Bu evlilikten soğudum,aşk yok,sevgi yok..

Ailenizin yanına gidin ve bir daha dönmeyin o eve.
Hemen bir avukat tutun, olduğu gibi olanı biteni anlatın ve her türlü tedbiri aldırın, ne gerekiyorsa artık.
Çocuğunuzu da gözünüzün önünden ayırmayın.
Zor bir süreç olacaktır ama böyle bir adamla yaşamaktan daha zor olmayacaktır.
Allah yardımcınız olsun.

namusun temizlendi hemen bosan demek ne demek ya aslında bosanmadan o adamı ipte sallandırmak lazım allahım insan mı bu

Bazı erkekler boşanırken çocukları kullanır ama boşandıktan sonra onları arayıp sormaz bile.Çevremde böyle örnekler var.Çocukla gözünü korkutup seni sindirmesine asla izin verme.Eşin ailesinden uzakmış madem,çocuğu alırsa ona kim bakacak? Hem anlattıklarına bakılırsa,bu adam senden ayrılınca tekrar evlenmek isteyecektir,çocukla zor olacağı için büyük ihtimalle istemez.Bu arada,acaba eski eşinden çocuğu var mıydı ? Sana yok demiş olabilirler ama belli olmaz,belki de vardır.

arkadaşlar ne olur yardım edin.eşimle 6 yıllık tanışmadan sonra şehir dışına evlendik.2 yıllık evliyim.hemen hamile kaldım.onun eski borçları ve düğün borçlarımız derken bayağı yıprandık.bu yıldan eski patronları borç bıraktı üstüne.hala borç ödüyoruz.bu arada ben düğün takıları ve akrabalarımın taktıkları derken hepsini ona verdim.tabi kavgalar benim ailemi istememe,küfürler başladı boşanma kararı aldık hamile olduğumu öğrendik.bu arada eşim sürekli ters ilişki istiyodu.hamile kaldığımı öğrenince uyguladı.zorla.sen hamilesin artık ben ne yaparsam yapayım beni bırakamazsın dedi.bir dahada yapamadı.geçen gün kavga ettiğimiz konuda bebeğim küçük olduğu için gece uyanıyo ve sabah erken kalkıyo.çocuğu tutayımda biraz uyusun diyeceği yerde müzikler açıp güyaa bana iyi sabahlar dileyip uyandırıyodu.bende kızdım birden üzerime gelip 3.sınıfsın sen insanlıktan ne anlarsın o.... dedi.boşanıcam dedim namusun temizlendi tabi dedi şok oldum.sonrada beni tekmeledi neden ağlıyorum diye.at kendini balkondan yoksa ben atarım dedi.dün akşamda kardeşim askerden gelip düğün yapacaklar ben memlekete erken gideyim anneme yardım edeyim dedim.göndermem 20 ün kala git.çocuğumu özlerim diye bahaneler.akşam sabaha kadar uyumadım.ve çok unutkan söylediklerini özel eşyalarını bir yerlerde unutuyor.ve çocuğu beslerken kendi ne yiyiyosa onu vermek istiyor.ben hayır deyince inadına veriyor.aslında kayınvalidem ve akrabalarında psikolojik sorunlu insanlar acaba anasınamı çekti diyorum ve yaşlılığında hakikaten zor biriolur ki şimdiden katlanamıyorum.benim bu evliliği yürütme isteğim yok.aşk yok.sevgi yok.soğudum evliliktende ondanda ne yapayım ben nasıl boşanabilirim.yada ne yapmam gerekiyo yardım edin lütfen...

Allahim size sabir versin esinizi de islah etsin.yazdiklarinizi okurken evliliginizde KK da acilan her konudan bi tane oldugunu farkettim.siddetin her cesiti,dayak,cinsel ve psikolojik siddet,asagalamak,sevgisizlik,saygisizlik.bi an once ailenizin destegiyle beraber biseyler yapmaya calisin.anlarim annelik duygusuyla oglunuzu dusunuyosunuz ama o ortamda da psikolojisi pek de normal olmaz.Allah yardimciniz olsun!​

ailene durumu anlat ve yavaş yavaş eşyalarını kargo ile göndermeye başla,elbiselerini vs...ailen bulunduğu yerde iş araştırsın sana,cv de göndermeye başla.Sonrada onu şüphelendirmeden evde olmadığı bir zaman al çocuğunu git,avukat tut,savcılığada hayatın ile tehdit edildiğini bildiren dilekçce ver.Bu adamla insan gibi ayrılılmaz,maddi durumu nasıl bilmiyorum ama birde ters ilişiye zorlayıp tecavüz ettiği için tazminat davası aç.Sürünsün adi herif!!!Çok sinirlendim çokkkk,kendi adıma yapabilceğim birşey olursada seve seve yardım ederim.Aslında bir tarafına cop sokmak lazım o adamın aklı başına gelsin diye !!! :41::47::113:

senin ve oğlun için çok üzüldm cnm ama hele ters ilişki zorla bunu bile desen boşanırsın tecavüz !!! ailenin yanından dönmesen kötümü olur umarım tez zamanda kurtulursun allah yardımcın olsun canım

senin evi terketmen açacağın boşanma davasında seni kusurlu gösterebilir. sana uyguladığı şiddeti sadece beyan etmen değil, ispat etmen gerekir. tanıkların var mı? ya da başka bir delil. bunları sağlamalısın.
boşanmadan önce eşinin evden uzaklaştırılmasını mahkemeden talep edebilirsin. bu masrafsız da bir yoldur. aynı zamanda eşinin evin giderlerini sağlamasını da talep edersin. boşanma davası açmadan kısa bir süre kafanı dinler, neler yapabileceğine karar verirsin ve sonra davanı açarsın. bu sürede senin yanında bir başkası daha bulunursa çok iyi olur. hem çocuğunla ilgilenip hem bu süreci yönetemezsin.
ne kadar süre bu evliliği devam ettirirsen sen ve çocuğun ruh halinizi o kadar zor tamir edeceksiniz.

geçmiş olsun.

