• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik yoluna girer mi ? Benim inancım kalmadı ...

Şuan bile ağlıyorum düşündükçe o lafları ve o zor günü..
Benim yanımda olması gereken insan yanımda gibi görünüp neler düşünmüş aslında..
Aynı şeyi sen onun babasına yapsaydın neler olurdu düşünsene. Tam bir karaktersiz.

Şöyle vursam lafini sen hadi vursana dedikten sonra dediyse tahrik indirimi yapılabilir
Ama böyle seni üzen şeyleri kavga aninda kullanmamasi gerektigini cok net konusmak lazim bu huyu cok sogutur ve guvensizlik yaratir

O kadarını hatırlamıyorum..
O kadar sinirliydim ki, önce mi söyledi sonra mı bilmiyorum..
Bu evlilik yürür mü onu hiç bilmiyorum..
Sence hala yatağımda mı yatayım ?

Vurabilecek insan vurur. Terk edecek insan terk eder. Surekli vururum giderim diyen insanlara pek inanmiyorum. Yapamayacaklari icin lafini ediyorlar bence sadece.

Kirilabilirsiniz uzulebilirsiniz ama buyutmeyin. Sonucta sinirliyken bile vurmamis. He tepkinizi kontrol ediyor da olabilir. Sonuclarinin agir olcagini biliyordur. Cesaret edemiyor da olablr.

Takilmayin bosverin.

Bana edeceği en ufak küfrün, veya vuracağı bir tokatın sonucunu çok iyi biliyor...
Bu konuda ne kadar net olduğumu da..

Aynı şeyi sen onun babasına yapsaydın neler olurdu düşünsene. Tam bir karaktersiz.

Babam hakkında konuşan eşim olacak insan değil, yanlış anlaşılmasın.. dayım o gün babama çok çirkin laflar kullandı ...
Eşim olacak kişinin ağzından babam hakkında tek kötü söz duymadım.. ama içten içe sevinebileceğini bile düşünüyorum o kavgaya .

Babam hakkında konuşan eşim olacak insan değil, yanlış anlaşılmasın.. dayım o gün babama çok çirkin laflar kullandı ...
Eşim olacak kişinin ağzından babam hakkında tek kötü söz duymadım.. ama içten içe sevinebileceğini bile düşünüyorum o kavgaya .
Ben kendisi dedikodu yaptı sanmıştım. Yine de çok sinsi bir eşiniz var Allah kolaylık versin.

O kadarını hatırlamıyorum..
O kadar sinirliydim ki, önce mi söyledi sonra mı bilmiyorum..
Bu evlilik yürür mü onu hiç bilmiyorum..
Sence hala yatağımda mı yatayım ?
Orasi senin de yatağın ki. Hadi bu gece gitmedin o da gönlünü almadi yarin da sonraki gun de koltukta yatcaksin. Esin buna karsiysa hesap soracak oylece konusmaya baslayacaksiniz belki iyi kotu bi tepki gormek istiyosun anliyorum ama bence hic girisme böyle islere.

Ben kendisi dedikodu yaptı sanmıştım. Yine de çok sinsi bir eşiniz var Allah kolaylık versin.

Öyle anladığınızı fark ettim.
Kendisi birşey demedi .. dayım babama çok kötü söz saydı, biz konuşmadık..
Öyle bir dayıyı da sildim zaten.
O gün nasıl ben durumda olduğumu bildiği halde bugün bana o günü hatırlatan ve böyle kırıcı konuşması beni çok üzdü çok..

Merhaba kızlar,
Hayırlı bayramlar..
Derdim yine eşim yine eşim..
Size olayı tam olarak anlatacağım.
Bayramın 1. Günü bizim köyde idik eşim, annem ben ve kardeşim.(babam yurt dışında olduğu için etin eve gelebilmesi için eşim olmak zorundaydı)
Neyse o gün normaldi sorun yoktu.
O gün hemen geri döndük ve dönerken köy sütü aldım mayalamak için, o gece yorgun olduğum için sabaha bıraktım.

Neyse bayramın 2. Günü oldu. ( ve eşimin ailesine bayramlaşmaya gidecektik) ben yetiştiririm sanarak sütü kaynattım, Beyfendi 4 saat beklemeyi sorun yaptı, annesigile kahvaltıya gitmemiz gerekirmişti, biz öğlene bile yetişemeyecekmişiz felan filan..

