‘Bu fotoğraf gerçeği yansıtmıyor’

erdoğanın danışmanı bile düzeltme yapmış. buyrun
Varank'tan 'Yanak okşama' açıklaması

G20 liderler zirvesi aile fotoğrafı çekimi sırasında Erdoğan'ın Obama'nın yanaklarını okşadığı görüntülere Erdoğan'ın danışmanından düzeltme açıklaması geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarından Mustafa Varank, bugün Erdoğan ile Obama arasında geçtiği görülen samimi anlarla ilgili videolu bir açıklama geldi.

Görüntülerde Erdoğan'ın Obama'nın yanağını okşadığı görülüyordu ancak Varank bunun sadece açıdan kaynaklanan bir yanılsama olduğunu öne sürdü.

Varank iddiasını delillendirmek için bir de video görüntüsü paylaştı.

Varank mesajında, "G20 zirvesinde Cumhurbaşkanımızla Sayın Obama arasında yansıyan kare sadece açıdan kaynaklanıyor.Gerçeği yansıtmıyor." dedi.

Varank'ın bu açıklamayı yapması "Görüntüler ABD'yi rahatsız etmiş olabilir" yorumlarına sebep oldu.
İşte Varank'ın twitter adresinden paylaştığı o mesaj:

Yahu zaten anormal olan '' bizim Cumhurbaşkanı , ABD Başkanın yanağını okşadı , vay be '' diye sevinmek değil mi ?

Yani bunu bir duruş olarak algılayıp , bundan dahi gurur duyacak durumdan kurtulduğumuz an , asıl gurur duyulacak andır .

Hadi benimki medyayaydı , senin celallenmen neden ?
Benimle biraz daha sınırlı konuş lütfen.
Mesafe..

Acaba Obamanın Merkele iyice yapıştığı fotoğraf da gerçek değil mi?
Ama yine de bu pozu yakalayan gazeteciye helal olsun valla gerçek gibi

Yok öyle önemli bir mesaj değildi önyargım için affedin.Bana mı yazdınız diye yazmıştım cevapsız kalmıştı kusura bakmayın yanılmışım geçen bir konuda sinirlendiğinizi görünce.

Hayır , sizin mesajınızı gerçekten hatırlamıyorum. Kusura bakmayın.. Size değil, burada bir halay ekibi var hep kol kola ve muhalefet; onlaradır sözüm.
Karşı tarafa ( kendilerince) biri hakaret etse beğeni yapıyorlar.
İş kendilerine gelince hemen üslup diye bağırıyorlar.

Hadi benimki medyayaydı , senin celallenmen neden ?
Benimle biraz daha sınırlı konuş lütfen.
Mesafe..
zaten hep öyleydim birsen. senle zaten mesafeliydim hep. ve hiçte konuşmadım.
. ayrıca konuyu ben açtığıma göre senin saldırarak yazman hoş olmadı. bana saldırı gibi görünüyor oradan

zaten hep öyleydim birsen. senle zaten mesafeliydim hep. ve hiçte konuşmadım.
. ayrıca konuyu ben açtığıma göre senin saldırarak yazman hoş olmadı. bana saldırı gibi görünüyor oradan

Öyle değilsin. Yazdıklarını bir daha oku.
Bazen birşey üst üste gelir ve yanlış algı çalışabilir. Bunu böyle saldırgan bir ifadeyle belirtmek tamamen yanlı olmandandır.

Konuyu seç açtın da sen mi yazdın yahu ? Medyanın yanlı olmasından söz ediyorum orada. Kişisel bir yorumuma mı yorum yaptım okypete ?
Ben forumda ne zaman birine saldırdım da sana saldıracağım ?
Bana muhalefet olana yaparım yorumumu, onun tarzında.

sen gelip konuma saldırmadınmı. öyle bir yazdınki dans olsun, diğer arkadaş olsun bunu farketmedimi herşey ortadayken rica ederim beni suıçlamaya yer arama.

Son düzenleme:
Yahu zaten gerçek olmasi cidden inanilmazdi. Bi açıklaması vardır mutlaka diye düşünmüştüm. Acaba Erdogan elini Obama'nın omzuna atarken mi yakalayıp böyle bir an çektiler diye de aklıma gelmişti.

sen gelip konuma saldırmadınmı. öyle bir yazdınki dans olsun, tantanis olsun bunu farketmedimi herşey ortadayken rica ederim beni suıçlamaya yer arama.

Konuya yazdım yorumumu , konuna değil. Ayırt et lütfen.
İstediğimi yazabilme hakkına sahibim.
Kişisel değilse yorumum bundan kime ne ?

Ayrıca yukarıda da yazdım, zahmet olmazsa oku.
Ben tv.den izledim. O açı farkını ben görmedim. Yanağına dokunduğunu gördüm ve " ne gerek vardı ki şimdi buna " diye de düşündüm.

Ama bir gazetenin bunu kalkıp da gocunurcasına yazması , Tayyip düşmanlığından kaynaklanıyor.
Ben böyle görüyorum. Bundan neden rahatsız oluyorsun ?

Tek sorun konuyu senin açman mı ?

Dokunması mantıklı değil ben yakıştıramam erdoğana öyle bi hareketi zaten. Yapmamış da. Haset niye anlamadım. Şok içindeyim. Hangi frekanstasın acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…