- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
onada şaşırdım. olacak şeymi buKoskoca devlet adamlarının, siyasetçilerin birbirinin yanağını okşayabileceğine inanılması çok komik değil mi?
onada şaşırdım. olacak şeymi bu
zaten erdıoğan ciddi bir adamdır. böyle bir laubaliliği yapması mümkün değil"Ovv bebişim traş da pek sinekkaydı olmuş, yumurta gibi adamsın lan barack" falan diyecek halleri yok.
birsen gerçekten iyimisin. şu mesajın bile şoka sokuyor yine beni
videoda öyle bir şey yok. sen gördün diye ben sana inanacakmıyım.
saçma yorummu.. espriyi diğer konuda yaptık zaten.bende esprilere katıldım orada
yakıştıramaakmı.
birsen gerçekten şu an seni anlamak mümkün değil. bari bunu yazma. yazdıkça batıyorsun çünkü
hayır neyin hayalkırıklığını yaşıyorsun anlamıyorum. gerçek değil diye bu kadar kahrolmak nedir yapmayın . bu hayat memat meselesimi
Yok öyle önemli bir mesaj değildi önyargım için affedin.Bana mı yazdınız diye yazmıştım cevapsız kalmıştı kusura bakmayın yanılmışım geçen bir konuda sinirlendiğinizi görünce.
zaten hep öyleydim birsen. senle zaten mesafeliydim hep. ve hiçte konuşmadım.Hadi benimki medyayaydı , senin celallenmen neden ?
Benimle biraz daha sınırlı konuş lütfen.
Mesafe..
zaten hep öyleydim birsen. senle zaten mesafeliydim hep. ve hiçte konuşmadım.
. ayrıca konuyu ben açtığıma göre senin saldırarak yazman hoş olmadı. bana saldırı gibi görünüyor oradan
sen gelip konuma saldırmadınmı. öyle bir yazdınki dans olsun, diğer arkadaş olsun bunu farketmedimi herşey ortadayken rica ederim beni suıçlamaya yer arama.Öyle değilsin. Yazdıklarını bir daha oku.
Bazen birşey üst üste gelir ve yanlış algı çalışabilir. Bunu böyle saldırgan bir ifadeyle belirtmek tamamen yanlı olmandandır.
Konuyu seç açtın da sen mi yazdın yahu ? Medyanın yanlı olmasından söz ediyorum orada. Kişisel bir yorumuma mı yorum yaptım okypete ?
Ben forumda ne zaman birine saldırdım da sana saldıracağım ?
Bana muhalefet olana yaparım yorumumu, onun tarzında.
erdoğan obamanın yüzünü okşamış,nasıl okşamamış dersin.iyide videoyu izledin mi. sol eliyle yer gösteriyor bir an yanlış konuyamı yazdın dedim. yüzünü okşadığı falan yok
sen gelip konuma saldırmadınmı. öyle bir yazdınki dans olsun, tantanis olsun bunu farketmedimi herşey ortadayken rica ederim beni suıçlamaya yer arama.
erdoğan obamanın yüzünü okşamış,nasıl okşamamış dersin.
Gerçek ya da değil , bu hasetliktir.. O gerçek değil ki .. O fotoğraf şöyle ya da böyle diyerek ne geçiyor ellerine.. Yapsana esprini..
Sen Türkiye li değil misin ? Yakıştıramıyor musun ?
Ayrıca ben g20 özel yayını izledim. Benimde dikkatimi çekti.. Dokunduğunu gördüm..
Ne gerek vardı ki şimdi " diye bile düşündüm.
Şimdi herkes o gerçek değil diyor.
O an gördüğümle ve yazılan saçma yorumlarla yazdım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?