Bu tarz ruh hastaları kadınları erkeklerden nefret ettirir duruma getiriyor işte...
Boşanma planlarınızı yapmaya başlayın bir an evvel, her detayı düşünün madem kardeşinizin düğününe kadar bekleyeceksiniz. O arada da huyuna gidin bari. Deli çünkü. Alkol kullanıyor mu?

:-S arkadaslar bu site'de avukat veya psikoloji danismanlari varmi? o sahislar burada bulunsalarda biraz tavsiyelerde bulunsalar..
yokyokyok'un dedigi bana mantikli geldi..

aşk yok sevgi yok da, şiddetin, hakaretin, cinsel istismarın her türlüsü var!
daha ne bekliyosunuz kurtulmak için?

Size hamileyken tecavüz etti :53: biran önce kurtulun bu adamdan :18:
başaka diyecek söz bulamadım... şok oldum yaa...

ayyyyy fenalık geldıı bu herıflere noluoo yaa sapıttılar... bırak gıt...

çok üzüldüm gerçekten,ben okurken daraldım,
siz yasıyorsunuz bunu,hemde 24 saat o evde...
Ben de arkadaşlara katılıyorum kardeşinizin düğünü için gidin
ve bir daha asla geri dönmeyin.
Ruh hastası resmen,üstelik sapık,
böyle bir adamla aynı evde ne kadar kalırsanız o kadar sağlığınız bozulacak.
Bir an önce bırakın o sapığı,inanın oğlunuz da siz de çok daha iyi bir hayatı hakediyorsunuz.
Bu ayrılığı ne kadar ertelerseniz o kadar artıcak sıkıntınız.
Ne hali varsa görsün hasta ruhlu insan,
insan bile denmez de lafın gelişi işte.

Bir an önce ayrıl çok üzüldüm durumuna ALLAH yardımcın olsun bu kadar sabretmen bile mucize bence ailenlede konuş.zaten ters ilşki istiyor demişssin hakim hemen boşuyor diye duymuştum bebeğin olabilir ama adama katlanmak zorunda değilsin artık devir eski devir de değil kimse kimseyi çekmek zornda değill sen neden hala adamla birlktesin bosamadın anlamadım canım

:2: :2: çok üzüldüm çok şaşkınım ben hep böyle şeyleri bizim milletimiz yapmaz diye düşünrdüm.. (ters ilişki olaylarını )

ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım tez zamanda size kurtulmayı nasip etsin inşallah :58: :58:

başka hiçbirşey diyemiyorum avukat olan üyeler vardı inşşallah onlar size yol gösterirler :59: ben ne diyeceğimi bilemiyorum halen :25:

Allah yardımcın olsun...Çok üzüldüm yaaa :59: O adamdan bir an önce kurtulursun umarım..İçimden çok şeyler sayıyorum da o pisliğe, neyseee :113: :117:

Allah yardımcın olsun...Çok üzüldüm yaaa :59: O adamdan bir an önce kurtulursun umarım..İçimden çok şeyler sayıyorum da o pisliğe, neyseee :113: :117:

konuya yeni dahil oldum işin zor ama imkansız değil yasal hakların oldugunu unutma eşinde olsa sen istemeden sana yaptıgı herşey tecavüze girer ve evladınıda alır boşanırsın ailen arkandaysa katlanmaz öyle bir evde büyümesindense ayrı kalması evladın için en hayırlısı senin içinde

canım arkadaşim benım eniştemde aynı böyle hasta ablamı döverdi ablam bayılırdı zorla ayıltır ve hortumla döverdi ablam evlenır evlenmez hamıle kaldı ve ayrılamadı ayrılırsan oonu öldürürüm dedı ve ucurumdan atmakla tehdıt ettı ablamsa hala o hasta ile evli ve o bır vuruyorsa ablam ıkı oyle anlasıyolar cocukarda seyırcı cocuklarada vururdu biz o zaman cok küçüktük ve ablam nızı hep evıne götururdu megerse biz varken az dövermiş ama biz cocuk olunca bişey yapamazgık bence yapanda yaptıranda psikolojık tedavıye ihtiyacı vardır ama bır an bıle düşünme temızlıklere gıt hızmetcılık yap ama ondan kurtul yoksa ablam gıbı aılendende koparır hayattanda kurtul allah aşkına ondan

bişiy merak ettim sen ablanı buşekilde bilip neden seyirci kaldın oda ayrılsın neden katlanıyor devletten korunma istesin

hiç bir şey yaşamadam bılınmez canım ablamı öldürmeye kalktı boşanma davası actı o gun kacırdı evımızı yakmaya kalktı yaktıda ama polıs ablam dayak yıyıp onlara kacınca siz ailesiniz barışın deyıp yolladı ablamda el mahkum o zamanlar katlandı bılıyomusun delı delıyı gorunce comagını saklarmış ablam onu bıcakladı o da şimdi kuzu oldu artık onlar oyle ıt ıle kopek oldu yasıyolar bız hala boşa desekte ablam kabul etmıyo nedenını bende bılmıyorum

bu durum çok zor ama şu bir gerçekki kanunlar acizkalıyor bu durumlarda aileler daha etkili kesinlikle bir adam gelip biri dur diyene kadar baktıki ses çıkmıyo yapıyor tüm pislikleri ama biri karşı gelince anlıyo neyin ne oldugunu uyanıyo sanırım ablan bunu yapmış eline saglık nediyim üzüldüm en çokta yiğenlerine

Back
X