Bu gece ben senin olacaktim

Vallaha en iyisini yapmissin eski nisanliniz kendini bulunmaz "Hint Kumasi" zannetmis.Ama olmadigini cok guzel gostermissiniz,dugune yakin bunlar yapilir mi ayip ya!

Fazla deger basi yere egermis aklinda bulunsun.
Bende hala unutamadim cok ozluyorum diyeceksin sandim.bu insanimsiya cok iyi olmus.sanki dunya daki tek erkek o.
Bu kadar katlanman hata ne bekledin o kadar soyu mu tukendi erkeklerin bu kadar bu odunla ugrastin.
Biliyorum ne olursa olsun aci cekiyorsun.bize yazmak kolay ama sunu bil zamanla gececek icindeki aci.sukredeceksin daha cok iyi ki olmamis diye

Adama bak yaaa. Ablasının etegi altinda dolasan, kendini bulunmaz hint kumasi sanan bi parazit. Tek hucereli beyin tabi. Kurtulduguna sukret bu pislikten. Ne adamlar var ya. Ben okurken bile dayanamadım. Sen iyi bile dayanmisin. Uzulme hic. Degmez bu asalaga.

Allahin sevgili kuluymussun ki kurtulmusun kardes otur 2 rekat sukur namazi kil simdi ayrilmasaydin zaten bosaniyorum diye konu acardin hic uzme kendini Allah yolunu acik etsin

daha nisanliyken aldigicesarete ettigi laflara bak hele! cok yuz vermis tepene cikarmissin su aygirini!
dogru karari gec olmadan aldigina cok sevindim.
allah bahtini acik etsin.

Gordun mu annen nasil da halli cikiverdi. Anneler hisseder kizlar ne olursa olsun. Otur sukret omrunu boyle bi adam ve ailesiyle yakmadin

Goğsunu gere gere seni doğuran sana süt veren seni büyüten kadını elinin tersi ile sildiğine değdi mi vallahi akli melekelerinin geç te olsa hizaya gelmesine sevindim..şimdi git kırdığın kadını nasıl toparlarsın onu duşun...bugün kınamdı diye bir okuzu değil.

senin durumun tam
yüz verdim deliye geldi s... halıya olmuş
bu terbiye yoksunu saygısızı niye bu kadar çekmişsin sen şu an üzülüyorsundur ama bana buradan görünen hayatının hatasını yapmaktan son anda dönmüş bir genç kız
kınadır düğüne şu kadar kaldı el alem ne der dememen en iyisi bazen insanlar düğüne bir ay kala vs. şu an ayrılamam ne derler
yok düğün stresidir deyip bile bile göz yumarlar sonra evlenince ayrılır hiç gerek yok

Haklısınız ve iyi yapmışsınız...evlenmeden daha böyleyse evlenince neler yaparlardı size kimbilir....benim kuzenimde annesini almıştı karşısına ama sonra nişan atılınca anladı annesini...o abla yüzünden o kolay kolay evlenemez.evlensede huzuru bulamaz asla...siz üzülmeyin nasılsa unutacaksınız...Allah'ım karşınıza daha iyilerini çıkartsın...

en güzelini yapmışsın..
belki biraz üzüleceksin acı çekeceksin ama sonunda o adamdan kurtulduğun için şükredeceksin.
haklı olduğun halde görümceden özür dilemişsin en azından elinden geleni yapmışsın.. ama karşıdaki adam adam değil görümce görümce değil.. Allah çabuk atlatmana yardım etsin inşallah..

Çok entellektüelmiş gerçekten küfürü hakareti geçtim dayak Yemen an meselesiymiş, ama çok takdir ettim seni helal olsun bu durumda ayrılmak cesaret ister ve sen hayatını kurtardın döner o sana Ağlar zırlar sakın dönme

Adam ne yaparsa yapsin alttan almissin daha dogrusu surekli ezdirmissin kendini oda bakmis sen surekli susup idare eden tarafsin ezdikce daha cok ezmis sirf ayrilmamak adina dugun zamani gelip catti diye yalvarmisin aman bitmesin aman ozur de dileyim aman hep alttan aliyim bu ne yaa sen onun esirimisin kolesimisin canini o mu verdi bi insana gerektiginden fazla deger verirsen degersiz olan sen olursun demekki sevginiz askiniz sandigin gibi karsilikli degilmis hem tek tarafli fedakarlik alttan alma...resmen gozun kor olmus iyiki evlenmeden kurtuldun belki kizcaksin ama var bu iste de bi hayir nisanliyken hakaret eden ablasi icin seni dinlemeden saydiran gorumce desen seytan zaten evlensende gozunun yasi kurumazdi artik onune bak hayat devam ediyo neler geciyor buda gecer elbet

Rabbim korumuş seni. Sukur canım. Başta çok canın yanacak. Sonra iyi günler aklına gelecek. Ama sonra bir sabah içindeki her şeyden kurtulmuş olacaksın... Geçecek... Rabbim yardım etsin. Simartilan oymus. Kendini bir halt sanmis.

gecmis gitmis olsun,hepsi geride kalsin insallah..
cok dogru bi karar vermissin canim.
uzulme diyemeyiz,uzul agla ama attigin bu adimdan geri donme..
Allah bin kat iyisini karsina cikarsin insallah

Ya bu adam düğüne 15 gün kalana kadar kıçını kaldırıp bir işin ucundan tutmayan, basit bir korunma mevzuusunda bile arıza çıkaran adam değil mi? Biz o konularda zaten hissetmiştik, sen de görmüşsün sonunda. Hakkında hayırlısı olsun, en doğrusu bu.
Çeri bacım, bundan sonra sen ne dersen o, senle iddia kuponu bile yaparım, müthiş bir altıncı hissin var. Dediğin çıktı işte, keşke çıkmasaydı orası da ayrı mesele ama

Şu görümceler niye böyle her şeye karışır ki.. kardeşinin huzurunu bozdun, mutluluğunu yıktın noldu? Ah aldın ah sen de mutlu olamazsın...

Yav kardeşim ben de gorumceyim. Aman abim gelinimize ters bir şey demesin diye neleri yutmadik ki.. Elinizi vicdaniniza neden koymaz herseye burnunuzu sokarsiniz..

Evleyseydiniz de bu olaylarin benzerlerini hayatiniz boyunca yaşayacaktiniz. Erkek hanimina değer vermezse kimse değer vermez. Zor olmustur vazgeçmek ama ilerde iyi ki diyeceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…