Bu evlilikten soğudum,aşk yok,sevgi yok..

tabiki geliyo aklıma ama geçmiş zamanda kalmasına dua ederek unutturuyorum kendime.zaten konuştuk uzun uzun karşılıklı onlar eskide kaldı ben ne salak bir insanmışım neler yaşattım sana bir daha asla olmayacak diye söz verdi.birazda kız kardeşinin gazına gelmişti bence.çünkü kardeşi insanlara hemen namussuzlukla ilgili söylemler yapıyo.beni hiç istemedi zaten o yüzdende abisinin aklını karıştırdı.başkalarıyla ters ilişki yaşamıştır o diye.şüphe aklı kemiren çok kötü bişeydir ve bence eşimde beni sonuna kadar zorladı acaba izin verecekmiyim diye.izin vermeyincede o taraklarda bezim olmadığına kanaat etti bence.ama kardeşininde kızı var.bana iftira atan beterini yaşar.yaşayayımda göreyim istiyorum.şüphelerim doğruysada allah yaşatır kızına.

tabiki geliyo aklıma ama geçmiş zamanda kalmasına dua ederek unutturuyorum kendime.zaten konuştuk uzun uzun karşılıklı onlar eskide kaldı ben ne salak bir insanmışım neler yaşattım sana bir daha asla olmayacak diye söz verdi.birazda kız kardeşinin gazına gelmişti bence.çünkü kardeşi insanlara hemen namussuzlukla ilgili söylemler yapıyo.beni hiç istemedi zaten o yüzdende abisinin aklını karıştırdı.başkalarıyla ters ilişki yaşamıştır o diye.şüphe aklı kemiren çok kötü bişeydir ve bence eşimde beni sonuna kadar zorladı acaba izin verecekmiyim diye.izin vermeyincede o taraklarda bezim olmadığına kanaat etti bence.ama kardeşininde kızı var.bana iftira atan beterini yaşar.yaşayayımda göreyim istiyorum.şüphelerim doğruysada allah yaşatır kızına.[/QUOTE

eşinin hatasını anlmasına sevindim.iyi olmanızada.ama sana bir tavsiye ediyim kardeşine nersen de ama kızına deme boşver kız çocuğu onun ne sucu var annesine de ne istiyorsan ama bence.

beni yanlış anlamışsınız ben kızına ah etmiyorum.bana bunları onun saplantıları yüzünden yaşattıysada eden bulur.evladında görür allahın sopası yok anlamında söyledim.ah edemem küçücük kıza benim oğlum var ama belki kızımda olacak.ah etmem söz konusu dahi olamaz.

tabiki geliyo aklıma ama geçmiş zamanda kalmasına dua ederek unutturuyorum kendime.zaten konuştuk uzun uzun karşılıklı onlar eskide kaldı ben ne salak bir insanmışım neler yaşattım sana bir daha asla olmayacak diye söz verdi.birazda kız kardeşinin gazına gelmişti bence.çünkü kardeşi insanlara hemen namussuzlukla ilgili söylemler yapıyo.beni hiç istemedi zaten o yüzdende abisinin aklını karıştırdı.başkalarıyla ters ilişki yaşamıştır o diye.şüphe aklı kemiren çok kötü bişeydir ve bence eşimde beni sonuna kadar zorladı acaba izin verecekmiyim diye.izin vermeyincede o taraklarda bezim olmadığına kanaat etti bence.ama kardeşininde kızı var.bana iftira atan beterini yaşar.yaşayayımda göreyim istiyorum.şüphelerim doğruysada allah yaşatır kızına.

bence eşimde beni sonuna kadar zorladı acaba izin verecekmiyim diye.izin vermeyincede o taraklarda bezim olmadığına kanaat etti
Yani ters ilişkiye girdiniz mi girmediniz mi?? Hemoroid oldum felan demiştiniz? Bu arada eşinizi nasıl yola getirdiniz? Neler yaptınız mesela?

