Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunuz icin tesekkur ederim.Ben de cok merak ettim.kendini bulunmaz hint kumasi zanneden ex nisanli ne tepki verdi sonrasinda.butun hazirliklariniz tamamdi sanirim neler oldu.normalde sormazdim yaralarini desmemek adina ama son yorumunda kotu gunleri atlatmis ve dimdik duran birini gordum .kurtulduguna dua et canim
Bende merak ettim,ex nisanli, gorumce ne tepki verdiler
Kizlar bi ust yorumda uzunca anlattim.Kurtulmussun evlenseydin hayat boyu ezik sindirilmiş biri olacaktin.
eski insanın sonrasında dönüş yapti mi görünce bir tarafına kına yaktimi ne oldu sonrasinda
Yalnız yüz yüze gelip boşol boşol demeniz lazım 3 kere yada telefonlada oluyor sanırım eğer görmek istemiyorum dersen ama bu olmadan boşanma olmaz canım Allah katında ben diyimde bilipte söylememiş olmıyım belki biliyorsundurda ben yinede diyim kusura bakma
Annemle biz bu olaylari yasamadan cok once barismistik bayramda.Annen affetti mi seni?
Canım o kadar detay bilemiyorum şimdi yakınlarına sor istersen bilen vardır belki yanlış yönlendir miyim baya önemli mevzular bunlarZaten internetten bunu ona soylemis oldum. Aramizda nikah bagi kalmadi dedim? Yazili olarak da bosanma gerceklesir diye biliyorum?
Haklisiniz. Bi fetva hattina danismaliyim.Canım o kadar detay bilemiyorum şimdi yakınlarına sor istersen bilen vardır belki yanlış yönlendir miyim baya önemli mevzular bunlar
Hanimlar oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim tekrar.
Konu bundan 6 ay once yasandi. Ben yaralarimi sardim. Hatta cok kolay atlatim. Yasananlar yuzunden bulanan midem gozlerimin bir kere bile yasarmasina izin vermedi. Bir kere dahi pisman olmadim. Hatta keske surda keske burda o mevzuda terketseydim diyorum.
Simdi universite sinavlarina hazirlandim. Sinav sonuclari aciklanmadi ama sorulara baktim istedigim yeri kazanabilecegimi dusunuyorum. Ailem arkamda bir dağ! Her zaman her sekilde her dogrumda ve yanlisimda benimleler.
Simdi benim yapmam gereken tek sey egitim hayatima yogunlasmak. Iyi bir meslek edinebilmek... 60 yasinda torun torba sahibi olsamda isler yine kotuye giderse " 5dakika icinde esyalarini topla geldigimde seni gormek istemiyorum" diyebilme gucunde olabilmek. Bu yasanan tatsiz hadise bana cok sey katti. Hayatta kimse icin kendimden vazgecmemeyi ve guclu olabilmeyi ogrendim.
Kendimi guclu hissediyorum. Allaha sukur.
O gunlerde de yanimdaydiniz simdi de. Yeri geldi fircanizi yedim, yeri geldi sinava giriyorum dedim duanizi aldim. Hepinizi seviyorjm.
Bu sitenin ruhunu seviyorum.
Tebrik ederim, hayıtlı uğurlu olsun okulunuz. İnşaallah allah gönlünüze göre versin.Hanimlar hep bunu yazmak bu hikayeyi boyle bitirmek istedim. Bu uzucu hadise sonucunda hayata hedeflerime dort elle sarildim universite kazandim. Yarin okulum var. Cok heyecanli ve umut doluyum. Icim kipir kipir... Hepinize tekrar ayri ayri tesekkur ediyorum. Sizin sayenizde de cok sey basardim. Iyi ki varsiniz... Bu hikaye umarim birilerine umut isigi olur.
Cok tesekkur ediyorum. Eski nisanli sosyal medyadan bana bazi mesajlar atti cevap vermedim. En son tayinini isteyip bu sehirden gitmis.Aferin kız sana...
Okuduğumda bu gece sandım önce...
Sayfaları okudukça anladım olayı. ..
O nisanlina ne oldu sonradan
Af diledi mi barışmak istedi mi
Birde hangi bölümü kazandın
Özel değilse...
Hep mutlu olursun inşallah
Herkese örnek bir hayatın olsun. ..
Örnek bir konun var çünkü
Cok tesekkur ediyorum. Eski nisanli sosyal medyadan bana bazi mesajlar atti cevap vermedim. En son tayinini isteyip bu sehirden gitmis.
Bolumum ebelik. Allahin yardimi ve dilegi ile kazandim sukurler olsun 4 yil arayla. En buyuk fedakarligimdi bu. Sukurler olsun Rabbime nasip etti.