Alttan aldım( çünkü benim de hatam vardı) ve kendisine sütü geldiğimiz zaman da dolaba kaldırabileceğimi , gidebileceğimizi söyledim..
Tabi bu hala trip atıp uzatıyor konuyu..
Huzursuzluk böylelikle başladı.
Hazırlanıp çıktık evden, amcalarına felan gittik ,kendi evlerine gittik.
Bana karşı o kadar soğuk ki , o kadar ilgisiz ki..
Ne elimi tutuyor, ne beni bekliyor.
Bunu da sorun etmedim.
Ordan çıktık tek kelime konuşmadan eve geldik yine..

Ve asıl olay bu sabah. Affınıza sığınarak söylüyorum eşim birlikte olmak istedi. Ben de o umursamaz hal ve hareketlerinden sonra istemedim onu ve reddettim, istemiyorum dedim . Ben istiyorum o ne olacak dedi, ve ben de tam olarak beklediği şeyi söyledim ve kendi kendine yap dedim.
(Bunu yapmasını asla istemiyorum ama benim evde olmadığım her fırsatta bunu yapıyor... buna çok takılmamı bilmesine rağmen. Ve ben de onu denemek için söyledim bunu)

Ve asıl sinirlendiğim olay;Köyde yeni evlenen akrabamız olan bir çift var, ve bayramda gelinin kaynanası otururken bize dedi ki gelininden için ; X sanki 30/40 yıllık gelinimiz gibi o kadar bizden dedi..
Ve bunu bana karşılık kullandı; X için böyle deniliyor hiç düşündün mü annem ve babam senin için böyle diyebiliyor mudur dedi..
Kızlar dün amcalarına gittik, sofrayı kurmaya, kaldırmaya yardım ettim. Çayları doldurdum, kendi evlerine geldik tabakları hazırladım, çayları dağıttım, bulaşık yıkadım..
Bende dedim ki bu yaptıklarımı saydım ve , bu benim karakter yapım çok sıcakkanlı biri değilim, kimseye sempatik görünmek için de yapmacık davranacak biri değilim, beni seven böyle sevsin dedim.. Benim kendisine oralarda soğuk ilgisiz davrandığımı söylüyor, sen nasıldın bunu hiç düşündün mü dedim..

Tartışma alevlendi, sesi yükseldi bana karşı el kol hareketleri, duvarlara vurmalar felan.. sanki kendini zor tutuyor bana da vuracak, suratımın yanında el kol hareketi yapıyor, dedim ki hadi vursana bana..
Onu bekliyorsun demi çekip gitmek için dedi..
Çık bu odadan diyerek çıkardım, ve apartmana daha fazla rezil olmamak için giyinip evden çıkacaktım

Hazırlanıp kapıyı açtığımda "nereye gidiyorsun" diyerek geldi . Dışarı gezmeye dedim, kapıyı kilitledi ,tekrar açtım kapıyı ve çıktım ..

Dolmuşa binip bir avm ye gidip kendi kendime 6 saat kadar boş boş gezdim.
Gittikten 1 saat sonra felan nerdesin dedi.
Cevap vermedim ard arda aramalar ..
Açmadım ve sadece olduğum yeri söyledim..
1 saat sonrası bana "gecikme eve gel" yazmış.

Saat 19.00 da çıktım geldim eve, onun yanına hiç girmedim, o da benim yanıma gelmedi.elimi yıkamak için banyoya girdiğimde bunun kendi kendine o işi yapıp duş aldığını anladım( nasıl anladın derseniz onun fark etmediği ve yaptığı zaman benim fark ettiğim birşey var)
Üzüldüm, sinirlendim ben de duş aldım ..
Hala yüzünü hiç görmedim, o ayrı odada ben ayrı odada takılıyoruz..

Kendimi çok boşlukta hissettim ve size sormak istedim.. ne yapayım?
Onun yanında yatmayı düşünmüyorum, ve hiç istemiyorum..
Ben mi hatalıyım lütfen birşeyler deyin..
Bu arada çok uzun oldu, çok özür dilerim :KK43:

Her şeyi anladım da
O kadar kavga ve tatsızlıktan sonra hala adam nasıl masturbasyon yapabilmiş valla ne azim
İnsanın morali bozulur canı istemez falan

Bana edeceği en ufak küfrün, veya vuracağı bir tokatın sonucunu çok iyi biliyor...
Bu konuda ne kadar net olduğumu da..

