Bu gece bana uyku haram

Her tartışmada boşanalım kurtulayım senden demese mesela ben de senin gibi düşünebilirim belki. Ya da sen zaten beni hiç sevmedin ki.. 8 yılı geçmiş ve son iki yıla kadar herşey normal giderken bu laflar bana fena dokunuyor. Gün içinde işte bile olsam kafamın içinde yankılanıyor.

Düşünsene son 2 yıla kadar haftada 3 kere birlikte olmasak eksik hissediyorduk. İki çocuğumda da Lohusayken 40ım çıkmadan kanamam bitti diye 25. Gün birlikte olmuştuk.

Tüm bunlardan sonra en ufak tartışmada bile "sen zaten beni hiç sevmedin ki boşanalım gitsin" deyip gece olunca ee tamam barışalım artık hadi yatağa demesi normal mi?
Değil, insanın aklına binlerce şey gelir ve haksız olmazsınız. Gaz vermek istemem ama böyle düşünüyorsan kapı orada derdim. Ya eski halide döner ya defolup gider. Gerçekten çok üzücü. Biim evliliğimizde bir kişi boşanmaktan bahsederse biz ikiletmeden boşanırız. Eşimi de kendimi de iyi biliyorum. Sizin adınıza üzüldüm. Bu cümleyi duymak gerçekten buz gibi yapar insanı.

Değil, insanın aklına binlerce şey gelir ve haksız olmazsınız. Gaz vermek istemem ama böyle düşünüyorsan kapı orada derdim. Ya eski halide döner ya defolup gider. Gerçekten çok üzücü. Biim evliliğimizde bir kişi boşanmaktan bahsederse biz ikiletmeden boşanırız. Eşimi de kendimi de iyi biliyorum. Sizin adınıza üzüldüm. Bu cümleyi duymak gerçekten buz gibi yapar insanı.
3 4 saat sonra çark etmese ciddiye alıp boşanacam da yine çark edecek yani. Sanırsın çarkıfelek :KK70:
Ay sinirim bozuluyor ya. Saldım çayıra mevlam kayıra bizim ilişkimiz yalama mı oldu ne :işsiz:

X