• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik yoluna girer mi ? Benim inancım kalmadı ...

Sağlık problemi olmadığı müddetçe esler birbirlerini reddetmemeli.(dinen de dogrusu bu)
Eger birlikte olsaydiniz aranizdaki bu soğukluk giderdi, uygun bir vakitte kırıldığınız noktaları belirtip bir daha yapmamasını söylerdiniz ve sorun çözülürdü.

Ama bir önceki gün ailesi ile bayramlaşmaya gittiğimde eşim benden o kadar bağımsızdı ki, kendimi fazlalık gibi, istenmiyor gibi gördüm orda..
Herkesle gülüyor,konuşuyor bana o kadar yabancı gibi davrandı ki, bunun üzerine onunla birlikte olmak istemedim..

Ama bir önceki gün ailesi ile bayramlaşmaya gittiğimde eşim benden o kadar bağımsızdı ki, kendimi fazlalık gibi, istenmiyor gibi gördüm orda..
Herkesle gülüyor,konuşuyor bana o kadar yabancı gibi davrandı ki, bunun üzerine onunla birlikte olmak istemedim..

Süt mevzusunda hatanızı anladığınız an esinizin sinirinin gecmesini beklemissiniz esinizin siniri gecmeyip uzatinca ve size soguk davraninca kirilmissiniz. Ama sabah da esiniz hatasini anlamis soguklugu bitirmek icin adim atmis bu sefer siz uzatmissiniz. Duruma göre birinizin alttan almasi gerek ikiniz de bildiğini okuyunca bugünkü sonuca varirsiniz maalesef.

Süt mevzusunda hatanızı anladığınız an esinizin sinirinin gecmesini beklemissiniz esinizin siniri gecmeyip uzatinca ve size soguk davraninca kirilmissiniz. Ama sabah da esiniz hatasini anlamis soguklugu bitirmek icin adim atmis bu sefer siz uzatmissiniz. Duruma göre birinizin alttan almasi gerek ikiniz de bildiğini okuyunca bugünkü sonuca varirsiniz maalesef.

Haklısınız..
Bu durum günlerce de uzayacak gibi duruyor.
Ayrı ayrı takılıyoruz.
Ve de yatağımda uyumayı düşünmüyorum.
Sizce nasıl davranayım ?

Haklısınız..
Bu durum günlerce de uzayacak gibi duruyor.
Ayrı ayrı takılıyoruz.
Ve de yatağımda uyumayı düşünmüyorum.
Sizce nasıl davranayım ?

Bana sorarsanız soğukluğu bos yere uzatmış olursunuz. Ben olsam bu seferlik alttan alan taraf olup adım atardım.
Adım atmayı dusunmuyosaniz bile asla yatağı ayırmayın belki gidip yanına yattığınızda o bir adim atar. Yatağı ayırırsanız bu fırsatı da tepmis olursunuz.

Ben sizi haklı buldum. Beni yok sayan umursamayan adama kılımı kıpırdatmam, içimden gelmez.

Valla ben sizi hiç haklı bulmadım. Yani ilk gün babam yoktu et taşınacaktı oradaydık dediniz. Farzedin ki eşiniz uyanmadı ya da oyalandı günün ortasında annenize gittiniz sizi bekliyorlar kurban kesilecek!! Ben eminim 3 gün surat asardınız bu duruma. Hayır bir de süt almışsınız iyi güzel ama ertesi gün sizi bayramlaşmaya bekleyenler var ikindi akşam üstü gitmişsiniz eşiniz kızmış soğuk davranmış. Gece silmiş herşeyi sabah adım atmış yok demiş daha çok kızdırmışsınız eşinizi. Hem suçlu hem güçlü olmuşsunuz. Mizacınız daha soğuk olabilir ama nezaketen gülümsemek yapmacıklık ya da samimiyetsizlik değildir. Sizin ailesine karşı soğuk olduğunuzu düşünüyor olmalı. Kendisini rahatsız eden bir konuyu size örnekle dile getirmiş belki birçok kez. Kızabilirsiniz ama size anlatmaya çalıştığı şeyi şimdiye kadar anlamış olmalısınız. Ayrıca evden çıkıp 6 saat bayram tatil eşinizle en iyi zamanlar tirip atıp gitmek nedir? Saçma bir kızgınlık uğruna eşinizle geçecek kaliteli zamanları çöpe atmışsınız niye?: süt kaynatacağım. soğuk kişiliğim yapmacık gülemiyorum ailesine ve kendisine, niye kızıyorsun kocacım? durumu yaşanıyor. Hayır ne yapsın kocanız bilemedim ki ben. Ben olsam aramam bile sizi hatta yatağımı ben ayırırım. Hayır kadın halimle saçma buldum durumu adamcağız ne yapsın? Valla bence özür dileyin eşinizden gereksiz yanlış anlamalar olduğunu söyleyin telafi edin durumu. ve diğer kadınları sizinle kıyaslamamasını isteyin daha çok çabalaacağınızı belirtin. kapansın konu derim.

