Üstüne adet görmüş olabilirmiyim acaba o geldi şimdi aklımaAma bir aydan fazladır birlikte olmuyorsanız mümkün değil ki, benim bile burada devrelerim yandı
Ah ah bu düşünceyle nasıl uyku tutar kiStresten gecikmiş olabilir. Sabah test alır yaparsınız gerisini o zaman düşünürsünüz şimdi yatın uyuyun bence.
Allah ol der olur anacim.İnsallah yoktur gönlündeki gibi sonuc alirsin umarım.Bu nasıl olabilir? Biri bana açıklasın
Paroldan başka ilaç içmem o da çok mecbur kalırsam. Aşı da olmadım daha. Stres olabilir ama en stresli zamanlarımda bile geciktiğini bilmemArka arkaya yazıyorum tek mesajda yazmayı beceremedim. Farklı bir ilaç belki de aşı etkilemiş olamaz mı, var mı böyle bir durumunuz
İçinizi ferah tutmaya çalışın üstüne görme çok nadir yaşanan bir durum. Yürüme mesafesinde nöbetçi eczane varsa gidip test de alabilirsiniz, stresinizi tahmin edebiliyorumParoldan başka ilaç içmem o da çok mecbur kalırsam. Aşı da olmadım daha. Stres olabilir ama en stresli zamanlarımda bile geciktiğini bilmem
Malesef şuan test almam mümkün değil. Uyuyabilirsem sabaha kadar bebekli rüyalar beni beklerİçinizi ferah tutmaya çalışın üstüne görme çok nadir yaşanan bir durum. Yürüme mesafesinde nöbetçi eczane varsa gidip test de alabilirsiniz, stresinizi tahmin edebiliyorum
Bebek değildir o bence..İyi geceler hanımlar. İçimi dökeyim size yoksa kendimi yicem. Ayrılmayı düşündüğüm ama bi tarafım yemediği için ayrılamadığım bir eşim var. En son ne zaman birlikte olduk hatırlamıyorum ama son bir aydır olmadık eminim. Bugün itibariyle adetim 8 gün geçmiş yeni farkettim. 2 tane çocuğum var zaten ve ilk günden beri en kalın ve pahalı prezervatifle korunuyoruz. Bu nasıl olabilir? Biri bana açıklasın. Bu gece asla uyuyamam. Nöbetçi eczaneye gidip test alasım var. Nasıl sabahı beklicem?
Bu arada adetim saat gibidir asla gecikmez.
Yavşan otu deneyinKaç gündür poşet poşet adaçayı içtim banamısın demedi
Gerçekten mi1 aydan fazladır ilişkiye girmediyseniz zor.
tabii,üstüne görmediyseniz.
mesela benim teyzem hamile olduğunu 4. Aya yaklaşırken öğrendi. Düzenli adet görürken