Yani bu konuda fikirler farklı olabilir. Kimisi 2 aya kadar aldırmayı da doğru bulabilir doğru bulmayanlar da bi hayli fazla. İstenmeyen sürpriz bir durumda henüz yeni döllenmiş veya tutunmaya çalışan bir yumurtayı adet söktürücü ilaçla düşürmeyi yanlış bulmuyorum ben. Herkesin kendi düşüncesi.Hamilelik şüphesi varken adaçayına abanmayı ben de etik bulmam ama sizin durumunuz biraz farklıymış. Korunuyormuşsunuz en iyisiyle, dikkat ediyormuşsunuz. Prezervatifler de böyle çıkarsa kime güveneceğiz bu memlekette ya ahsjjajs
Üçüncü çocuk, ikinci korunma yönteminden daha masraflı olacağı için aksiyon az bile olsa paraya kıyarım. O ihtimalle yaşayamam ben.Yani bu konuda fikirler farklı olabilir. Kimisi 2 aya kadar aldırmayı da doğru bulabilir doğru bulmayanlar da bi hayli fazla. İstenmeyen sürpriz bir durumda henüz yeni döllenmiş veya tutunmaya çalışan bir yumurtayı adet söktürücü ilaçla düşürmeyi yanlış bulmuyorum ben. Herkesin kendi düşüncesi.
Korunma konusu her zaman kafamı kurcalayan bir konu. Sanırım artık çift korunma yöntemi denerim ama aksiyon da yok boşuna masrafa girmeyim diyorum
Çift korunmayı şöyle yapabilirsiniz, mesela spiral + geri çekilme. Tamam geri çekilme bir korunma yöntemi değil ama spiral takılıyken daha etkili olabilir.Yani bu konuda fikirler farklı olabilir. Kimisi 2 aya kadar aldırmayı da doğru bulabilir doğru bulmayanlar da bi hayli fazla. İstenmeyen sürpriz bir durumda henüz yeni döllenmiş veya tutunmaya çalışan bir yumurtayı adet söktürücü ilaçla düşürmeyi yanlış bulmuyorum ben. Herkesin kendi düşüncesi.
Korunma konusu her zaman kafamı kurcalayan bir konu. Sanırım artık çift korunma yöntemi denerim ama aksiyon da yok boşuna masrafa girmeyim diyorum
Her aklıma geldiğinde Allahım olmayanlara ver benim hakkımı onlara fazla fazla ver yarebbim diyorumÜçüncü çocuk, ikinci korunma yönteminden daha masraflı olacağı için aksiyon az bile olsa paraya kıyarım. O ihtimalle yaşayamam ben.
Bendeki herif sırf o işi yarıda bırakmamak için 40 dk dişini sıkan biri. Geri çekilmenin g sini söyletmez bana. Neyse ki böyle dertlerim yok. Koca koca olalı böyle eziyet görmediÇift korunmayı şöyle yapabilirsiniz, mesela spiral + geri çekilme. Tamam geri çekilme bir korunma yöntemi değil ama spiral takılıyken daha etkili olabilir.
Dua edinde 3 şeritli otobana evrilmesinBendeki herif sırf o işi yarıda bırakmamak için 40 dk dişini sıkan biri. Geri çekilmenin g sini söyletmez bana. Neyse ki böyle dertlerim yok. Koca koca olalı böyle eziyet görmedi
Aramızdan E5 geçiyor artık
Ben bazen kızardım banyoda uzun kalınca eşimin mast yapmasına ama zamanla ben de alıştım inanamıyorum kendimeDua edinde 3 şeritli otobana evrilmesin
Çok can sıkıcı ama ortak karar mı bu, sonuçta gerçek bedenin verdiği hissi vermiyorBen bazen kızardım banyoda uzun kalınca eşimin mast yapmasına ama zamanla ben de alıştım inanamıyorum kendimeikimiz de elizabet modundayız ne kadar devam eder Allah bilir
Ortak karar değil. Aramız bozuk. Düzelmesi için karşıdan gelen bir adım yok. İte kaka yürüyen bir evlilik. Allah sonumuzu hayr etsinÇok can sıkıcı ama ortak karar mı bu, sonuçta gerçek bedenin verdiği hissi vermiyor
Bir de işin şu boyutu var. Bazen onunlayken orgazm olamadığımda rol yapıyodum çabuk bitsin diye. Ama mast yaparken vajinal orgazmı bile başarabildim. Çok ilginç. Benden beklenmeyecek hareketlerÇok can sıkıcı ama ortak karar mı bu, sonuçta gerçek bedenin verdiği hissi vermiyor
Ben şu konuları konuları okuyunca çok üzülüyorum. Ne kadar zamandır böyle peki?Ben bazen kızardım banyoda uzun kalınca eşimin mast yapmasına ama zamanla ben de alıştım inanamıyorum kendimeikimiz de elizabet modundayız ne kadar devam eder Allah bilir
Yeterince uyarım ve motivasyon varsa masturbasyonla vajinal orgazm imkansız değil ama evliyken yaşamak haliyle üzücü, huzur bulma umudunuz yok gibi görünüyor. İnşallah o günler yakındır.Bir de işin şu boyutu var. Bazen onunlayken orgazm olamadığımda rol yapıyodum çabuk bitsin diye. Ama mast yaparken vajinal orgazmı bile başarabildim. Çok ilginç. Benden beklenmeyecek hareketler
Aralıklı olarak 2 yıldan beri böyleBen şu konuları konuları okuyunca çok üzülüyorum. Ne kadar zamandır böyle peki?