Senin derdin gönlünün alinmasi su an. Bunu istiyosan eger yatağı ayirma.

Evet.. hal ve hareketleri bana karşı o kadar itici idi ki..
Ve bana karşı sesini yükseltip apartmana rezil etmesi...
İğrendim resmen..
Bunları düşününce yanında yatmayı asla istemiyorum , ama bilmiyorum :(

Evet.. hal ve hareketleri bana karşı o kadar itici idi ki..
Ve bana karşı sesini yükseltip apartmana rezil etmesi...
İğrendim resmen..
Bunları düşününce yanında yatmayı asla istemiyorum , ama bilmiyorum :KK43:
Bence haklısın. Bilirim o bağırıp el kol yapmalarii bi yerleri yumruklamalari. Cok kırıcı. Sen gitme bekle o gelsin ama yatagi ayırma.

Yolunda olmayan bir sey yok bence. Basit konular. Eger fitne fucur insanlar degillerse ailesine daha yakin davranin. Esinizi mutlu etmek icin bunu yapabilirsiniz. Kotu insanlarsa da esinizin yaninda iyi davranin. Yine esinizi mutlu etmek icin. Beni seven boyle sevsin mantigi malesef evlilikte pek iyi olmuyor. Olabildigince politik olmaniz lazim.

Size surat yapmis ama ardindan gelip beraber olmak istemis. Yani arayi duzeltmek istemis ne guzel. Benimd yolunda gitmeyen 2 aylik evliligimde ben suslenip yanasiyordum adam basim agriyor deyip reddediyordu. Erkegin yanasmasi buyuk nimet. Ve cinsellik isterken es tarafindan reddedilmek asiri derecede agir bir duygu.

Bir de esinizi size vurmasi icin tahrik etmissiniz.

Bir kere bosansaniz anlarsiniz aslinda evliliginizin kiymetini. Su an asamayacaginiz bir sey oldugunu sanmiyorum.

Cok cok cok agir seyler yasadim. Yoluna gircek zerre bir sey yoktu. Gercekten yoktu. Ama ben de kendimi cok yipratmisim. Siz de su an halledebileginiz seylerden esinizi ve kendinizi uzuyorsunuz. Vakit kaybetmeden gidin gonlunu alin derim.

Cok kirmişsiniz

Bence haklısın. Bilirim o bağırıp el kol yapmalarii bi yerleri yumruklamalari. Cok kırıcı. Sen gitme bekle o gelsin ama yatagi ayırma.

Benim bir dayım var psikopat..
Yurt dışından izne geldiler ve babamla bir konu yüzünden tartıştılar..
Hem de her şeyi bana koz olarak kullanan eşim gibi birinin yanında..Dayımı havaalanına bırakmaya biz götürdük o tartışma üzerine ve babamın arkasından o kadar kötü sözler konuştu ki..
Delinin teki, babamı savunamadım kavgayı fitilleyecek belli, arabanın arka koltuğunda sessiz sessiz ağladım babam hakkında söylediklerine ..
Bugün bana ne dedi biliyor musun.. sana şöyle vursam yığılıp kalırsın, dayının o gün söylediklerine tek laf edemedin, vurunca bayıltırdı çünkü demi .. ama biz kıyamıyoz gibisinden konuştu..
Bu laf o kadar kırdı ki beni...

