- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
E süt nedeniyle hatalı olduğunu kabul ediyorsun. Süte kızmış ve soğuk ilgisiz davranmış, hala neden uzatıyorsun?
Ben hata ettiğimi fark ederek 4-5 saat mayalanıp kaldırılacak sütü gece 00 da kaldırdım ..
sonradan dedim bozulursa bozulsun..
Onun ailesine gidelim..
Ama onun sabahki üslubu hiç hoş değildi bana karşı ..
Sabahki üslup ne? birlikte olmak istemiş?
Huzursuzluk sütten başlasa bile senin kocanın senle ilgili sorunları başka. Baksana diğer gelinle kıyaslama yapmış. Ordan dem vurmuş sana.
Bence bekleyin. Bakalım ne diyecek size.
Süt konusunda haksızsınız.
Erkekler tartışmalardan sonra cinselliği kendilerini affettirme aracı olarak isterler genelde de samimidirler. Kabul edip üstüne hala trip atarsanız umursamazlar ve anlamazlarda. Kabul etmeyip trip atarsanızda bu defa bu fırsatı onlara vermediğiniz için sinirlenirler kendilerince. Bu kadar düz yani mantıkları. Bizim gibi ayrıntılara dikkat etmezler.
Gereksiz çıkış yapmışsınız bayram üstü.
Evet haksızdım.. kabul ediyorum, ama ben olayı düzeltmek gerginliği ortadan kaldırmak için gidelim , sütü akşam kaldırırım dedim..
Yaptığım hatayı telafi edebilirdi bu, ama o hala uzattı konuyu..
O bana öyle davranınca kendimi hiç o aileden gibi hissetmedim, o kadar yabancı hissettim ki.
Onun devamında saydığı laflar ve el kol hareketleri sağa sola vurmalar..
Karşılıklı olarak evliliğinizi sona hazırlar gibisiniz.
Büyümemiş iki çocuk evlenmiş sanki.
1. günü genelde kendi ailesinde geçirir herifcanlar.
Sizin eşiniz uyumlu davranmış sizden de üzerine sütü öne aldığınızı görmek sinirini bozmuş bence haklı.
Acelesi vardı madem gece yapılacaktı mayalama işi yoktuysa bayramlaşma ardından eve gelmeye bırakılacaktı.
Hatalıydım biliyordum alttan aldım diyorsunuz peki o zaman devam etmeniz gerekirdi alttan almaya.
Çok merak ettim haklısın hayatım düşünemedim sütü sonraya bırakırım hadi hemen çıkalım deyip bir
sarılıp öpmek geçti mi aklınızdan?
Bu tarz ilgi ve dokunuşları hep eşinizden beklediğinizi görüyorum ben.
Sessizce beklemek yerine atakta bulunsanız kavga büyümeyecek aslında.
Birlikte olma konusuna gelince madem kırgınsınız iki cilve yapın ben sana küsüm falan diye..
Bu şekilde gönlünüzü almak için bir fırsat vermiş olurdunuz.
Ama normalde nefret ettiğiniz, şikayetlendiğiniz yere yönlendirip istemiyorum git öyle yap demek, sonra da yaptı biliyorum diye kızmak..
Ne desem bilemiyorum.
Çok saçma çok..
Dediğiniz gibi sarılıp öpmedim.
Ama bu konuda hatalıyım, tamam diye belirttim.
Konu uzamasın diye ona tatlı bir gülümsedim, çok sinirliyim sana hala diye uzattı konuyu..
Dediğinizde haklısınız, o gece döndüğümüzde çok yorgundum süt ile uğraşamazdım, ertesi gün kaynatmak isteme sebebim de bozulmasın diye idi.
Kıyaslamalardan , beni eleştirmelerinden nefret ettiğim ve devamlı uyardığım halde hep bununla karşılaşıyorum, beni kendi aileme bile şikayet ediyor..
O kadar kötü bir şey ki bu..
Su erkeklerin herseye ragmen cinsellik dusunmelerini hic anlamiyorum
Okurken esinden ben bile rahatsiz oldum
Hal ve hareketlerinden rahatsiz olup onh istememen cok normal
Heleki sen yokken bisiler yapmasi dhaa da itici kiliyor
Bende esime kizginim gunlerdir ugramiyrm yanina
İstemiyrm
İstemeden de gorev gibi yapamam yani
İtiyor bazi davranislari
İcinden nasil geliyorsa oyle davran cnmAynen , çok itici dediğiniz gibi..
Siz nasıl davranıyorsunuz?
Yatağınızda mı uyuyorsunuz ayrı mı?
Ben haksız olduğum noktaları kabul ettim, ama gerisinde haklıyım..
Ve onun yanında yatmak isteniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?