iyide videoyu izledin mi. sol eliyle yer gösteriyor bir an yanlış konuyamı yazdın dedim. yüzünü okşadığı falan yokKonu Türkiye ama yine düşmanlık. Çünkü asıl dert Tayyip Erdoğan.
Bu kıskançlık , düşmanlık neden ? Açı farkıymış.
Gözlerinize mi inanalım böyle yanlı haber yapan kişilerin hasetliğine mi ?
Ne geçecek eline açı farkı yorumuyla ? Türkiye bunu hak etmiyor demek vatan düşmanlığı değil mi ?
Rahmetli ecevit in fotoğrafı da mı açı farkıydı ?
Konu Türkiye ama yine düşmanlık. Çünkü asıl dert Tayyip Erdoğan.
Bu kıskançlık , düşmanlık neden ? Açı farkıymış.
Gözlerinize mi inanalım böyle yanlı haber yapan kişilerin hasetliğine mi ?
Ne geçecek eline açı farkı yorumuyla ? Türkiye bunu hak etmiyor demek vatan düşmanlığı değil mi ?
Rahmetli ecevit in fotoğrafı da mı açı farkıydı ?
ya şok etti mesajı. acaba yanlış konuyamı yazdı dedim. inanamadım bir an.1sen neden cellallendin yahu. Fotoğraf açısından obamanın yanağını okşuyomş gibi çıkmış onu açıklamışlar. Esprili bir fotoğraf olmuş ama gerçek değil tabiki :)
iyide videoyu izledimmi. sol eliyle yer gösteriyor bir an yanlış konuyamı yazdın dedim. yüzünü okşadığı falan yok
Allaalla. şaşırdım. neden kızdı inan anlaşılır gibi değilBence1Sen yanlış anladı ya
ya şok etti mesajı. acaba yanlış konuyamı yazdı dedim. inanamadım bir an.
Videoya baktım. Çok enteresan.videoyu koyamadım ama linkte video var.
yüzüyle yol gösterme anında açı olayı o şekil görülmüş. fotoğrafçıya gerçekten helal olsun. iyi yakalamış o anı:)Videoya baktım. Çok enteresan.
O yayında bu pozu nasıl yakalamışsa o muhabire de helal olsun :)
Herkes o kareyi konuşuyor
yüzüyle yol gösterme anında açı olayı o şekil görülmüş. fotoğrafçıya gerçekten helal olsun. iyi yakalamış o anı:)
ya şok etti mesajı. acaba yanlış konuyamı yazdı dedim. inanamadım bir an.
1sen neden cellallendin yahu. Fotoğraf açısından obamanın yanağını okşuyomş gibi çıkmış onu açıklamışlar. Esprili bir fotoğraf olmuş ama gerçek değil tabiki :)
O arkadaş kendisi gibi düşünmeyen herkesin kendisine çok sert çıktığını düşünüyormuş artık yetmiş.Nicke göre yorum yapıyor bence.Geçen konuda bir soru sordum cevap vermeye gerek bile duymadı.
birsen gerçekten iyimisin. şu mesajın bile şoka sokuyor yine beniGerçek ya da değil , bu hasetliktir.. O gerçek değil ki .. O fotoğraf şöyle ya da böyle diyerek ne geçiyor ellerine.. Yapsana esprini..
Sen Türkiye li değil misin ? Yakıştıramıyor musun ?
Ayrıca ben g20 özel yayını izledim. Benimde dikkatimi çekti.. Dokunduğunu gördüm..
Ne gerek vardı ki şimdi " diye bile düşündüm.
Şimdi herkes o gerçek değil diyor.
O an gördüğümle ve yazılan saçma yorumlarla yazdım bende.
belli zaten.O arkadaş kendisi gibi düşünmeyen herkesin kendisine çok sert çıktığını düşünüyormuş artık yetmiş.Nicke göre yorum yapıyor bence.Geçen konuda bir soru sordum cevap vermeye gerek bile duymadı.
Çok fazla bildirim geliyor. Bir yorum yaptığımda 10 kişi muhalefetlik yapacağım diye kişisel hakaretini de ekleyip yorum yapıyor.
Gözümden kaçmıştır. Gerçekten asla cevapsız bırakmıyorum.
Hangi soru olduğunu özelden yollamanızı rica ediyorum..
Hatta çok yorumunuz yoksa bende bakarım profilinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?