bu evlilik ne zor şeymiş arkadaş ...

Eşim benle birlikte adaletli bi sekilde gider aileme . Ama burda tavır beni çok üzüyor. Gidip gitmemek degil tabi.
E ne guzel iste..
Anacigi uzulur, ayilir bayilir diye karısını insan yurduna koymayan, karısının ailesinin adını anmayan, ayda yilda bi kere gitmeyi cok görüp kendi ailesinin evinden çıkmayanlar var.. Adam dengeyi kurup idare etmeye çalışıyormuş, sukret bence..
Cok rahatsiz oluyorsan da şakaya vurarak kadina soyle gerekeni..

Öyle her seferinde bir yere gitmek olmaz, baştan nasıl alıştırırsan öyle gider. Ya bir seferinde eşinin tarafi diğerinde senin tarafın olacak öyle sıraya koyacaksınız, ki yok öyle olmaz uzak yer görülmeden dönülmez deniyorsa günleri paylaştıracaksınız. Cmt kv de mi geçti pazar annenlerde geçecek. Giderken kv ne mi gittiniz ilk, dönüşünüz annenlerden olacak. Yani bence böyle olması gerekiyor. Biz kv ile aynı şehirde yaşıyoruz ama bayramlarda memlekete gidiliyor; çok beklediler her bayram orda olsun ama daha da çok beklerler bir bayram onların, bir bayram bizim memleket. Öyle yagma yok, agac kovuğundan çıkmadık onlar nasıl anne babaysa bizlerinki de anne baba.

En buyuk hata tavrını koymamak ve eş kişisine soz hakkı brakmak ben karsıyım sen ne istiyorsn o olmalı atıyorum ayse oyle istiyor demeliler anlatabldimmi ama eşinde aileside tabi kendini dusunur seni dusunmezki kim dusunuyor cok nadir evlennce oraya gtmeni kskanırlar standart

Valla ben 2 aylık evliyim.Konuşmalarımızda 10 gün bizde 5 gün sizde kalırız diyordu eşim misal olarak.Hemen parlıyordum anlamadımmmm?neden 10 gün sizde 5 gün bizde.Seninki aile de benimki değil mi diyordum.Hatta 15se 7.5 7.5 bile dedim.Biliyorum komik ama...
Geçenlerde de eşime kızdım telefonda neden sizde 1 gün fazla kalıyormuşuz diye..kapattık telefonu.Baktım hafif ağlamaklı seni anlıyorum nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi...bu sefer ben kıyamadım sen nasıl istiyorsan öyle yapalım dedim...Başta koymasaydım tepkilerimi inan bana böyle olmayacaktı.
Gönülleri olsun diye evet söylemedikleri oluyor.Ama sonuç olarak evet oraya gidecekseniz uzatmanın mantığı yok.Görüntülü konuşuyorsunuz madem desene anneme geçicez diye.Sonuçta sen de konuşabilir söyleyebilirsin.
Pasif konusuna gelince anlayamadım sen ne konuda pasifmişsin ki?Karşı mı gelmeni istiyormuş?

bunun zayıf çır kırıldım olmakla alakası yok ki...sadece ağzını açıp iki kelime söyleyeceksin..kimse bence seni anneme gidicem dedin diye linç etmez...tamam derler

'Siz kimseye yüz vermiyorsunuz' derken siz ne demek istediniz asıl sizi anlayamadık.

Bu konular olunca evlilik gercekten de zor. 2 3 ay gibi uzun bir zaman aileni göremiyorsun ama 2 günlük tatilde sadece mevlütte görebileceksin mevlütte de kargaşa telaş oluyo zaten. En güzeli herkesin kendi ailesinde vakit geçirmesi bence ama ona da ayıp gözüyle bakıyorşar nedense. 2 günlük tatilin bir gününü diğer tarafa ayırmak bile bence fazla görümcende kalcakmışsın seviyor olabilirsin ama ben olsam 2 3 ay ailemi göremedikten sonra onlarla aynı yere gittiğimde onlara bu kadar yakınken gidip görümcemde kalamazdım. Önceden pasif olabilirsiniz ama bundan sonra bunu değiştirebilirsiniz. Herkes nasihat vermiş bence dinleyin yoksa hayatınız sürekli başkalarını memnun etmekle geçecek

Esin konusmayi beceremiyorsa sen konusacaksin canim. O belli ki ailesini kirmiyor incitmiyor ama senin ailene gelince ayni hassasiyet yok. Herkesin ailesi degerlidir.

Bugün yaptım:) okadar iyi geldi ki anlatamam. Mevlüt iptal oldu. Eşimi aradim boyle böyle mevlüt iptal oyüzden ilk gün ablamda bir gün de ablanda kalalim 1 gun de kv. Herkesin gönlü olsun dedim. Bundan sonra annenler aktif tamam ama ben de aktif olucam kendimiz ezdirmicem dedim. Ben de ortamda nereye gidcegimi soylicem. Planimizi ben soylicem dedim. Aman kimse şey yapmasin diye sessiz sakin suspus olmuşum ,hakkım olanı yapicam soylicem dedim . Seni seviyorum Arkandayım boyle olman beni de mutlu eder sen kendini nasil mutlu ediceksen oyle yap vs dedi. Şimdilik böyle.

Bana düşen burdan cesaret alıp gerçekten değisimi ortamda da gösterebilmek :)

Ben eşime tepki veriyorum. Hani adaletsizlik olmaz heryerde eşit kaliriz. Pasif derken ortamda bişey demiyormusum. Kalabalıkta pasifsin diyor yani. Evet kendi düşüncelerimi söylememi istiyormuş. Ama nedense söyleyince de gıcık olmuştu 1 kac kez. Oyle öyle pasif oldum zaten. Şmdi de bunu beğenmiyor. En güzeli ortamda ses cikarmak.

Eşin güçlü bir kadınla büyümüş..Bunu sende de arayabilir alışkın olduğu için...Toplum içinde çekinme konuş ama yavaş yavaş yap yoksa göze batarsın eşin sus der yine.Pasiflik bu yapışınca insanın üzerine hep öyle görürler

Onun ablası yerine kendi annenizde neden kalmıyorsunuz 2 gün sizin tarafta bir gün de kayınvakidenizde kalsaydınızya Eşinizin arkanızda olmasına sevindim belki de sizin söyleyemediklerinizi kendisi söylemek zorunda kaldığı için üzerinde baskı hissediyordu. Buradan cesaret almanız çok iyi olmuş. Baktınız yine pasif olcak gibisiniz hemen buraya yazın biz gazı verelim size

Valla çok sevinirimm :) oraya gidince de yazicam buraya herhangi bir cesaretsizlik yapasam falan:))

Ağlamayana meme yok derler ya, o misal, ne planınız varsa söyleyin, güzel bi adım atmışsınız geri dönmeyin sakın

Son düzenleme:
Kızlar az once görumcem yazdı . Cumadan geliyosunuz dimi diye ben de cuma ablamda kalıcaz. Ertesi gün sana geliriz dedim. Ay oyle rahatladim ki ufaktan da olsa bi adim atmak mutlu etti beni.
Görumcem de bi kac zorladiktan sonra neyse ben planinıza karışmiyım dedi. Sanırım işte bu . Hem de güzellikle konustuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…