yanak okşamayı görgü ve protokol eğitiminde olması gereken bir şey olarak gösteriyorsun. ve buda beni güldürüyor işte.Bilgi sahibi olmadığın bir konuda ahkam kesmeye kalkıp birde aklınca dalga mı geçiyorsun? Komiklik tam olarak neresinde?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanak okşamayı görgü ve protokol eğitiminde olması gereken bir şey olarak gösteriyorsun. ve buda beni güldürüyor işte.Bilgi sahibi olmadığın bir konuda ahkam kesmeye kalkıp birde aklınca dalga mı geçiyorsun? Komiklik tam olarak neresinde?
İşte böyle konuş hayal ki seninde rengini görelim. Öyle uzaktan uzaktan laf atma.
Zaten benim mesajımı ilk alıntılayıp saldırı pozisyonunu aldığın gün anlamıştım ne kadar renkli biri olduğunu ?
Genel konuşmak huyun galiba senin. Hangi alıntıya cevap yazmamışım söyle bakalım ?
Biri birşey deyince uzatıp konu yapmayı ne çok seviyorsun ..
1Sen elbette konunun içeriğine yaptığın öfkeli yorum konu sahibini bağlamaz . Nedir bu düşmanlık diye medyayı hedef aldım diyorsun , amenna.
Yalnız işin aslını ortaya çıkaran her hangi bir medya organı değil ki. Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı ''olay öyle değil , böyledir'' diye tweet atıyor .Onun açıklaması da doğal olarak haber oluyor .
Gurur duyarak mıya bu fotoğraf tam da senin " erdoğan Obama'nın elini öpmeye çalışan yeğen gibi" bi benzetme yapmandan sonra çıkınca ve tam tersi olunca seni etiketleyerek bu fotoyu paylaşmıştım :) yani burda kendimizi yazıyla ifade ettiğimiz için bazen duygular tam olarak anlaşılmıyor... Bu fotoğrafı gördüğümden beri hissettiğim tek şey gülme gelmesi oldu :) hatta sen de seni etiketledikten sonra gülerek yanıtladın beni
![]()
Tayyip Erdoğan bugüne kadar yaptığı bütün karşılamalarda dış basında karşındaki devlet bakanını alt ettiği için övgüyle anılmış, yine Türkiye de verilen eğitimlerde örnek olarak gösteriliyor.yanak okşamayı görgü ve protokol eğitiminde olması gereken bir şey olarak gösteriyorsun. ve buda beni güldürüyor işte.![]()
İthamlar ve hakaretler.
Genel 1sen hareketleri.
tamam 1sen. Boşver...
Hadi boşuna itham ettiğin için buradakileri, özrünü dile yapman gerektiği gibi.
Yapılacak tek şey bu olur senin nazarında![]()
Karakterleri gene karıştırdın :)Hele @HayyaL yok mu hayyal kim bana küfretse altına imza atıyor.. Sonra içi soğumuyor uzaktan uzaktan yazıp duruyor.
devam et 1sen.hatayı anlamak da bir erdemdir.
yanak okşamak üstünlükmüş. konumuz neydi. yanak okşamak. ki sen bunu belirttinTayyip Erdoğan bugüne kadar yaptığı bütün karşılamalarda dış basında karşındaki devlet bakanını alt ettiği için övgüyle anılmış, yine Türkiye de verilen eğitimlerde örnek olarak gösteriliyor.
Terbiyesizlik olarak gördüğün şey üstünlüktür.
Bilmediğin şeye kafa yorunca komik olan sen oluyorsun da gülemeyeceğim kadar boş espri yapıyorsun
Ya he he, bişey yazarken ne hissederek yazdığımı sen benden daha iyi bilirsin. Ben ne biliyim ne hissetigimi. Gururlandim mi, gülme mi geldi sana soracam bundan sonra. "Sephoraa ben ..... konuya yorum yaparken ne hissettim acaba yaAtma recep din kardeşiyiz![]()
Bak hayal uzak dur benden.
Kendi yaptığını bana yamamaya çalışma.
Renk , saçmalamak , samimiyetsizlik v.s bunlar benden değil senden inciler. .
Cevabını alınca işte böyle oluyorsun sen.
Yaz yazdığını bu mesajdan sonra ve bundan sonra da asla benimle muhatap olma.Uzaktan da im yapma.
Git kendine başka oyalanacak birini bul.
Karakterleri gene karıştırdın :)
Kinci olan sensin ben değilim![]()
Bilmem ne zamanki konu ile bunu karıştırıyorsun. Birilerine olan beğenilerime bakıyorsun falan :)
Hadi iyi akşamlar 1sen.
He neye sinirlendiysen git ona atarını yap sonra da Melisa çayı içip dinlen.
Hayat çok kısa, öyle herşeyi kafaya takmaya değmez. :)
Bu yazdıkların hiçbiri özür yazısı değil ama 1sen
anlamadın mı, anlatamadım mı![]()
Bu yazdıkların hiçbiri özür yazısı değil ama 1sen
anlamadın mı, anlatamadım mı![]()
Tayyip Erdoğan bugüne kadar yaptığı bütün karşılamalarda dış basında karşındaki devlet bakanını alt ettiği için övgüyle anılmış, yine Türkiye de verilen eğitimlerde örnek olarak gösteriliyor.
Terbiyesizlik olarak gördüğün şey üstünlüktür.
Bilmediğin şeye kafa yorunca komik olan sen oluyorsun da gülemeyeceğim kadar boş espri yapıyorsun
Tokalaşırken taraflardan birinin elini üstüne koyması; protokol üstünlüğü.yanak okşamak üstünlükmüş. konumuz neydi. yanak pkşamak. erdoğanın diğer aldığı protolol dersleri değil konumuz. sende yanak okşamak protokol ve görgü kuralı sersen bende kalkıp yok öyle şey derim. protokolde evet güçlü olduğunu hissettirmek,iradeli olmak,geri durmamak vs öğretilir bunu hepimiz biliyoruz.ama yanağınıda arada okşayın falan denmemiştir. ütopya yaşamayalım karşılıklı şimdi
bunları biliyoruz. yanak okşamaktan bahsediyorum benTokalaşırken taraflardan birinin elini üstüne koyması; protokol üstünlüğü.
Tokalaşırken taraflardan birinin elini diğerinin koluna koyması; protokol üstünlüğü
Bunların hepsinin puanlandırma sistemi de mevcut.
Tokalaşırken taraflardan birinin diğerinden makas alması; bunun üstü yok prokolde ezip geçmektir.
Gelip bana da öğret cahil kalıp boş boş eleştiri yapıp, rezil olmak istemiyorum deseydin öğretirdim. Yani neymiş bir tarafta verilen bir eğitim var,birde senin ütopyan var
Al sana işte gerçek hayyal. Komik olduğunu sanan , kendi yaptıklarını karşısındakine yamamaya çalışan şahıs.
İçerim içerimde sen benden yinede uzak dur.