Umarim eyleme donusturmez. Siz de kavga aninda vursana tarzi tahrik etmeyin. Kendinizi o duruma sokmayin. Bosanmak cocuk oyuncagi gercekten degil. Yasadim biliyorum. Evliliginize yara acmamaya calisin. Kesinlikle yataklari ayirmayin. Esiniz birlikte olmak istedimi kavgali da olsaniz reddetmeyin. Huyuna gidiverin. Gururunu kirmayin. Zamanla tatli dille yola girer belki.

Orasi senin de yatağın ki. Hadi bu gece gitmedin o da gönlünü almadi yarin da sonraki gun de koltukta yatcaksin. Esin buna karsiysa hesap soracak oylece konusmaya baslayacaksiniz belki iyi kotu bi tepki gormek istiyosun anliyorum ama bence hic girisme böyle islere.

Bir defasında tartıştık ve ben yastığımı battaniyemi alıp salona geçtim arkamdan gelip, sen o yatakta yatmıyosan ben de bu evden gidiyorum dedi. Sen bilirsin dedim , gitti ve ben tüm kapıları felan kilitledim, ben o lafı dediysem giderdim çünkü, yarım saat sonra geldi..
konuşmadan girdi yerine yattı, ertesi gün de öyle..
Sonraki gün gece ben hala anlayamadığım bir kapı zorlama sesi gibi bir ses duydum, korkarak gitmiştim yatağa..

Her şeyi anladım da
O kadar kavga ve tatsızlıktan sonra hala adam nasıl masturbasyon yapabilmiş valla ne azim
İnsanın morali bozulur canı istemez falan

Ben o sözü söyledim yaa.. o bana zıt gider , yapmayacağı varsa da yapar sırf sevmediğim gıcık olduğum birşey diye.. yapar tanıyorum malımı..

Benim bir dayım var psikopat..
Yurt dışından izne geldiler ve babamla bir konu yüzünden tartıştılar..
Hem de her şeyi bana koz olarak kullanan eşim gibi birinin yanında..Dayımı havaalanına bırakmaya biz götürdük o tartışma üzerine ve babamın arkasından o kadar kötü sözler konuştu ki..
Delinin teki, babamı savunamadım kavgayı fitilleyecek belli, arabanın arka koltuğunda sessiz sessiz ağladım babam hakkında söylediklerine ..
Bugün bana ne dedi biliyor musun.. sana şöyle vursam yığılıp kalırsın, dayının o gün söylediklerine tek laf edemedin, vurunca bayıltırdı çünkü demi .. ama biz kıyamıyoz gibisinden konuştu..
Bu laf o kadar kırdı ki beni...

Ben o sözü söyledim yaa.. o bana zıt gider , yapmayacağı varsa da yapar sırf sevmediğim gıcık olduğum birşey diye.. yapar tanıyorum malımı..

Bu inatlaşma niye ya
eşiniz çok acayip
Hem öyle vururum falan çok itici :(
İnsan olan sizonu tahrik etseniz bile "ben sana asla el kaldırmam" diyebilmeli
O kadar değer vermeli ve saygı duymalı

Siz gidin yatağınıza yatın
Hiç sesinizi çıkarmayın
Gidecekse o gitsin

Yalnız bazı yorumlarda eşinizi reddetmeseydiniz falan denmiş
İnsan kırgınken nasıl istesin ki
Kendimi düşünüyorum bırakın kızgınlığı eşim bende en ufak bir moral bozukluğuna sebep olmuşsa reddediyorum. Önce aramız iyi olmalı ya da gönlümü almalı ki canım istesin. Bence konu sahibine de eşi güzel şekilde onun ruhunu okşayacak şekilde yaklaşmamış, yoksa o da iki naz eder ama kabul ederdi. Bence görev gibi algılamış konu sahibi çünkü eşi bencilce canı istiyor diye yaklaşmış

Bu inatlaşma niye ya
eşiniz çok acayip
Hem öyle vururum falan çok itici :KK43:
İnsan olan sizonu tahrik etseniz bile "ben sana asla el kaldırmam" diyebilmeli
O kadar değer vermeli ve saygı duymalı