Son düzenleme:
ben girmedim o zorladı ayrıntılı yazamıyorum.pek bişey yapmadım tepkilerim sert oldu.o ters ilişki isteyince normal ilişkiye bile girmedim.memlekete gitmiştim uzun bir dönem için farklı sebepten.biz başka sebepten kavga ettik telde ben sinir krizleri geçirdim.avazım çıktığı kadar bağırmaya yaptıklarını annemlerin yanında haykırmaya başladım.annemde aldı telefonu kızım sana eşlik yapmıyorsa ben alırım kızımı senden terbiyesiz neler yapmışsın kızıma.sadece kızımı değil torunumuda alırım senin gibi sapığada hakim vermez zaten diye açtı ağzını yumdu gözünü.ki annemin ensesine vur ekmeğini al.ama iş evlat olunca aslan kesildi.bizimkide çark etti.hem karısını hem evladını kaybedeceğini anladı.şimdi bir dediğimi iki etmiyo.ağzıma düşecek.aile çok önemli evladının arkasında olursan el oğlu hiç br b... yiyemiyo.

Yazdıklarınızı baştan sona okudum..
Yazdıklarınız, mesajlara verdiğiniz cevaplar hepsi çok tutarsız..

Konu tarihini anlamadım.Bir yanlışlık mı var ?

Belki yaşadıklarınız artık ruh sağlığınızı bozdu, belkide ifade edemiyorsunuz o yüzden bu kadar ruhsuz yazdınız.

O kadar şey anlatmışsınız ki ; ters ilişki emde zorla, ağza alınmayacak küfürler, dayaklar, kişiliğe ve onura hakaret, evliliğinizi namusu temizleme olarak görmesi v.s v.s

yazarken bile elim titriyor, ama ifadenizde sadece adam yaşlanınca nasıl çekeceğim acaba boşansam mı gibi bir cümle..

Sonraki son mesajınızda ise affettiğinizi v.s yazmışsınız..

NEYSE bu sizin kanaatiniz ve eviniz olabilir ; AMA SONRA KALKIP GÖRÜMCENİZE YÜKLEMİŞSİNİZ ABİNİZİN DEDİĞİNİ ..

HEMDE SADECE TAHMİN..Bu ne bozuk bir düşünce..HADİ diyelim ki tahmin değil böyle yapması eşinizi akıllı mı kılıyor..

Bu erkekliğe sığar mı ? Dolduruşa gelerek eşine tecavüz etmesi nasıl nasıl bir hal..

İnanın kelimelere sığdıramıyorum düşüncelerimi..

Yazdıklarınıza inanasım bile gelmedi verdiğiniz tepkilerden..Bu kadar olamaz diyorum, olmamalı..

Bu kadarını kabul etmemelisiniz diyeceğim ama sizin ki kabul etmekten öte çok çok yanlış kılıflara büründürmüşsünüz yaşadıklarınızı..

Çocuğunuza sağlıklar diliyorum..İnşaallah ikinizin arasında heba olmaz..Sizede sıkıntılarınızın en kısa sürede bitmesini diliyorum.

matmazel sen neden boşadın kocanı özel değilse sebebini öğrenebilirmiyim.

Zaman geçti üstünden. Yaza yeni nişanlımla evleniyorum.
Çoğu kez dönüp geçmişe bakıyorum. Kocam adam gibi adamdı diyorum.
Eksikleri vardı ama ahlakı tamdı. Ne dayak, ne başka kadın, ne ilgisiz koca.
Niye mi boşadım kocayı?
Kadınım çünkü..
Değer bilmem, değer verene yüz vermem. Aşkın, sevginin, ilgilinin diliyle konuştu yapabildiği kadar.
Zor adam olsaydı..Belki de bitmezdi..Kadınım çünkü..
O da pek anlayamadı aslında. Boşandığımız gün bile "niye böyle olduk" dedi.
İmkanlarım vardı, var. Kendi kazanan biriyim. Bir yerde istemedim, yetmedi.
Ne bileyim..Farklı olsun istedim..Daha iyi olsun istedim.
Anladım ki hep daha iyisi var. Ama hep "daha iyi"sini istemek, aramak = hiçbir "iyi"ye sahip olmamak.
Ona büyük haksızlık ettim. Umarım acısı çıkmaz.

