Bu evlilikten soğudum,aşk yok,sevgi yok..

Ters ilişki başlı başına boşanma sebebidir zaten, mahkemede boşanman için sadece bu bile yeterlidir. neden ve niçin hala o adamı bekliyorsun anlamış değilim.
Ailenle bir an önce konuşup bitirmen gerekmez miydi? Bebeği bahane etme sakın. Eğer bebek için onunlayım diyorsan bu
yaşadıklarını hakediyorsun demektir kardeşim. Bu kadar aciz olma. Ailenle konuş ve önüne bak. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Ters ilişkinin adı sadece kızdığım ve karşı ciktigim için sözde kaldı onu aştık.cocugum için değil ama evlendiğini ilk yıllarda maddi manevi çok sorunlar yaşadım.şimdi tam rahat ettim derken terk edip kaymağını başkalarına yedirmem.benim eşimden tek istediğim beni bursaya yerleştirmesi burda yalnızlıktan takmaya başladım kafama herşeyi.bencillik diyorsanız oda bencil.zaten varlığı yoklugu bir orda ailem ve arkadaşlarım var ben orda mutluyum burda değil.beni şehir dışına evlenip yanlız olanlar anlar.

Ters ilişkinin adı sadece kızdığım ve karşı ciktigim için sözde kaldı onu aştık.cocugum için değil ama evlendiğini ilk yıllarda maddi manevi çok sorunlar yaşadım.şimdi tam rahat ettim derken terk edip kaymağını başkalarına yedirmem.benim eşimden tek istediğim beni bursaya yerleştirmesi burda yalnızlıktan takmaya başladım kafama herşeyi.bencillik diyorsanız oda bencil.zaten varlığı yoklugu bir orda ailem ve arkadaşlarım var ben orda mutluyum burda değil.beni şehir dışına evlenip yanlız olanlar anlar.

Bana kızıyorsunuz ama önce şunu söyleyeyim evladınızla ilgili bir eleştiri yapmadım direk olarak siz ve eşinize yapılan bir eleştiriydi bu !

Ters ilişki yüzünden yaşadığınız sağlık problemlerini yazan siz şimdi gelmiş karşı çıktığım için, bilmem ne için sözde kaldı yazıyorsunuz bu ne çelişki hanımefendi ?

Sıkıntılar yaşadık, şimdi tam rahata erdim diyorsunuz ama adamın ne bencilliğini bırakıyorsunuz ne ilgisizliğini...Neyin kaymağından bahsediyorsunuz ?

inanın yazılanları okuyunca kanım dondu:53:Allaha binlerce kez şükürler olsun bende en çok dert bende var sanıyordum..Allah hem eşinize hem size en kısa sürede sağlıklı düşünmeyi nasip etsin yardımcınız olsun en çok da o yavrucağa içim acıdı..

Bana kızıyorsunuz ama önce şunu söyleyeyim evladınızla ilgili bir eleştiri yapmadım direk olarak siz ve eşinize yapılan bir eleştiriydi bu !

Ters ilişki yüzünden yaşadığınız sağlık problemlerini yazan siz şimdi gelmiş karşı çıktığım için, bilmem ne için sözde kaldı yazıyorsunuz bu ne çelişki hanımefendi ?

Sıkıntılar yaşadık, şimdi tam rahata erdim diyorsunuz ama adamın ne bencilliğini bırakıyorsunuz ne ilgisizliğini...Neyin kaymağından bahsediyorsunuz ?

naznaznaznaz tam yorum yazacaktım ki son anda vazgeçtim, ben de gerçekten anlayamadım, konu sahibi sanırım gelen eleştiriler üzerine savunma ihtiyacı hissetti, bunu anlıyorum ama " tam rahata erdim derken, kaymağını başkalarına yedirmem" dediğine göre, sanırım durumu o kadar da çekilmez değil onun tarafından....Çünkü ekonomik anlamda rahata ermiş olmanın kaymaklık bir yanı olduğunu düşünmüyorum, böyle bir adamla birlikte yaşandığı sürece...
Dilerim hakkında en güzeli olur..