Yolunda olmayan bir sey yok bence. Basit konular. Eger fitne fucur insanlar degillerse ailesine daha yakin davranin. Esinizi mutlu etmek icin bunu yapabilirsiniz. Kotu insanlarsa da esinizin yaninda iyi davranin. Yine esinizi mutlu etmek icin. Beni seven boyle sevsin mantigi malesef evlilikte pek iyi olmuyor. Olabildigince politik olmaniz lazim.

Size surat yapmis ama ardindan gelip beraber olmak istemis. Yani arayi duzeltmek istemis ne guzel. Benimd yolunda gitmeyen 2 aylik evliligimde ben suslenip yanasiyordum adam basim agriyor deyip reddediyordu. Erkegin yanasmasi buyuk nimet. Ve cinsellik isterken es tarafindan reddedilmek asiri derecede agir bir duygu.

Bir de esinizi size vurmasi icin tahrik etmissiniz.

Bir kere bosansaniz anlarsiniz aslinda evliliginizin kiymetini. Su an asamayacaginiz bir sey oldugunu sanmiyorum.

Cok cok cok agir seyler yasadim. Yoluna gircek zerre bir sey yoktu. Gercekten yoktu. Ama ben de kendimi cok yipratmisim. Siz de su an halledebileginiz seylerden esinizi ve kendinizi uzuyorsunuz. Vakit kaybetmeden gidin gonlunu alin derim.

Cok kirmişsiniz

Utopikuye ye son yazdığım mesajı okur musunuz?

Hem de her şeyi bana koz olarak kullanan eşim gibi birinin yanında..Dayımı havaalanına bırakmaya biz götürdük o tartışma üzerine ve babamın arkasından o kadar kötü sözler konuştu ki..
Delinin teki, babamı savunamadım kavgayı fitilleyecek belli, arabanın arka koltuğunda sessiz sessiz ağladım babam hakkında söylediklerine ..
Bugün bana ne dedi biliyor musun.. sana şöyle vursam yığılıp kalırsın, dayının o gün söylediklerine tek laf edemedin, vurunca bayıltırdı çünkü demi .. ama biz kıyamıyoz gibisinden konuştu..
Kusura bakamyın ama sizin kocanız öküzün saygısızın hadsizin önde gideni! Bu ne biçim insan ya! Size de yazık böyle bir hanzoyla ömür geçmez. Umarım bir gün o dayı gibi biri bunları söylediği o kemçük ağzına sağlam bir geçirir de yığılıp kalmak neymiş görür.

Şöyle vursam lafini sen hadi vursana dedikten sonra dediyse tahrik indirimi yapılabilir
Ama böyle seni üzen şeyleri kavga aninda kullanmamasi gerektigini cok net konusmak lazim bu huyu cok sogutur ve guvensizlik yaratir

Kusura bakamyın ama sizin kocanız öküzün saygısızın hadsizin önde gideni! Bu ne biçim insan ya! Size de yazık böyle bir hanzoyla ömür geçmez. Umarım bir gün o dayı gibi biri bunları söylediği o kemçük ağzına sağlam bir geçirir de yığılıp kalmak neymiş görür.

Şuan bile ağlıyorum düşündükçe o lafları ve o zor günü..
Benim yanımda olması gereken insan yanımda gibi görünüp neler düşünmüş aslında..

Vurabilecek insan vurur. Terk edecek insan terk eder. Surekli vururum giderim diyen insanlara pek inanmiyorum. Yapamayacaklari icin lafini ediyorlar bence sadece.

Kirilabilirsiniz uzulebilirsiniz ama buyutmeyin. Sonucta sinirliyken bile vurmamis. He tepkinizi kontrol ediyor da olabilir. Sonuclarinin agir olcagini biliyordur. Cesaret edemiyor da olablr.

Takilmayin bosverin.

Back