Siz gidin yatağınıza yatın
Hiç sesinizi çıkarmayın
Gidecekse o gitsin

Yalnız bazı yorumlarda eşinizi reddetmeseydiniz falan denmiş
İnsan kırgınken nasıl istesin ki
Kendimi düşünüyorum bırakın kızgınlığı eşim bende en ufak bir moral bozukluğuna sebep olmuşsa reddediyorum. Önce aramız iyi olmalı ya da gönlümü almalı ki canım istesin. Bence konu sahibine de eşi güzel şekilde onun ruhunu okşayacak şekilde yaklaşmamış, yoksa o da iki naz eder ama kabul ederdi. Bence görev gibi algılamış konu sahibi çünkü eşi bencilce canı istiyor diye yaklaşmış

Aynen dediğiniz gibi..
Ben kırgınken kızgınken öpmek, elini tutmak bile gelmez ki içimden..
Kaldı ki o iş.
Bana sevgi ile Şevkat ile yaklaşsa idi reddetmezdim zaten.
Ben robot değilim ki, ya da hissiz bir varlık değilim ki olaylardan etkilenmeyeyim..
Şuan o oturduğu odada tv kapatmış uyuyor sanırım, tartıştığımız zamanlarda öyle uyusa da uyanınca geliyor yatağına..
Yerimde yatıp yatmamak arasında kararsızım..

Hayırlı bir şeylerin olacağı bir güne uyanmayacağım ki ama :KK43:
Kavgayı uzatmazsan gidip yerinde yatarsan yarın muhakkk havadan sudan bişeylerden konuşmaya çalışacaktır kocan. Öyle kinci biri gibi değil. Sen de kırıldığın noktaları anlatırsın muhabbet içinde olur biter. Lütfen gözünde daha da büyütme mevzuyu. Hatta onun ailesindeyken elini tutmamış vs ya bunları bile biraz abartarak anlattığını düşündüm nedense. El tutmaması nasıl problem olabilir normalde çok minnoş musunuzdur o yüzden mi yadırgadınız bilemiyorum.

Kavgayı uzatmazsan gidip yerinde yatarsan yarın muhakkk havadan sudan bişeylerden konuşmaya çalışacaktır kocan. Öyle kinci biri gibi değil. Sen de kırıldığın noktaları anlatırsın muhabbet içinde olur biter. Lütfen gözünde daha da büyütme mevzuyu. Hatta onun ailesindeyken elini tutmamış vs ya bunları bile biraz abartarak anlattığını düşündüm nedense. El tutmaması nasıl problem olabilir normalde çok minnoş musunuzdur o yüzden mi yadırgadınız bilemiyorum.

Ya minnoş muyuz bilmem de , aramız iyi ise ilgilidir bana karşı mesela işten gelir yemek hazırdır, yemeğini koyayım ye derim Yok senle vakit geçircem sonra yerim der, öper devamlı . İlgilenir yani normalde de el ele gezeriz genelde.. o yüzden taktım biraz

İp
Evet haksızdım.. kabul ediyorum, ama ben olayı düzeltmek gerginliği ortadan kaldırmak için gidelim , sütü akşam kaldırırım dedim..
Yaptığım hatayı telafi edebilirdi bu, ama o hala uzattı konuyu..
O bana öyle davranınca kendimi hiç o aileden gibi hissetmedim, o kadar yabancı hissettim ki.
Bu konuda sizde haksızsınız eşinizde kahvaltıya gitmek isteyebilir bu onu üzmüştür ama bu kadar soğuk yapıp sizden bişiler talep etmesi biraz tuhaf olmuş bu konuda da siz haklısınız aslında ortada büyük Bi sorun yok biraz büyümüş sadece ayrı yatmayın sakın daha da soğukluk girmesin aranıza

Ne kadar büyümüş süt meselesi..

" Hayatım yoğurdun mayalanması gecikebilir. Ne yapalım ? " şeklinde yaklaşma siz zaten çözüm bulursunuz.
Zaman problemi yaşamışsınız hepsi bu.
Gereksiz uzatmış.

Insan alike trip star plus biter..
..

Gelin hakkinda yorumuda gerginlik aklında konuşulan cümleler deyin geçin.

Başı insanlar iyilikleri görür ve hatta iki kat abartır. Çünkü iyi insanlardır.
Bazı insanlara parmaklarını mum yap daha çok ışık der.

" Ailem hiç senin hakkında öyle diyor mu dediğinde , " gorebilselerdi söylerlerdi.
Herkes güzellikleri görecek kalbe sahip değil " derdim ben olsaydım.

Aslında aşılabilecek Şeyler bu yazdıklarınız bunlar dışında seviyor musunuz ya da sevildiğinizi hissediyor musunuz ? Bence bunu sorgulayın

Back