biliyomusun bır kadın vardı eşi bıcakladı polıe sıgındı eve gerı yolladılar ıkı gun sonra esı onu oldurdu evet ıkı tane yegenım var onlarında bence ruh saglıgı bozuk ablamında cunku duzgun olsa ıkıncıyı dogurmazdı
arkadaşlar ailem arkamda kabul ediyorlar çocuğuda benide.içim rahat.çalışmıyorum bebek için ama evlenmeden önce çalışıyordum yine çalışırım.ters ilişkinin adı bile yok şuan ama sağlığım ve bedenim bana onu hiç unutturtmuyo.hemoroit oldum o zamandan bu zamana.nefret ediyorum ondan daha anlatmadıklarım var resmen sapık ya.dedim ya doğru zamanı yakalayıp bitiricem.ben 2.eşiyim ilk eşi terk etmiş zatürre geçirmişyeni evliyken.hasta diye bırakmış güya amaartık inanmıyorum.hem ailesinede bildirdim durumu çok kızdılar ona.10 yılda bir karımı alıcaz dediler.sapık dediler ama herkez evinde ne çektiğimi ben biliyorum.
inanın evliliğin ilk günleri tam bir cehennemdi.ailem yanım geldi çocuğu aldırmaya gittik 10 haftalığı geçtiği için almadılar.düşürmeye çalıştım ağır kaldırdım atladım zıpladım olmadı.karnıma yumruklar vurdum düşsün diye olmadı.inanın benim karnımı yumrukladığım gece annem rüyasında oğlumun ağladığını ve yapma anne diye bağırdığını görmüş.sabah aradı annem sen çocuğa bişeymi yaptın diye.ailemin aklı bende.hatta kendimi asma teşebbüsünde bile bulundum.amam yapamadım.doğum için memlekete gitmem bana çok iyi geldi.şuan çocuğuma yaptıklarıma çok pişmanım.iyiki var.ama inanın arkadaşlar eşimin şuan öyle bir üzüntüsü varki benimle uğraşamıyo bile.oçok üzgün bence resmen egoist oldum.hoşuma gidiyoo üzüldükçe.zaten beni üzdüğü için işleride rast gitmiyo ama bunu anlamıyo.
inanın evliliğin ilk günleri tam bir cehennemdi.ailem yanım geldi çocuğu aldırmaya gittik 10 haftalığı geçtiği için almadılar.düşürmeye çalıştım ağır kaldırdım atladım zıpladım olmadı.karnıma yumruklar vurdum düşsün diye olmadı.inanın benim karnımı yumrukladığım gece annem rüyasında oğlumun ağladığını ve yapma anne diye bağırdığını görmüş.sabah aradı annem sen çocuğa bişeymi yaptın diye.ailemin aklı bende.hatta kendimi asma teşebbüsünde bile bulundum.amam yapamadım.doğum için memlekete gitmem bana çok iyi geldi.şuan çocuğuma yaptıklarıma çok pişmanım.iyiki var.ama inanın arkadaşlar eşimin şuan öyle bir üzüntüsü varki benimle uğraşamıyo bile.oçok üzgün bence resmen egoist oldum.hoşuma gidiyoo üzüldükçe.zaten beni üzdüğü için işleride rast gitmiyo ama bunu anlamıyo.
yazdıklarımı okudum ve neler yaşamışım ben dedim.bir arkadaş oayda son durum ne diye haklı olarak merak etmiş.arkadaşlar son durum şu ki artık ters ilişkinin t si yok.bebeğim 2 yaşında.kızınca bazen yine söyleniyo ama eskisi gibi asla değil.o kadar olur.kimin eşi sakin sakin konuşuyor ki.%10 belki o kadar bile değil.eşimle aramız çok iyiallah nazardan korusun.adam ettim en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?