Arkadaşım eşimle kaydadeğer sorunum kalmadı çok şükür her evlilikte olduğu kadar yani eskiden tek mutlu günüm yoktu diyorum.bencilliği fazla işine aşık olup bize sorumsuz davranması.yani evin ihtiyaçlarına yetişemiyor varsa yoksa işi.biz kocasiz yada babasiziz.ve onu işinin yanında bizimlede ilgilenmesi gerektiğini anlattim anlamadı.bende memlekete taşımayı orda ailemle birlikte duralım istiyorum kışın zaten burada kaynana görünce elti koloni gibi yaşıyoruz yazın görmediğim başbaşa alamadığım eşimle kışında ailesi yüzünden kalmıyorum.evim ayrı olsun istiyorum.kaymaya gelince dediğim gibi srunlarimiz artık devede kulak parası var şimdi başka kadınlara bırakmam

adam senı bı atsın balkondan aşağı çocuğun öksüz kalsında gör kaymağı

seninde ruh halin sağlıklı değil...düzgün düşünemiyorsun

Arkadaşım eşimle kaydadeğer sorunum kalmadı çok şükür her evlilikte olduğu kadar yani eskiden tek mutlu günüm yoktu diyorum.bencilliği fazla işine aşık olup bize sorumsuz davranması.yani evin ihtiyaçlarına yetişemiyor varsa yoksa işi.biz kocasiz yada babasiziz.ve onu işinin yanında bizimlede ilgilenmesi gerektiğini anlattim anlamadı.bende memlekete taşımayı orda ailemle birlikte duralım istiyorum kışın zaten burada kaynana görünce elti koloni gibi yaşıyoruz yazın görmediğim başbaşa alamadığım eşimle kışında ailesi yüzünden kalmıyorum.evim ayrı olsun istiyorum.kaymaya gelince dediğim gibi srunlarimiz artık devede kulak parası var şimdi başka kadınlara bırakmam

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Carpikliklar var:26::26::26: iliskiniz ne kadar saglam onu düsünün.. Maddiyat bugün gelir yarin gider tekrar gelir ama insanin sagligi bir gittimi bir daha geri gelmez.. bunun icinde psikolojik rahatsizliklarda var altini cizeyim.. Siz bu sekilde mutlu oldugunuzu düsünüyorsaniz.. Kimse karisamaz.. Secim sizin hayat sizin....

Sorunum kalmadı demişsiniz, ben de konun başına gittim ne zaman açılmış ki diye :) 24.01.2011 yazıyor, epey geçmiş üzerinden ama benim de dikkatimi çekmedi eski konu olduğu o yüzden herkes başta yazdıklarınıza göre yorum yapıyor.....

Umarım herşey gönlünüzce olsun

kaymak olarak bahsettiğiniz para sanırım bir işe yaramıyor ayrı ev bile tutamamışsınız..hem çocuğunuzu parasız babasız büyütmek istemiyor olabilirsiniz yaşam sizin sonuçta saygım sonsuz sakın yanlış anlamayın ancak bir de diğer açıdan baksanız yani mesele kaymak ise; yani aileniz arkanızda ise bir işe girip ya da kendinizi geliştirip hem kendi kaymağınızı hem de babasının da bolca nafaka olarak kaymağını alsanız?sonuç olarak bol kaymak:9: ve eşinizin değilde kendi hayatınızı yaşayıp,bebeğinizi sevgi dolu bir şekilde sağlıkla büyütmek..tabi seçim size kalmış Allah yardımcınız olsun

ayrı otursam da nikahı ben de kalsın, para göndersin, resmen boşanırsak beni takmaz, yeniden evlenir, ben de boşamıyorum

demek istiyorsunuz heralde

ne diyeceğimi bilemedim...

Siz öyle konustuguma bakmayın mutlu falan değim psikolojim bozuk sezon sonu yani kasımda yada aralıkta bana vermiş olduğu sözler var bir yerden gelçek yüklü parası var.onları bekliyorum işin asli ev aldırmayı düşünüyorum.ebir kısmıyla kendime yani cocugum için altın yaptırıp birakicam zaten ama yapmazsa bahane olarak kurtulucam o pislikten.ailemde benden haareket bekliyor.eşyalarımı yavaş yavaş kutoluyorum.o farkında değil.bende meraklı değilim ama kafayı kulanmaliyim.ortada kalmamak için.ev esyalarimida satıp memlekete gidicem.

Swet dreams beni en iyi anlayan sen olmuşsun teşekkür ederim.ama yukarıda yazdıklarımı yapıp daha sonrada aynen yazdığın gibi yapmam az kaldı.rabbim yalvarıyorum bana kolayliklar sağlasın diye.

