Bu fırsat kacmaz cok temız kıyafet ve ayakkabılar

deodorantların güzel kokması önemli değil, maksat çok hafif hatta aşırı hafif olması...
yani sabun gibi kokacak..temizlik kokusu olanlardan istiyorum...yoksa piyasada çok deodorant var ama ben istediğim gibi bulamadım....kokuları başımı ağrtıyor...varla yok arası bir koku olacak benim istediğim...

anladim cnim suan kokulari hatirliyamiyrm bkiyim warsa eklerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bak sana tavsiyem, sadece markalı eşarpların satıldığı bir topik var burda...ben açmıştım çok eşarp alan satan oldu bende sattım birkaç tane..
istersen eşarpların varsa oraya ekle resimleri....genelde eşarp arayanlar ordan bakar....
bu arada eşarbın çok güzelmiş ama biraz pahalı canım yaa, burda bu fiyata eşarp satamazsın..ben 15-20 ye verdim gitti....
benimkilerde markaydı..

ilk defa geldiqimden bilmiyrm tam :) saol uyardiqin icin nerde acep esarp topiqi almayi dusunursen indiririm fiyati

Canm takas dusunurmusun

ben hamileyim cnim ikizlerm cok kilo aldirdi kac bedene duserim bilmiyorum yoksa satmazdim bunlari ayakkabi canta olblr

kaca yaziyim cnim bilmyrm esarplar ne kadara gder hc takmadim ama 90nerdeyse fiyati ucuza kiyamamda

valla canım bona sera markalı olanlar 20 civarı gidiyor burda..ben 20 den verdim...
vizyon olanlar da o civarda, en son 15 e düşürdüm hatta...
bir arkadaş etiketi üzerinde sıfır aker eşarbı 20 ye verdi...piere cardinler bile 20 den fazla gitmiyor anlayacağın...
sende hiç kullanmamışsın haklısın pahalıya da almışsın ama malum burası bit pazarı olunca insanlar o fiyata almaz sanmıyorum...yine de etkilemiyim seni, karar senin tabi ama 60 dan falan çok zor canım umudunu kırmayım ama...
gözümün önünde sıfır etiketli aker eşarp 20 ye gitti..
direk çok düşürme fiyatı istersen, şöyle orta halli bişeyler söyle bakalım soranlar çıkarsa pazarlık isterler zaten...duruma göre düşürürsün..belki de hiç gerek kalmaz indirime....
ne zaman almıştın, yeni sezonmu bu?
ben pek takip etmem de sezonları ondan soruyorum, yeni sezonlar hakkaten pahalı...sezon geçince yarıya düşüyor fiyatlar...

ben hamileyim cnim ikizlerm cok kilo aldirdi kac bedene duserim bilmiyorum yoksa satmazdim bunlari ayakkabi canta olblr

Canm bende var ayakkabı çanta bakabilirsiniz aslında benimde esarba ihtiyacım yok ama etiketli olunca hediye alirim diye düşündüm ama fiyatin çok yuksek gerçekten arkada hakli benmde aker var yepyeni hic kullanilmadi ama 30 dan veriyorum maalesef:(

bu arada başka eşarpların varsa da koy...kullanılmışlar bile olsa koy...epey ipek satılıyor burda...
ben bile sattıysam herkes satar yani bu kısmetsizlikle :1:

valla canım bona sera markalı olanlar 20 civarı gidiyor burda..ben 20 den verdim...
vizyon olanlar da o civarda, en son 15 e düşürdüm hatta...
bir arkadaş etiketi üzerinde sıfır aker eşarbı 20 ye verdi...piere cardinler bile 20 den fazla gitmiyor anlayacağın...
sende hiç kullanmamışsın haklısın pahalıya da almışsın ama malum burası bit pazarı olunca insanlar o fiyata almaz sanmıyorum...yine de etkilemiyim seni, karar senin tabi ama 60 dan falan çok zor canım umudunu kırmayım ama...
gözümün önünde sıfır etiketli aker eşarp 20 ye gitti..
direk çok düşürme fiyatı istersen, şöyle orta halli bişeyler söyle bakalım soranlar çıkarsa pazarlık isterler zaten...duruma göre düşürürsün..belki de hiç gerek kalmaz indirime....
ne zaman almıştın, yeni sezonmu bu?
ben pek takip etmem de sezonları ondan soruyorum, yeni sezonlar hakkaten pahalı...sezon geçince yarıya düşüyor fiyatlar...

dugunumde alindi daha yeni daha ama ben esarp dgl sal takiyorum yok 20ye wermem takarim:)

Canm bende var ayakkabı çanta bakabilirsiniz aslında benimde esarba ihtiyacım yok ama etiketli olunca hediye alirim diye düşündüm ama fiyatin çok yuksek gerçekten arkada hakli benmde aker var yepyeni hic kullanilmadi ama 30 dan veriyorum maalesef:(

sen kac werirsin cnim esarba hem aker hem kullanmadm hem 90lira werdik kiyamyrm:) desenide cok guzel

bu arada başka eşarpların varsa da koy...kullanılmışlar bile olsa koy...epey ipek satılıyor burda...
ben bile sattıysam herkes satar yani bu kısmetsizlikle :1:

bu benim tek esarpim hep sal takarim kw dugunde kendi almisti duruyo kenarda tek oldugu icin heralde kiyamyrm:))

cnim sayfani link atsana tlfndan grdiqim icin bulamiyrm

oda takimini begenmediniz iqnelikle yapiyorum kendi odamda war herkez cok begenir

bu benim tek esarpim hep sal takarim kw dugunde kendi almisti duruyo kenarda tek oldugu icin heralde kiyamyrm:))

canım senin kayınvalide, bu eşarbı o pembe gömleğin üzerine almış sanırım :52:
satma dursun bencede...
sorar falan, afallayıp kalırsın satıldıktan sonra..:52:

canım senin kayınvalide, bu eşarbı o pembe gömleğin üzerine almış sanırım :52:
satma dursun bencede...
sorar falan, afallayıp kalırsın satıldıktan sonra..:52:

:)) bu fiyat dursun alan olursa werirm yoksa dursun esarbi begeniyorumda hep sal taktiqimda esarbi kaydiriyorm alan olmazsa dugunlerde fln kendim takarim

Canm link atmayi bilmiyorum sayfayi tasidim en yukariya

ben senin kot gomleqini cok begendim leopar ayakkbnda guzelms ama suan giyemyrm topuklu snrada 2cocukla zor olur sen benden ne begendin

ben senin kot gomleqini cok begendim leopar ayakkbnda guzelms ama suan giyemyrm topuklu snrada 2cocukla zor olur sen benden ne begendin

Ben esarbi hediye dusunuyodum canm arkadasima alicktm cantayi gördün mu canm oda orijinal sifir

Ben esarbi hediye dusunuyodum canm arkadasima alicktm cantayi gördün mu canm oda orijinal sifir

kot gomlekte takildim:) canta kararsiz kaldim tam ne renk ici nasil

Back