Bu gece bana uyku haram

İçinizi ferah tutmaya çalışın üstüne görme çok nadir yaşanan bir durum. Yürüme mesafesinde nöbetçi eczane varsa gidip test de alabilirsiniz, stresinizi tahmin edebiliyorum
Üstüne görme nadir bir durum ama ben kan testi falan vermeseydim kim bilir ne zaman öğrenirdim bebenin varlıgını. Ama sanmıyorum konu sahibi hamile değildir :olamaz: o stresi yetiyor insana zaten

Ayni yontemle hamile kaldim cocugum kucagimda :) malesef allah nasip ettimi bi sekilde oluyor ama bundan sonra cift yontem kullanirim heralde

İyi geceler hanımlar. İçimi dökeyim size yoksa kendimi yicem. Ayrılmayı düşündüğüm ama bi tarafım yemediği için ayrılamadığım bir eşim var. En son ne zaman birlikte olduk hatırlamıyorum ama son bir aydır olmadık eminim. Bugün itibariyle adetim 8 gün geçmiş yeni farkettim. 2 tane çocuğum var zaten ve ilk günden beri en kalın ve pahalı prezervatifle korunuyoruz. Bu nasıl olabilir? Biri bana açıklasın. Bu gece asla uyuyamam. Nöbetçi eczaneye gidip test alasım var. Nasıl sabahı beklicem?
Bu arada adetim saat gibidir asla gecikmez.
Test yaptınız mı 😂

8 gün gecikmeden sonra 2 testte negatif çıkmaz.. içiniz rahat olsun.. stres yenilenler her şey etkiliyor olabilir. Eğer nickiniz gibi diyetteyseniz o bile geciktirir. Ne zaman diyete başlasam düzenim değişir :)

8 gün gecikmeden sonra 2 testte negatif çıkmaz.. içiniz rahat olsun.. stres yenilenler her şey etkiliyor olabilir. Eğer nickiniz gibi diyetteyseniz o bile geciktirir. Ne zaman diyete başlasam düzenim değişir :)
Aslında ilk diyetim değil ama öyle sıkı bir diyet de değil. Ekmeği vb karbonhidratları kestim aburcuburu kestim hedefim 4 5 kilo falan. Bol bol da hareket ediyorum ekstra olarak.
Konuyu cinselliğe açmamın sebebi acaba gerçekten dünya genelinde bu kadar yaygın olan bir korunma yöntemini bıraksam değiştirsem mi acaba kara kara onu düşünüyorum

Aslında ilk diyetim değil ama öyle sıkı bir diyet de değil. Ekmeği vb karbonhidratları kestim aburcuburu kestim hedefim 4 5 kilo falan. Bol bol da hareket ediyorum ekstra olarak.
Konuyu cinselliğe açmamın sebebi acaba gerçekten dünya genelinde bu kadar yaygın olan bir korunma yöntemini bıraksam değiştirsem mi acaba kara kara onu düşünüyorum
Özellikle karb kısıtlı diyetlerde adet gecikmesi yaşanır. İlk olmasa bile siz aynı siz değilsiniz zaman geçiyor bünye değişiyor. Açıkçası bende kondom ile korunuyorum ve spiral düşünüyorum. Değişik fikirler gelirse tavsiye tecrübe bende okumak isterim..

2 tane aldım peşpeşe yaptım genelde öyle yaparım 2si de negatif. Aslında negatif sonuç kesin değildir ama yine de biraz rahatladım gibi. Şimdi napsam bilemiyorum
Adet söktürücü bir şeyler içip sıcak uygulama yapabilirsin, kekik çayı bende işe yarıyor genellikle,yavşan otu, hayıt ve civan perçemi de etkili

Adet oldunuz mu siz?

Adaçayını adet söktürücü olarak değil de doğum kontrol daha doğrusu düşük yöntemi olarak tükettiğinizi düşünmüştür muhtemelen.
Hee yok canım her adetime yakın içerim sinirlerime de iyi geliyor ağrımı da azaltıyor adetimi kolaylaştırıyor. Tabi benim vücudum için geçerli herkese aynı etkiyi yapmayabilir

Hee yok canım her adetime yakın içerim sinirlerime de iyi geliyor ağrımı da azaltıyor adetimi kolaylaştırıyor. Tabi benim vücudum için geçerli herkese aynı etkiyi yapmayabilir
Hamilelik şüphesi varken adaçayına abanmayı ben de etik bulmam ama sizin durumunuz biraz farklıymış. Korunuyormuşsunuz en iyisiyle, dikkat ediyormuşsunuz. Prezervatifler de böyle çıkarsa kime güveneceğiz bu memlekette ya ahsjjajs

X