• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gece ben senin olacaktim

Kurtulmussun evlenseydin hayat boyu ezik sindirilmiş biri olacaktin.
eski insanın sonrasında dönüş yapti mi görünce bir tarafına kına yaktimi ne oldu sonrasinda

Ben de cok merak ettim.kendini bulunmaz hint kumasi zanneden ex nisanli ne tepki verdi sonrasinda.butun hazirliklariniz tamamdi sanirim neler oldu.normalde sormazdim yaralarini desmemek adina ama son yorumunda kotu gunleri atlatmis ve dimdik duran birini gordum .kurtulduguna dua et canim
Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Eski nisanli musvettesi facebooktan ilk gun hemen engelledi beni. Allahin ergeni. Daha sonra engeli acti. Engeli actigini gordum ama hic tepki vermedim. Sonra bana mesaj atti. Benim kalbimdeki ve yuzumdeki isigi sondurenlere hakkini helal etmiyormus (aileme) ama bana hakkini helal ediyormus. Icinin agrilarini bastirmaktan yorulmus ama yine de susacakmis falan. O gun engelledim.

Ardindan 1 ay sonra bana tekrar baska sahte bi hesaptan yazdi. Aramizda dini nikah vardi. Ve ben nikah kiyilirken bosanma hakki almistim. Ayrilik gunu "seni bosamiyorum, o cok istedigin hakkini kullan" demisti. Bu sahte hesapla yolladigi mesajda da "Hersey bir yana halledilmesi gereken bi mevzu var. Bosanmak ve mehir. Beni bosadin mi zehol? Zira ben seni hala bosamadim. Bu soruya cevap ver artik engellemeni gerekecek bisey yapmam" dedi. "Seni bosadim. Mehir falan istemiyorum. Verdigin sozu de tut" yazdim engelledim.

1 ay sonra da bizim her zaman bulustugumuz kafeye gelmis. Yer bildirimi yapmis. Taaa karsidan o kafeye gitmis. Yaninda da memleketten cok samimi doktor arkadasi da varmis her ne hikmetse.

Aylardir facebookunda twiterinda sitemkar sitemkar yazilar paylasiyor. Twiterim kapali. Kimseye yorum yapmam etmem, foto yok bisey yok bir suru istek geldi bi donem.

Suan rahatim. Sanirim anladi birseyleri artik.

Uzak dursun baska sey istemiyorum. Hayatimdan memnunum. Beni bekleyen insaallah guzel bi gelecegim var. Gucluyum mutluyum umutluyum.

Yalnız yüz yüze gelip boşol boşol demeniz lazım 3 kere yada telefonlada oluyor sanırım eğer görmek istemiyorum dersen ama bu olmadan boşanma olmaz canım Allah katında ben diyimde bilipte söylememiş olmıyım belki biliyorsundurda ben yinede diyim kusura bakma :110:

Yalnız yüz yüze gelip boşol boşol demeniz lazım 3 kere yada telefonlada oluyor sanırım eğer görmek istemiyorum dersen ama bu olmadan boşanma olmaz canım Allah katında ben diyimde bilipte söylememiş olmıyım belki biliyorsundurda ben yinede diyim kusura bakma :110:

Zaten internetten bunu ona soylemis oldum. Aramizda nikah bagi kalmadi dedim? Yazili olarak da bosanma gerceklesir diye biliyorum?

Kurtulmuşsun yarın iyi ki diyeceksin bu olaya

Zaten internetten bunu ona soylemis oldum. Aramizda nikah bagi kalmadi dedim? Yazili olarak da bosanma gerceklesir diye biliyorum?
Canım o kadar detay bilemiyorum şimdi yakınlarına sor istersen bilen vardır belki yanlış yönlendir miyim baya önemli mevzular bunlar

Hanimlar oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim tekrar.

Konu bundan 6 ay once yasandi. Ben yaralarimi sardim. Hatta cok kolay atlatim. Yasananlar yuzunden bulanan midem gozlerimin bir kere bile yasarmasina izin vermedi. Bir kere dahi pisman olmadim. Hatta keske surda keske burda o mevzuda terketseydim diyorum.