Siz öyle konustuguma bakmayın mutlu falan değim psikolojim bozuk sezon sonu yani kasımda yada aralıkta bana vermiş olduğu sözler var bir yerden gelçek yüklü parası var.onları bekliyorum işin asli ev aldırmayı düşünüyorum.ebir kısmıyla kendime yani cocugum için altın yaptırıp birakicam zaten ama yapmazsa bahane olarak kurtulucam o pislikten.ailemde benden haareket bekliyor.eşyalarımı yavaş yavaş kutoluyorum.o farkında değil.bende meraklı değilim ama kafayı kulanmaliyim.ortada kalmamak için.ev esyalarimida satıp memlekete gidicem.

aslında bu söylediklerinize hak veriyorum şuan çalışmıyorsunuz ve kendi kazancınız yok o yüzden akıllı davranmakta fayda var duygularınızla hareket etseydiniz çoktan terk etmiştiniz çünkü..aslında yaşadıklarınız kan dondurucu şekilde bir insan nasıl eşine bunları yapabilir diyor insan okuyunca ama herşey insanlar için işte herşeyi yaşayabiliriz hayatta Allah kimseye yaşatmasın bunları çok zor olmalı..bundan sonraki süreçte de siz boşanmaya karar verince eşinizin daha beter şeyler yapmasından endişe ettim şimdi..neler izliyoruz haberlerde Allah korusun kendinize dikkat edin her türlü önleminizi alın eşiniz sonrasında paraları da almayı düşündüğünüz için daha bir hazımsızlıkla çok daha kötü şeyler yapabilir tabi onu en iyi tanıyan sizsiniz nasıl tepki vereceğini siz daha iyi bilirsiz yine de tedbiri elden bırakmayın..bunlar olayı daha az önce okumuş biri olarak yani uzaktan bakan biri olarak yaptığım yorum sonuçta..yine söylüyorum çok üzüldüm durumunuza gerçekten bebeğiniz için hakkınızda Rabbim en iyi olanı kolaylıkla versin..

arkadaşlar ne olur yardım edin.eşimle 6 yıllık tanışmadan sonra şehir dışına evlendik.2 yıllık evliyim.hemen hamile kaldım.onun eski borçları ve düğün borçlarımız derken bayağı yıprandık.bu yıldan eski patronları borç bıraktı üstüne.hala borç ödüyoruz.bu arada ben düğün takıları ve akrabalarımın taktıkları derken hepsini ona verdim.tabi kavgalar benim ailemi istememe,küfürler başladı boşanma kararı aldık hamile olduğumu öğrendik.bu arada eşim sürekli ters ilişki istiyodu.hamile kaldığımı öğrenince uyguladı.zorla.sen hamilesin artık ben ne yaparsam yapayım beni bırakamazsın dedi.bir dahada yapamadı.geçen gün kavga ettiğimiz konuda bebeğim küçük olduğu için gece uyanıyo ve sabah erken kalkıyo.çocuğu tutayımda biraz uyusun diyeceği yerde müzikler açıp güyaa bana iyi sabahlar dileyip uyandırıyodu.bende kızdım birden üzerime gelip 3.sınıfsın sen insanlıktan ne anlarsın o.... dedi.boşanıcam dedim namusun temizlendi tabi dedi şok oldum.sonrada beni tekmeledi neden ağlıyorum diye.at kendini balkondan yoksa ben atarım dedi.dün akşamda kardeşim askerden gelip düğün yapacaklar ben memlekete erken gideyim anneme yardım edeyim dedim.göndermem 20 ün kala git.çocuğumu özlerim diye bahaneler.akşam sabaha kadar uyumadım.ve çok unutkan söylediklerini özel eşyalarını bir yerlerde unutuyor.ve çocuğu beslerken kendi ne yiyiyosa onu vermek istiyor.ben hayır deyince inadına veriyor.aslında kayınvalidem ve akrabalarında psikolojik sorunlu insanlar acaba anasınamı çekti diyorum ve yaşlılığında hakikaten zor biriolur ki şimdiden katlanamıyorum.benim bu evliliği yürütme isteğim yok.aşk yok.sevgi yok.soğudum evliliktende ondanda ne yapayım ben nasıl boşanabilirim.yada ne yapmam gerekiyo yardım edin lütfen...

Ben ters ilişkiye zorlama kısmına takıldım , bu adam gerçek bir hayvan bence.)kullandığım dil için özür dilerim ama içimden geçen kelime bu) Bu adamla ömür geçmez, boşan ve kaç.

Ailem en başından beri arkamda çok şükür.ama iş bulana kadarda onlara yük olamam.onlar bu dusunceme karşı biz sana bakarız diyorlar ama ben yapamam alacagim nafa.kayaida sadece oğluma kullanılcam yada biriktiricem.bu olaylara başlamadan kadın sığınma evine gidip avukatla eşyaları alicam ve saticam.sonra onlar gelecek konuşuyoruz

arkadaşım ben okuduğum kadarıyla çok üzüldüm arkadan barıştığınızı herşeyin yolunda olduğunu okudum ve çok sevindim. şimdi karmakarışık oldum.gerçekten son durum nedir kocan sana karşı aynı mı boşanmak istiyor musun

Back
X