Kırgınlık ve kızgınlıkları sekse alet etmeyin diyeceğim ki çoğu adam bu ayrımı yapamıyor malesef. Gerekçe olarak ne gösteriyor peki?Aralıklı olarak 2 yıldan beri böyle
Sanırım bunu yapan benimKırgınlık ve kızgınlıkları sekse alet etmeyin diyeceğim ki çoğu adam bu ayrımı yapamıyor malesef. Gerekçe olarak ne gösteriyor peki?
Kırgınlık var kırgınlık var, durumun ciddiyetine bağlı aslında bu, küçük şeyler söz konusuysa yatakta da barışılabilir. Büyük sorunlar hakaretler işin giçine girince durum başkaSanırım bunu yapan benimO ne olursa olsun gündüz hakaret ettiği kalbini kırdığı kadın gece sorunsuz aşık ateşli kadın olsun istiyor ben yapamıyorum öyle unutamıyorum.
Hakareti kımse kaldıramaz ama sorunlarınızı oturup kızgın degılken konusmalısınız. Bu hareketın benı kırdı, suna sınırlendım gıbı. Boyle bır yere varamazsınız bakın ıkı yıldır suruncemedeymıssınız zatenSanırım bunu yapan benimO ne olursa olsun gündüz hakaret ettiği kalbini kırdığı kadın gece sorunsuz aşık ateşli kadın olsun istiyor ben yapamıyorum öyle unutamıyorum.
Aslında eşim ne kadar büyük kavga edersek edelim en fazla bir iki saate tamamen unutmuş oluyor. Balık burcu hiç küs kalamaz bana. Ben bu kadar kolay unutamıyorum olanları. Gelir sarılır hadi barıştık artık bu kadar. Ben biraz kindar bir tipim malesef.Hakareti kımse kaldıramaz ama sorunlarınızı oturup kızgın degılken konusmalısınız. Bu hareketın benı kırdı, suna sınırlendım gıbı. Boyle bır yere varamazsınız bakın ıkı yıldır suruncemedeymıssınız zaten
Seni bu kadar kıran şeylerin büyütülmeye değip değmeyeceğine karar verip bu konuda düzelmen gerekiyorsa düzelmek senin elinde ama özür dilendikten sonra aynı şeyin tekrarlanması eğer kabullenilemeyecek bir şeyse gerçekten can sıkıcı. Bana karşı görevlerin var cümlesi beni de boğar haklısın. İlişkinizin oturmadığını düşünmek için mutlaka geçerli sebeplerin vardır. İstersen bir uzmandan yardım al böylece abartıp abartmadığına karar vermen daha kolay olur ve yolunu ona göre çizersinAslında eşim ne kadar büyük kavga edersek edelim en fazla bir iki saate tamamen unutmuş oluyor. Balık burcu hiç küs kalamaz bana. Ben bu kadar kolay unutamıyorum olanları. Gelir sarılır hadi barıştık artık bu kadar. Ben biraz kindar bir tipim malesef.
Bir de özür dilenen şeyin tekrar tekrar yapılmasından nefret ederim. Dalga geçer gibi sabah özür dilediği şeyi akşam tekrar yapıp tekrar özür diliyor
Ben barışmasam bile gece olunca "Ee ben senin kocanım bana karşı görevlerin var" lafı hepten irite ediyor beni. Böyle böyle 2 yıl geçti daha kaç yıl sabrederim bilemiyorum. Ben de isterim erotik anlamda ileriye doğru gidelim karşılıklı hazzı doruklara çıkaralım ama daha sosyal olarak karıkoca ilişkimiz bile oturmadı bence. Yanlış düşünüyor da olabilirim
Her tartışmada boşanalım kurtulayım senden demese mesela ben de senin gibi düşünebilirim belki. Ya da sen zaten beni hiç sevmedin ki.. 8 yılı geçmiş ve son iki yıla kadar herşey normal giderken bu laflar bana fena dokunuyor. Gün içinde işte bile olsam kafamın içinde yankılanıyor.Seni bu kadar kıran şeylerin büyütülmeye değip değmeyeceğine karar verip bu konuda düzelmen gerekiyorsa düzelmek senin elinde ama özür dilendikten sonra aynı şeyin tekrarlanması eğer kabullenilemeyecek bir şeyse gerçekten can sıkıcı. Bana karşı görevlerin var cümlesi beni de boğar haklısın. İlişkinizin oturmadığını düşünmek için mutlaka geçerli sebeplerin vardır. İstersen bir uzmandan yardım al böylece abartıp abartmadığına karar vermen daha kolay olur ve yolunu ona göre çizersin