Simdi universite sinavlarina hazirlandim. Sinav sonuclari aciklanmadi ama sorulara baktim istedigim yeri kazanabilecegimi dusunuyorum. Ailem arkamda bir dağ! Her zaman her sekilde her dogrumda ve yanlisimda benimleler.

Simdi benim yapmam gereken tek sey egitim hayatima yogunlasmak. Iyi bir meslek edinebilmek... 60 yasinda torun torba sahibi olsamda isler yine kotuye giderse " 5dakika icinde esyalarini topla geldigimde seni gormek istemiyorum" diyebilme gucunde olabilmek. Bu yasanan tatsiz hadise bana cok sey katti. Hayatta kimse icin kendimden vazgecmemeyi ve guclu olabilmeyi ogrendim.

Kendimi guclu hissediyorum. Allaha sukur.

O gunlerde de yanimdaydiniz simdi de. Yeri geldi fircanizi yedim, yeri geldi sinava giriyorum dedim duanizi aldim:KK48:. Hepinizi seviyorjm.
Bu sitenin ruhunu seviyorum.:KK200:

iyiki ayrılmışsınız o neydi öyle şimdiki hayatınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum

Hanimlar hep bunu yazmak bu hikayeyi boyle bitirmek istedim. Bu uzucu hadise sonucunda hayata hedeflerime dort elle sarildim universite kazandim. Yarin okulum var. Cok heyecanli ve umut doluyum. Icim kipir kipir... Hepinize tekrar ayri ayri tesekkur ediyorum. Sizin sayenizde de cok sey basardim. Iyi ki varsiniz... Bu hikaye umarim birilerine umut isigi olur.

Hanimlar hep bunu yazmak bu hikayeyi boyle bitirmek istedim. Bu uzucu hadise sonucunda hayata hedeflerime dort elle sarildim universite kazandim. Yarin okulum var. Cok heyecanli ve umut doluyum. Icim kipir kipir... Hepinize tekrar ayri ayri tesekkur ediyorum. Sizin sayenizde de cok sey basardim. Iyi ki varsiniz... Bu hikaye umarim birilerine umut isigi olur.
Tebrik ederim, hayıtlı uğurlu olsun okulunuz. İnşaallah allah gönlünüze göre versin.

Aferin kız sana...
Okuduğumda bu gece sandım önce...
Sayfaları okudukça anladım olayı. ..

O nisanlina ne oldu sonradan
Af diledi mi barışmak istedi mi

Birde hangi bölümü kazandın
Özel değilse...

Hep mutlu olursun inşallah
Herkese örnek bir hayatın olsun. ..
Örnek bir konun var çünkü

Aferin kız sana...
Okuduğumda bu gece sandım önce...
Sayfaları okudukça anladım olayı. ..

O nisanlina ne oldu sonradan
Af diledi mi barışmak istedi mi

Birde hangi bölümü kazandın
Özel değilse...

Hep mutlu olursun inşallah
Herkese örnek bir hayatın olsun. ..
Örnek bir konun var çünkü
Cok tesekkur ediyorum. Eski nisanli sosyal medyadan bana bazi mesajlar atti cevap vermedim. En son tayinini isteyip bu sehirden gitmis.

Bolumum ebelik. Allahin yardimi ve dilegi ile kazandim sukurler olsun 4 yil arayla. En buyuk fedakarligimdi bu. Sukurler olsun Rabbime nasip etti.:KK73:

Cok tesekkur ediyorum. Eski nisanli sosyal medyadan bana bazi mesajlar atti cevap vermedim. En son tayinini isteyip bu sehirden gitmis.

Bolumum ebelik. Allahin yardimi ve dilegi ile kazandim sukurler olsun 4 yil arayla. En buyuk fedakarligimdi bu. Sukurler olsun Rabbime nasip etti.:KK73:

Ay kuzuum kurtulmuşsun sen. Verilmiş sadakan varmış.

Cok da guzel bi bölüm kazanmışsın. Tebrık ederim. Allah muvaffak eylesin.

Sen bu herifle evlenseydin bunlar seni çiğ çiğ yermiş. Git sadaka ver

Gercekten son anda kurtulmussun yanlis insandan ve ne guzel de bolum kazanmissin.Insallah karsina iyi insanlar cikar.Rabbim nelere kadir..elhamdülillah..

Back