışsın ki daha evlenmeden sana saygısı yoksa bu çocuğu evlendikten sonra düşünemiyorum bile.. Açıkcası çok bile dayanmışsın ben olsam bu kadar dayanamazdım heralde Allah yolunu açık etsin inşallah çektiğin acılarda onun yanına kalmaz hiç merak etme

Nasip değilmiş.Allah beterinden korumuş bence kına günü iyi cesaret edip bitirmişsiniz sizi tebrik ederim.Kendimi koyuyorum yerinize o kadar kişiye ayıp olur son dakka böyle bişey yapamam moduna bile gireblirdim aptal gibi.Evlenmeden önce bunları yapan adam sonra neler yapardı kim bilir.
Kadın erkeğe Allah'ın emanetidir.Bi insanı eşin olarak görüyorsan ağzını açıp bu kelimeleri kullanamazsın.Bizi annemiz babamız bu şekilde azarlamaz laf edemezken elin oğluna niye o şansı verelim.Susmaya başladıkça taviz verdikçe kuduruyorlar.Böyle insanları gördükçe evlenmek esaret gibi geliyor soğuyorum.

Geçmiş olsun canım. O kadar samimi yazmışsınki... Her şeye iyi niyetki yaklaşmışsın. Ama olmamış kısmet değilmiş de istersen istersen foğrusu buymuş de ama hayatta bazen olması gerekenler oluyor ve şu an gözümüze kötü görününler sonradan bir bakıyoruz hayatınızın en büyük şansı çıkıyor. İnşallah karşına seni hakedenelr çıkar. Mutlu ol inşallah.

Birde şunu söylemeden gecemeyeceğim.Şuan psikolojik bir yıkım yaşıyorsunuz o yüzden belki bu gece ben senin olacaktım yazdınız.
Kimse kimsenin olmaz.böyle dramatik türk filmivari düşüncelere kendinizi kaptırmayın.
Sen ayrı bir bireysin ,varlıksın,varlığınla sen sahip olunacak değilsin.Erkek kadının kadın erkeğin olamaz.
Senin olmak nedir yahu..gecin artık şu ezik tavırları

Bazı aşklar kanser gibi. Primer odakta sorun yaratmadan metastaz yapıyor, beyni ruhu işlevsiz hale getiriyor. Çevresindekiler bir şeylerin ters gittiğini görse ve uyarsa da kişi halini normal sanıyor. Tesadüfi bir tetkik gibi sizin ev temizleme olayınız. Sorunun büyüklüğünü görmüşsünüz.Şanslı olanlar o evrede bile radikal tedaviyle ki bu sizin hayatınızda düğün arifesinde bitti demeniz, bir şekilde kurtuluyor. Şimdi nekahat evresi. Onu da atlatacaksınız. Geçmiş olsun

Adam sana ve ailene köpek muamelesi yapmış. Sen hala yok sakallarının hattat Yapımı olduğu asfdaad falan...
Ama tebrik ederim. Ayrılmayıp sineye de çekebilirdin bir sürü insan gibi. Ama yapmamışsın. Sen kimsin ulan'lı mesajdan sonra bile bitirmen gerekirdi. Ablayla konuşmaya kadar çok bile durmuşsun.
Gözün aydın diyeyim ben. Kurtulmuşsun böyle pisliklerden.

Kendi ailesini ablasini her daim tutan biri, size hakaretler eden herkesin icinde kucuk dusuren biri icin annenizle gorusmeyi kesip anneannenize gitmissiniz cok ilginc geldi bana bu..
Iyi ki bitmis diyorum sadece verilmis sadakaniz varmis boyle hasta ruhlu birinden kurtulmussunuz

Sen o kadar akıllı bir bayansın ki seni gerçekten kutluyorum. Allah Herşeyin hayırlısını verirmiş olmayacak insana karşıda soğukluk verir. Nişanlının gerçek yüzünü gördün işte. Bir ömürlük hata yapmaktansa bir yıllık hata yapmışsın.
Senin yapacağın şuan tek şey anneciğinin gönlünü Alıp haklıydın seni kırdığım için özür dilerim affet demek. Ne kadar kızsada o seni affeder, anne Yüreği bu sonuçta beton değil.

ayrıca bir şey daha sen hayatımda gördüğüm en mantıklı risk alabilen sonuçlarına katlanabilen bayansın. Lütfen nişanlınla barışma olur mu bu yapılanları unutma. Bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…