• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Bu fotoğraf gerçeği yansıtmıyor’

Konuya yazdım yorumumu , konuna değil. Ayırt et lütfen.
İstediğimi yazabilme hakkına sahibim.
Kişisel değilse yorumum bundan kime ne ?

Ayrıca yukarıda da yazdım, zahmet olmazsa oku.
Ben tv.den izledim. O açı farkını ben görmedim. Yanağına dokunduğunu gördüm ve " ne gerek vardı ki şimdi buna " diye de düşündüm.

Ama bir gazetenin bunu kalkıp da gocunurcasına yazması , Tayyip düşmanlığından kaynaklanıyor.
Ben böyle görüyorum. Bundan neden rahatsız oluyorsun ?

Tek sorun konuyu senin açman mı ?
ya bırak . geldin saldırırcasına konuya yorum yaptın. millet bile bunu farketti. bende noluyor dedim. zaten erdoğanın böyle bir şey yapması mümkün değil. gocunurcasına falan yazmamış,hürriyet. olanı belirtmiş nedir bu vatan hainliği diye bu habere yorum yapman.
artık her şeye vatan haini demeye başladınız. bu kadar kolaymı insanları vatan haini diye damgalamak

Konuya yazdım yorumumu , konuna değil. Ayırt et lütfen.
İstediğimi yazabilme hakkına sahibim.
Kişisel değilse yorumum bundan kime ne ?

Ayrıca yukarıda da yazdım, zahmet olmazsa oku.
Ben tv.den izledim. O açı farkını ben görmedim. Yanağına dokunduğunu gördüm ve " ne gerek vardı ki şimdi buna " diye de düşündüm.

Ama bir gazetenin bunu kalkıp da gocunurcasına yazması , Tayyip düşmanlığından kaynaklanıyor.
Ben böyle görüyorum. Bundan neden rahatsız oluyorsun ?

Tek sorun konuyu senin açman mı ?

E tamam sen de ne gerek vardı diye düşünmüşsün ve zaten olmamış bu haber bence erdoğanı bir savunmaydı. Kötü bir anlamı tek sen çıkarıyosun. Hala bişeyleri yanlış anldığını düşünüyorum.

zaten erdoğana yakışmazdı..
dansın belirttiği gibi bu haber bir çeşit savunma.
erdoğanın böyle laubalice obamanın yanağını okşaması zaten hoş olmazdı ki. erdoğan böyle birşeyi yapmaz. tanıyoruz onu. ciddi biridir

Son düzenleme:
saldırmak mevzusu açılınca gülme geldi...
:) daha geçen gün açılacak 'gençlik bakanlığı' konusunda bir çok kişiye sırf akpye oy vermiyorlar diye 'ne hakla' bu bakanlıkta iş arayacaklarını sorgulayan kişi mi ben kime saldırıyorum diyor?
Ne zaman bir yerde yandaş medya olmayan bir konu olsa birileri gelip 'nifak tohumları' serpiyor konulara.
Hani şu sürekli dem vurulan olay. :KK59:

ya bırak . geldin saldırırcasına konuya yorum yaptın. millet bile bunu farketti. bende noluyor dedim. zaten erdoğanın böyle bir şey yapması mümkün değil. gocunurcasına falan yazmamış,hürriyet. olanı belirtmiş nedir bu vatan hainliği diye bu habere yorum yapman.
artık her şeye vatan haini demeye başladınız. bu kadar kolaymı insanları vatan haini diye damgalamak

Tamam okyepete.

zaten erdoğana yakışmazdı..
dansın belirttiği gibi bu haber bir çeşit savunma.
erdoğanın böyle laubalice obamanın yanağını okşaması zaten hoş olmazdıki. erdoğan böyle birşeyi yapmaz. tanıyoruz onu. ciddi biridir
Ayruca anlamadığım Erdoğan severler böylesi laubali bir pozun nesini savunabilirler ki?
Bizlerden önce kendileri bunun doğru olmayacağını savunmaya geçmeleri gerekir.

Ayruca anlamadığım Erdoğan severler böylesi laubali bir pozun nesini savunabilirler ki?
Bizlerden önce kendileri bunun doğru olmayacağını savunmaya geçmeleri gerekir.
işte onu hele hiç anlamıyorum. hoşmu görüyorlar bu davranışı anlaşılır gibi değil

Dokunması mantıklı değil ben yakıştıramam erdoğana öyle bi hareketi zaten. Yapmamış da. Haset niye anlamadım. Şok içindeyim. Hangi frekanstasın acaba..