ben girmedim o zorladı ayrıntılı yazamıyorum.pek bişey yapmadım tepkilerim sert oldu.o ters ilişki isteyince normal ilişkiye bile girmedim.memlekete gitmiştim uzun bir dönem için farklı sebepten.biz başka sebepten kavga ettik telde ben sinir krizleri geçirdim.avazım çıktığı kadar bağırmaya yaptıklarını annemlerin yanında haykırmaya başladım.annemde aldı telefonu kızım sana eşlik yapmıyorsa ben alırım kızımı senden terbiyesiz neler yapmışsın kızıma.sadece kızımı değil torunumuda alırım senin gibi sapığada hakim vermez zaten diye açtı ağzını yumdu gözünü.ki annemin ensesine vur ekmeğini al.ama iş evlat olunca aslan kesildi.bizimkide çark etti.hem karısını hem evladını kaybedeceğini anladı.şimdi bir dediğimi iki etmiyo.ağzıma düşecek.aile çok önemli evladının arkasında olursan el oğlu hiç br b... yiyemiyo.

Son cümle bile biraz önce dediğiniz cümlenizi kapatıyor..Maşaallah aramız çok iyi diyorsunuz ama eşinize bu son cümleyi kuruyorsunuz, offf anlayamıyorum..

Aileniz arkanızda, mesleğiniz var ama bu kadarına dur dememişsiniz, demiyorsunuz..

Üstelik akıl almaz bir şekilde görümcemden dolayı yapmıştır diye kendinizi tatmin ediyorsunuz..

BU DAHA KÖTÜ BİRŞEY idrak edemiyor musunuz ?

Dolduruşa gelerek eşine.. off...............

Zaman geçti üstünden. Yaza yeni nişanlımla evleniyorum.
Çoğu kez dönüp geçmişe bakıyorum. Kocam adam gibi adamdı diyorum.
Eksikleri vardı ama ahlakı tamdı. Ne dayak, ne başka kadın, ne ilgisiz koca.
Niye mi boşadım kocayı?
Kadınım çünkü..
Değer bilmem, değer verene yüz vermem. Aşkın, sevginin, ilgilinin diliyle konuştu yapabildiği kadar.
Zor adam olsaydı..Belki de bitmezdi..Kadınım çünkü..
O da pek anlayamadı aslında. Boşandığımız gün bile "niye böyle olduk" dedi.
İmkanlarım vardı, var. Kendi kazanan biriyim. Bir yerde istemedim, yetmedi.
Ne bileyim..Farklı olsun istedim..Daha iyi olsun istedim.
Anladım ki hep daha iyisi var. Ama hep "daha iyi"sini istemek, aramak = hiçbir "iyi"ye sahip olmamak.
Ona büyük haksızlık ettim. Umarım acısı çıkmaz.

boşanmak için bir sebep sundunuz ama eski kocanıza değilmi?çok özel değilse bu yazdıklarınızdan sonraa o sebebi çok merak ettim..

