Hayyal oradan bana yazıp durma, alıntıla ve öyle yaz. Alıntılamıyorsan beni ima ederek konuşma lütfen.
A diye bir haber çıktığında " ama bunun birde b si var diye hiç alakasız yorumlar yapan sen bari bunu yapma..
bu haberin düşmanlıkla alakasını çözemedim.Konu Türkiye ama yine düşmanlık. Çünkü asıl dert Tayyip Erdoğan.
Bu kıskançlık , düşmanlık neden ? Açı farkıymış.
Gözlerinize mi inanalım böyle yanlı haber yapan kişilerin hasetliğine mi ?
Ne geçecek eline açı farkı yorumuyla ? Türkiye bunu hak etmiyor demek vatan düşmanlığı değil mi ?
Rahmetli ecevit in fotoğrafı da mı açı farkıydı ?
tabii ister. çünkü yakışmaz bir cumhurbaşkanına o hareket. oda danışmanına bunu bildirmesini istemiş. yanak okşamak falan hoş değil çünkü. böyle anlaşılmakta kim olsa istemez zatenAma danışmanı da fotoğrafın açıdan kaynaklandığını söylemiş demek ki erdoğan haberlerden ve fotoğraftan rahatsız olmuş. Buna saygı duymak gerekmez mi. Esprili bir fotoğraftı ve geçti. Eminim erdoğan da gülmüştür ama gerçeğin bilinmesini istemiş.
Bir "Erdoğan sever"Ayruca anlamadığım Erdoğan severler böylesi laubali bir pozun nesini savunabilirler ki?
Bizlerden önce kendileri bunun doğru olmayacağını savunmaya geçmeleri gerekir.
Misal, başka 2 devlet Başkanı böyle bir poz verseler manşetlere çıksa, 'bunlar yoksa hı!?' Diye sapkın imalara başlarlardı.
Nedense konu Erdoğan olunca, yaptığı söylenilen her davranış doğru ve gurur verici oluyor.
Yapmamış olsa bile...
yalan haber yapılmış gibi tepki vermişsin,yorumunu tekrar oku istersen
Bir "Erdoğan sever"KK70:) olarak cevap verme ihtiyacı hissettim. Konuya olumsuz yorum yapan sadece 1Sen. Çoğul konuşmayın lütfen, ben çok normal bir haber olarak gördüm bunu.
Yanağını okşaması, makas alması "ay ne kadar şirinsin"anlamında değil. Protokol üstünlüğü sağlamak. Ve onun üstünde bir hareket yok, başkanlar arasında her tokalaşmada protokol üstünlüğü sağlama savaşı var, biz pek dikkat etmiyoruz ama görgü ve protokol eğitimi alanlar bunun önemini daha iyi bilirler. Haliyle İnsanların sevinme sebebi, o üstünlüğü sağlamış olması.1Sen elbette konunun içeriğine yaptığın öfkeli yorum konu sahibini bağlamaz . Nedir bu düşmanlık diye medyayı hedef aldım diyorsun , amenna.
Yalnız işin aslını ortaya çıkaran her hangi bir medya organı değil ki. Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı ''olay öyle değil , böyledir'' diye tweet atıyor .Onun açıklaması da doğal olarak haber oluyor .
Ama danışmanı da fotoğrafın açıdan kaynaklandığını söylemiş demek ki erdoğan haberlerden ve fotoğraftan rahatsız olmuş. Buna saygı duymak gerekmez mi. Esprili bir fotoğraftı ve geçti. Eminim erdoğan da gülmüştür ama gerçeğin bilinmesini istemiş.
devam et 1sen.hatayı anlamak da bir erdemdir.Yahu yalan haber yapan kim okypete mi ? Muhabir mi o ?
İster yalan derim habere ister demem , bundan kime ne ?
Bunu devamlı yapanlar mı karşı çıkacak ?
Bence 1Sen de dahil, hiç kimse fotoğrafın gerçek olma ihtimalinde bile bunun gurur duyulacak birsey olduğunu düşünmemiştir... güldük geçtik...
Yanağını okşaması, makas alması "ay ne kadar şirinsin"anlamında değil. Protokol üstünlüğü sağlamak. Ve onun üstünde bir hareket yok, başkanlar arasında her tokalaşmada protokol üstünlüğü sağlama savaşı var, biz pek dikkat etmiyoruz ama görgü ve protokol eğitimi alanlar bunun önemini daha iyi bilirler. Haliyle İnsanların sevinme sebebi, o üstünlüğü sağlamış olması.
Görgü ve protokol eğitimi alın öyle konuşalımgörgü ve protokol eğitimi alanlara laubaliliği öğretmezler. görgü diyorsun. görgüde yanak okşayın denirse o görgüden çıkar. terbiyesizliğe gider.
Yorumlar yorum olalı bu kadar alakasızlık görmemişti.
Rengini gün geçtikçe belli ediyorsun.
İşine gelince alıntıları dahi görmeyen 1sen birden Şahin kesildi ne hikmetse.
Bence yanlışını kabullenip haklısınız videoya bakmadım desen konu çoktan kapanmıştı.
Neyi savunuyorsun hakikaten? :)
ne alaka. dur alakaya bir çay demleyip geleyimGörgü ve protokol eğitimi alın öyle konuşalım
Gurur duyarak mıSen bikaç saat önce bu fotoğrafı bana gurur duyarak atmadın mı? Bi söylediğinizin yaptığınızın arkasında durun artık.
Bilgi sahibi olmadığın bir konuda ahkam kesmeye kalkıp birde aklınca dalga mı geçiyorsun? Komiklik tam olarak neresinde?ne alaka. dur alakaya bir çay demleyip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?