E tamam sen de ne gerek vardı diye düşünmüşsün ve zaten olmamış bu haber bence erdoğanı bir savunmaydı. Kötü bir anlamı tek sen çıkarıyosun. Hala bişeyleri yanlış anldığını düşünüyorum.

"Hsyır ben asla yanlış anlamadım, ben doğru frekanstayım" diye iddia etmiyorum ki..
Ben tv.de izledim ve bende bu fotoğrafta ki gibi gördüm. Sonrasında okuduğum yorumlar v.s beni sinirlendirdi ve burada bu haberi görünce yazdım.
Hala tekrar izlemedim videoyu ve birşey iddiasında değilim.
Hatta boynukalın' ın saçma yorumu bile rahatsız etti beni..

Hayyal oradan bana yazıp durma, alıntıla ve öyle yaz. Alıntılamıyorsan beni ima ederek konuşma lütfen.
A diye bir haber çıktığında " ama bunun birde b si var diye hiç alakasız yorumlar yapan sen bari bunu yapma..

öyle atarlanmışsın ki sanki okypete yalan haber yapmış.

Ben zaten atarlı bir günümdeyim. Okypete de aynı yorumu yaptı ; " konuyu ben açtım " oky 'nin konuyu açtığını bile görmedim. Konuyla ilgili yazdım. Oky ile ne ilgisi var anlayamıyorum.
Ben bir yorum yapsam ona tepki gelse eyvallah ama bir konu açsam ve ona tepki gelse konu sahibine mi tepki vermiş olunuyor ?

Katil , tecavüz haberi açılıyor ve denilmeyen kalmıyor , konu sahibine mi diyoruz?

işte onu hele hiç anlamıyorum. hoşmu görüyorlar bu davranışı anlaşılır gibi değil

Misal, başka 2 devlet Başkanı böyle bir poz verseler manşetlere çıksa, 'bunlar yoksa hı!?' Diye sapkın imalara başlarlardı.
Nedense konu Erdoğan olunca, yaptığı söylenilen her davranış doğru ve gurur verici oluyor.
Yapmamış olsa bile... :KK53:

Misal, başka 2 devlet Başkanı böyle bir poz verseler manşetlere çıksa, 'bunlar yoksa hı!?' Diye sapkın imalara başlarlardı.
Nedense konu Erdoğan olunca, yaptığı söylenilen her davranış doğru ve gurur verici oluyor.
Yapmamış olsa bile... :KK53:
birde bu yanlış açı diyenler haset ve vatan düşmanı.

Ben zaten atarlı bir günümdeyim. Okypete de aynı yorumu yaptı ; " konuyu ben açtım " oky 'nin konuyu açtığını bile görmedim. Konuyla ilgili yazdım. Oky ile ne ilgisi var anlayamıyorum.
Ben bir yorum yapsam ona tepki gelse eyvallah ama bir konu açsam ve ona tepki gelse konu sahibine mi tepki vermiş olunuyor ?

Katil , tecavüz haberi açılıyor ve denilmeyen kalmıyor , konu sahibine mi diyoruz?
yalan haber yapılmış gibi tepki vermişsin,yorumunu tekrar oku istersen:KK66:

"Hsyır ben asla yanlış anlamadım, ben doğru frekanstayım" diye iddia etmiyorum ki..
Ben tv.de izledim ve bende bu fotoğrafta ki gibi gördüm. Sonrasında okuduğum yorumlar v.s beni sinirlendirdi ve burada bu haberi görünce yazdım.
Hala tekrar izlemedim videoyu ve birşey iddiasında değilim.
Hatta boynukalın' ın saçma yorumu bile rahatsız etti beni..

Hayyal oradan bana yazıp durma, alıntıla ve öyle yaz. Alıntılamıyorsan beni ima ederek konuşma lütfen.
A diye bir haber çıktığında " ama bunun birde b si var diye hiç alakasız yorumlar yapan sen bari bunu yapma..

Ama danışmanı da fotoğrafın açıdan kaynaklandığını söylemiş demek ki erdoğan haberlerden ve fotoğraftan rahatsız olmuş. Buna saygı duymak gerekmez mi. Esprili bir fotoğraftı ve geçti. Eminim erdoğan da gülmüştür ama gerçeğin bilinmesini istemiş.

Back