Bu fırsat kacmaz cok temız kıyafet ve ayakkabılar

kot gomlekte takildim:) canta kararsiz kaldim tam ne renk ici nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Taba rengi canim içinin resimde boyle

Eklentiler

• $1398877442999.jpg
    $1398877442999.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 39
Taba rengi canim içinin resimde boyle

begenmesine begendimde bununla uydurabilcek biseyim yok o yuzden ikilemde kaldim siyah renk olsa hmen alirim

begenmesine begendimde bununla uydurabilcek biseyim yok o yuzden ikilemde kaldim siyah renk olsa hmen alirim

Sen bilirsin cnm bi düşün sen istersen cantayla esarbi takaslayalim yada gomlekte kaldiysa aklin başka birşeyler Beğen istersen

cnim bska canta warmi begendim ama inan hc biseyimle uymuyo renk:(

Cantam çok aslında canm ama hepsini yuklemedim sen ne renk ve Nasi bisey dusunursun

bundan biraz daha kucuk olabilir bunun tarzi guzel siyah weya acik renk olabilir bu tarzdan bskada olabilir

Canim bide bu var sidir hic kullanilmamis bunu daha uyguna veririm düşünürsen hem acik hem koyu hem siyah herseyle Raht kullanabilirsin cnm

Eklentiler

• $1398881021525.jpg
    $1398881021525.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $1398881035709.jpg
    $1398881035709.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $1398881048457.jpg
    $1398881048457.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $1398881061125.jpg
    $1398881061125.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 40
Canim bide bu var sidir hic kullanilmamis bunu daha uyguna veririm düşünürsen hem acik hem koyu hem siyah herseyle Raht kullanabilirsin cnm

bunu begendim cnim ugrastiriyorum ama warsa bitane daha bakabilirm fiyat olarak kaca esarbi karsiliymu

bunu fiyat olarak ne dusunuyosun

bunu fiyat olarak ne dusunuyosun

Canm buda sifir dediğim gibi hic kullanilmadi 40 falan demeyi dusunuyodum istersen eşarpla takaslayalim diğer cantalarim biraz büyük onlari istemedn diğerlerini de ben kullaniyrm canm ama bunu tavsiye ederim hem herşeye uyumlu

Canm buda sifir dediğim gibi hic kullanilmadi 40 falan demeyi dusunuyodum istersen eşarpla takaslayalim diğer cantalarim biraz büyük onlari istemedn diğerlerini de ben kullaniyrm canm ama bunu tavsiye ederim hem herşeye uyumlu

tmam ben bunu begendim ama kot gomleqide istiyorum

Ama geçer ozamn nasi yapsak

ben esarba ilk 60yazmistm snra 50yazdim sen cntaya 40diosun gmlek 15tl 5tl kaliyo illa istiyorum dersen esarpla gnderirim

ben esarba ilk 60yazmistm snra 50yazdim sen cntaya 40diosun gmlek 15tl 5tl kaliyo illa istiyorum dersen esarpla gnderirim

Hayr canm onun için demedim ama sen esarba çok demiştim zaten 60 için baktim belki uyan bisey bulurum diye bulamadim acilmamis orijinal erkek parfümün varsa dusunebilirim cnm eşarp tamamdr ozamn bide bana esarbin kodunu gonderirmisin canm tam rengi net cikmamis internette bakin bide tatlim

Hayr canm onun için demedim ama sen esarba çok demiştim zaten 60 için baktim belki uyan bisey bulurum diye bulamadim acilmamis orijinal erkek parfümün varsa dusunebilirim cnm eşarp tamamdr ozamn bide bana esarbin kodunu gonderirmisin canm tam rengi net cikmamis internette bakin bide tatlim

malesef parfumum yok cnim nasil yapsak 55tutuyo bnim aldiklarim esarba 50yazdm ben 5tl kaliyo
VG 13621 001 budur heralde kodu bk bkalim

malesef parfumum yok cnim nasil yapsak 55tutuyo bnim aldiklarim esarba 50yazdm ben 5tl kaliyo
VG 13621 001 budur heralde kodu bk bkalim

Tamam cnm kargoyuda sen odersin ozaman ole odesiriz ptt kargo en ucuza calisan kargo hbrin olsun hep ondan göndermeye calis ürünlerini olurmu tatlim

Eki Görüntüle 1094760 Eki Görüntüle 1094761 Eki Görüntüle 1094762
nisanliyken alinmisti bikere arkadasimin dugunde giydim dolapta dura dura kirismis 80tl flndi fiyati 50 60a veririm
Eki Görüntüle 1094765 Eki Görüntüle 1094766
bunlarda dugunumde alindi hic giymedim malum hamileyim topukluya elweda:) dura dura renqi matlasmis sanki silince gidebilirde 39 numara 35tlEki Görüntüle 1094770 Eki Görüntüle 1094771
buda ayni sekilde 1kere arbyla gderken giymistim durmaktan tozlanmis 38numara 35tlEki Görüntüle 1094774 Eki Görüntüle 1094773 Eki Görüntüle 1094772
bunlarida arabyla gdip geldiqimiz yere 1kere giydim 70e almistik 39numara 50tl

canım bu elbisenin üzerindeki hali var mı?

Tamam cnm kargoyuda sen odersin ozaman ole odesiriz ptt kargo en ucuza calisan kargo hbrin olsun hep ondan göndermeye calis ürünlerini olurmu tatlim

kargonu sen ode ben esarbin arasina koycam fiyat aciqini sana bide deodorant gndrirm anlastik

Back