• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gece ben senin olacaktim

Akrabamiz var .kizi taniyoruz.damat in bazi hareketleri vardi.sinirlerine hakim olamiyordu.kiz hep kapatti..dugune 1 hafta kala evini duzenliyordu.kiz yuzugu takmayi unutmus.apartmanda kiza el kaldirmis .erkek kardesi de gormus.olay buyumus.vel hasil.kiz dugunu iptal etti...
1 ay gecti.kiz affetti.damat bin pisman.tabi biz barismamasi icin destek ...dinlemedi.evlendi cocuk da yapti.damat in bir kotu huyu oydu ilacla tedavi oldu dediler kisa surede nasil oldu bilinmez ama gorunur de duzeldi.aile ici ne oluyor bilemeyiz....
Bence lades demeyin.....affetmeyin.ailecek saygisizlar...

Hanimlar hep bunu yazmak bu hikayeyi boyle bitirmek istedim. Bu uzucu hadise sonucunda hayata hedeflerime dort elle sarildim universite kazandim. Yarin okulum var. Cok heyecanli ve umut doluyum. Icim kipir kipir... Hepinize tekrar ayri ayri tesekkur ediyorum. Sizin sayenizde de cok sey basardim. Iyi ki varsiniz... Bu hikaye umarim birilerine umut isigi olur.
senin adına çok ama çok sevindim!!!!üniversiteyi kazanarak hayatın ve kendin için en doğrusunu ve iyisini yapmışsın..inan ki karşına daha iyisin çıkacak ve daha da mutlu olacaksın!!içten tbrk ediyorum seni canım!

Kendine ne büyük bir iyilik yapmışsın o adamdan ayrılarak ..Hem kendine hem ailene ...

Tebrik ediyorum okulunu da ..Her şey gönlünce olsun

Hikayeni okuyunca yeni oldu sandım sonra güncellemelere baktım mutlu olmana çok sevindim Allah daim olsun ve hersey gönlünce olsun

Tebrik ederim senin için çok sevindim. yolun bahtın kaderin açık olsun.Hangi bölümü kazandın ?

ya insan içindeyken anlamıyor değil mi? Şimdi okuyunca ben nasıl bu hale gelmişim diyorsundur zeholll zeholll ..

En güzelini yapmışsın. Artık eşi olacak olan insan onun en kıymetlisi olmalı. Sen onun esas ailesi olcaktn daha baştan seni bu kdr yerlere düşürmüşse evlenince kim bilir neler olurdu. Eğer herşeye göz yumup evlenseydin boşanmak daha mı kolay olacaktı. Zararın neresinden dönülse kardır. Kaldı ki entellektüelliğide ablasına kadarmış o da tipik ana abla ağzına bakan yurdum erkeğiymiş. Hiçbirşey kaybetmemişsin üzme güzel canını.

Biz cesur kızlarız ve her günümüz şükür... yolunda başarılar

olllllley mutlu son :) siz çok güçlü bir karaktersiniz belli. İnşallah tüm hanımlar böyle olur güçlü kendimizden emin. Sürünsün öbür pislik de.
Cok tesekkur ediyorum. Insaallah alginizdaki zehole layik olurum hayatimdaki tum virajlarda

ya insan içindeyken anlamıyor değil mi? Şimdi okuyunca ben nasıl bu hale gelmişim diyorsundur zeholll zeholll ..
Sormayin. Gecmis konularima bakiyorum. Ne kadar sinmis sonmus zavalli bir Zehol var. Gercekten soylediklerinizi defalarca kez soyledim kendime. Kendi kendime inanamadim. Allaha sukur ki bu olay beni guclu kildi. Hayatimda aldigim su viraji ya dogru alamasaydim diye hayrete dusuyorun korkuya kapiliyorum bazen hatta.

bu cümle çok hoşuma gitti. sizi tebrik ediyorum :)
Bu soz benim uni hazirliginda teyzeme soyledigim bir sozdu. Bu soze inandim. Bu sozdeki gucte olmak istedim.

Eger gercekten yine isler yolunda gitmezse, "5 dakika icinde esyalarini topla geldigimde seni gormek istemiyorum' diyebilme gucunde olmak icin okuyorum. Pembe gozluklerim kirildi cunku:KK37:

Abla en değerlisi oluyor.

Peki ya sen sadece partner mi?

Karpuz gibi dışı güzel içi kelek çıkanlardanmış eski nişanlınız.

Ohh iyi yaptın ayrılmakla ablasıyla otursun evde.

Back
X