tabiki geliyo aklıma ama geçmiş zamanda kalmasına dua ederek unutturuyorum kendime.zaten konuştuk uzun uzun karşılıklı onlar eskide kaldı ben ne salak bir insanmışım neler yaşattım sana bir daha asla olmayacak diye söz verdi.birazda kız kardeşinin gazına gelmişti bence.çünkü kardeşi insanlara hemen namussuzlukla ilgili söylemler yapıyo.beni hiç istemedi zaten o yüzdende abisinin aklını karıştırdı.başkalarıyla ters ilişki yaşamıştır o diye.şüphe aklı kemiren çok kötü bişeydir ve bence eşimde beni sonuna kadar zorladı acaba izin verecekmiyim diye.izin vermeyincede o taraklarda bezim olmadığına kanaat etti bence.ama kardeşininde kızı var.bana iftira atan beterini yaşar.yaşayayımda göreyim istiyorum.şüphelerim doğruysada allah yaşatır kızına.[/QUOTE
eşinin hatasını anlmasına sevindim.iyi olmanızada.ama sana bir tavsiye ediyim kardeşine nersen de ama kızına deme boşver kız çocuğu onun ne sucu var annesine de ne istiyorsan ama bence.
tabiki geliyo aklıma ama geçmiş zamanda kalmasına dua ederek unutturuyorum kendime.zaten konuştuk uzun uzun karşılıklı onlar eskide kaldı ben ne salak bir insanmışım neler yaşattım sana bir daha asla olmayacak diye söz verdi.birazda kız kardeşinin gazına gelmişti bence.çünkü kardeşi insanlara hemen namussuzlukla ilgili söylemler yapıyo.beni hiç istemedi zaten o yüzdende abisinin aklını karıştırdı.başkalarıyla ters ilişki yaşamıştır o diye.şüphe aklı kemiren çok kötü bişeydir ve bence eşimde beni sonuna kadar zorladı acaba izin verecekmiyim diye.izin vermeyincede o taraklarda bezim olmadığına kanaat etti bence.ama kardeşininde kızı var.bana iftira atan beterini yaşar.yaşayayımda göreyim istiyorum.şüphelerim doğruysada allah yaşatır kızına.
matmazel sen neden boşadın kocanı özel değilse sebebini öğrenebilirmiyim.
ben girmedim o zorladı ayrıntılı yazamıyorum.pek bişey yapmadım tepkilerim sert oldu.o ters ilişki isteyince normal ilişkiye bile girmedim.memlekete gitmiştim uzun bir dönem için farklı sebepten.biz başka sebepten kavga ettik telde ben sinir krizleri geçirdim.avazım çıktığı kadar bağırmaya yaptıklarını annemlerin yanında haykırmaya başladım.annemde aldı telefonu kızım sana eşlik yapmıyorsa ben alırım kızımı senden terbiyesiz neler yapmışsın kızıma.sadece kızımı değil torunumuda alırım senin gibi sapığada hakim vermez zaten diye açtı ağzını yumdu gözünü.ki annemin ensesine vur ekmeğini al.ama iş evlat olunca aslan kesildi.bizimkide çark etti.hem karısını hem evladını kaybedeceğini anladı.şimdi bir dediğimi iki etmiyo.ağzıma düşecek.aile çok önemli evladının arkasında olursan el oğlu hiç br b... yiyemiyo.
Zaman geçti üstünden. Yaza yeni nişanlımla evleniyorum.
Çoğu kez dönüp geçmişe bakıyorum. Kocam adam gibi adamdı diyorum.
Eksikleri vardı ama ahlakı tamdı. Ne dayak, ne başka kadın, ne ilgisiz koca.
Niye mi boşadım kocayı?
Kadınım çünkü..
Değer bilmem, değer verene yüz vermem. Aşkın, sevginin, ilgilinin diliyle konuştu yapabildiği kadar.
Zor adam olsaydı..Belki de bitmezdi..Kadınım çünkü..
O da pek anlayamadı aslında. Boşandığımız gün bile "niye böyle olduk" dedi.
İmkanlarım vardı, var. Kendi kazanan biriyim. Bir yerde istemedim, yetmedi.
Ne bileyim..Farklı olsun istedim..Daha iyi olsun istedim.
Anladım ki hep daha iyisi var. Ama hep "daha iyi"sini istemek, aramak = hiçbir "iyi"ye sahip olmamak.
Ona büyük haksızlık ettim. Umarım acısı çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?