Nerden baslayacagimi bilemiyorum.daha önceki konulardan dolayı sıkıntılarım bitti gibi.ama bu seferde eşimin işine aşırı bağlı olması evdeki herşeyi bana yıkması alışveriş tamir vs...hem çocukla hele ilgiliyim evin erkeği gibi.evine ilgisiz cocuguna ilgisiz.birde ben farklı bir şehirde olduğum içiçe kimsesiz ve yalnızım.kışın ailesinin yanında kalmak ve olursa 2.çocuğumuza ailesinin yanında doğurmak istemiyorum.eşimle paylaştım o hala işinin peşinde karışımın psikolojisi umurunda değil.burda insanlar çok yobaz komşuluk yok arkadaşlık yok bu bir suçlama değil benim gibi dışarıdan gelenlerin tepkisi aynı.hep evde dört duvar içinde çocukla kafayı yiyicem.eşim sabah 8 gece 2-3-4 bazen hiç gelmiyor işi dolayisiyle.ben memleketimde oturup yazları gelip ziyarete gelip bir süre sonra evime dönmek.o her seferinde bu sezon son seneye evi tutuyorum deyip beni atlatıyor.bıktım artık çocuk buyudu gezip dolaşmak istiyor evim şehire uzak hep ağlıyorum eşimden kendi işinde umursamıyor bu sıkıntılarımızın.kurban bayramı için memlekete gideyim diyorum iyi bende arkadan gelirim annemden kalırız diyo hala.bosamak geliyor içimden.tutarsiz ve yakaladigim yalanlari ve daha önceki yaşadıklarımdan dolayı soğudum ondan.ben memleketimde mutluyum.daha yazmadığım sorunlarımda var.yardım edin ne yapmalıyım.hergün ağlayarak geçiyor.psikolojim bozuldu iyice.

Merhabalar,ikinci bir çocuğu asla düşünmeyin derim bu durumda.Bizler buradan sadece fikir verebiliriz en doğru karar sizin iyisiyle kötüsüyle..Allah Yardımcınız Olsun

oha cuuuuuuuuuuuuuus zorla senınle ters ılıskıde bulunmus yuh hayvanlar bıle karsı tarafın ıstegı olmadan yapmıyo boyle seyler:47:bıde senı tekmelıyo aglıyosun dıye
KAÇ KARDESIM KAC KURTUL ardına bıle bakma o pıslık ınsan sıfatını bıle haketmıyor:47::47:

Zaten çocuk konusu askida.geçen akşam istediğini söyledi bende hayır deyince döneksin dedi bende sana çekmişim dedim.beni ne zaman memlekete yani buraya tasir o zaman yaparım çocuğu.dün çocuğun bebek arabası kirildi tamire götür o benim elim ayağım dedim çalışıyorum vaktim yok dedi bende kendim sanayiye götürür tamir ettirdim dedim.bu kadar sorumsuz çocuk pepeyi çok seviyo dvd yaptır dedim yine çalışıyorum dedi.bıktım işlerinden ya.

Suphelenmiyo değilim papatyacim.evlendiğini ilk yıl eşim otelci olduğu için hatunun biri tatile geldi eşime yakın davranmış eşimin asistanınin arkadasiymis ben yüz vermedim dedi bende yuttum.aradan 2 yıl geçti.hiç yapmam cep tel kontrol edesim geldi.ne goreyim hatuna para gönderilmiş banka mesajı gelmiş.sok oldum.eşime sorsam ne olacak laf ebedi yine ben suçlu olurum karıştırdım güvenmiyorum diye yada yalancı olduğu için beni aptal yerine koyup başlayacak yalanlarina.

Suphelenmiyo değilim papatyacim.evlendiğini ilk yıl eşim otelci olduğu için hatunun biri tatile geldi eşime yakın davranmış eşimin asistanınin arkadasiymis ben yüz vermedim dedi bende yuttum.aradan 2 yıl geçti.hiç yapmam cep tel kontrol edesim geldi.ne goreyim hatuna para gönderilmiş banka mesajı gelmiş.sok oldum.eşime sorsam ne olacak laf ebedi yine ben suçlu olurum karıştırdım güvenmiyorum diye yada yalancı olduğu için beni aptal yerine koyup başlayacak yalanlarina.

Evladim hayattaki en değerli varlığım.yorum yaparken abartmayın lütfen ona laf söyletmem hanımefendi.ben onun psikolojisini sizden daha iyi düşünürüm zaten siz musterih olun.

Back
X