Bu evlilik bitmeli mi?

katılıyorum.. kaldı ki tokat atmak alkolden bin kat daha kötü bir alışkanlık bence. kime göre neye göre kötü alışkanlığı yok?

katılıyorum.. kaldı ki tokat atmak alkolden bin kat daha kötü bir alışkanlık bence. kime göre neye göre kötü alışkanlığı yok?
Evet, kötü alışkanlık sadece alkol, sigara, kumar mı? Tokat atmak, karısına o... demek, karısının ailesine kötü ve kaba davranmak da çok çok kötü alışkanlıklar bence.

On yil onceki olaylari onunuze koyan insan kapi arkasindan dinledikleriyle hayatinizi zindan eder.

Allah yardımcınız olsun
eşinizi seviyor musunuz? boşanıcam deseniz çocukla vs sizi tehdit eder mi?
çocuk nerde siz çalışırken bakıcı.kreş?
Yillarin verdigi bir aliskanlik var tabiki. Ama cocukla beni tehdit etmez ondan eminim. Bosanmak istersem kesin kabul eder. Hayir demez israr etmez bunu da biliyorum. Dun gece hic konusmadik. O gidip erkenden yatti sonra ben gidip yattim o kalkip tv izledi. Bugun yada yarin bu bosanma isini konusmayi düşünüyorum. Kalbim cok aciyor ama yapacak biseyim yok

hepsini üşenmedim okudum. kocan olacak kazma sapı ile bir saniye durulacak gibi değim. bu adam sadece kaba değil anlaşıysız ve bencil de. kızın babasını seviyor bağlı tamam da senin de bir tane hayatın var ve onu da bu adamla kesinlikle geçirmemelisin. burda beni bilen bilir asla boşan demem ama bu adamla durulacak gibi değil.

Evet gercektende okumakla adam olunmuyormus bununsa en guzel ornegi sizin esiniz herhalde ne yazik ki..sizi alirken akli nerdeymis neden almis sizi madem bu kadar kotuydunuz gecmiste..cok yazik ustelik bir kiz evladiniz var ..degisecegini beklemeyin degismez..bence ayrilin..kizinizla huzurlu bir hayat kurun bir an once..

Evet gercektende okumakla adam olunmuyormus bununsa en guzel ornegi sizin esiniz herhalde ne yazik ki..sizi alirken akli nerdeymis neden almis sizi madem bu kadar kotuydunuz gecmiste..cok yazik ustelik bir kiz evladiniz var ..degisecegini beklemeyin degismez..bence ayrilin..kizinizla huzurlu bir hayat kurun bir an once..

Şuan eşime minnet duydum
kendimi zor tuuttum .size cevap cevap vermemek.
her dert konusunda sizin gibilerden illaki çıkıyor.
burada arkadaş konu açıoyor danışıyor dertleşiyor kimi ister evliliğinin kötü olmasını bilse evlenirmi.
burası sizin kocanızı övüneceğiniz,kocaları yarıştırcak yer değğil.
insanın ne zaman ne yaşayacağı belli olmaz.

Aaa hayır gerçekten oyle bi amacım yoktu yemin ederim ki.
Benim eşimin de övünülecek pek bi tarafı yok kesinlikle. Ben sadece konu sahibinin ailesine yapılan tavırdan dolayı öyle dedim. Ve üzüldüm. Yanlış konuştuysam çok özür dilerim

Ailenizin yaninda is bulamazmisiniz neticede tecrubeniz var. Bence oralarida bir arastirim.
Kendi adima ben anneme boyle diyen birini hayatimda tutamazdim. Yada bana boyle davranan birini.

peki sizde kusura bakmayın.
böyle tipler var. dert sahibi derleşiyor. birileri çıkıyor ayy benim kocam şöyle benim annem böyşe.
tekrar kusura bakmayın

Aksam konusacagim. Bugun kayinvalidemi aradım anlattim herseyi. Bosanacagimi da söyledim.cok üzüldü yalvardi agladi. Ne yazık. . Bunu esim degil onun annesi yapiyor. O üzülüyor. Aksam esimle konusacagim yorumunu az cok tahmin edebiliyorum sen bilirsin diyecek

peki sizde kusura bakmayın.
böyle tipler var. dert sahibi derleşiyor. birileri çıkıyor ayy benim kocam şöyle benim annem böyşe.
tekrar kusura bakmayın
Yo ben özür dilerim kendimi yanlş ifade etmişimdir ki siz öyle demişsinizdir. Benm kocamon tek iyi yönü aileme iyi davranmasıdır. O yüzden öyle dedim ama tabi yanlış ifade etmişimdir kendimi. Afedersiniz.

Ailenizin yaninda is bulamazmisiniz neticede tecrubeniz var. Bence oralarida bir arastirim.
Kendi adima ben anneme boyle diyen birini hayatimda tutamazdim. Yada bana boyle davranan birini.
Is bulmak o kadar kolay degil malesef. Burda yakinda terfi de alicam. Is degisiklikligi suan imkansiz benim içinzaten ailem cok yasli bakamazlar kizima. Onların yaninda da yaşayamam bu saatten sonra. Benim ayri bir duzen kurmam lazim

Konu sahibesi ben şuan eşimr minnet duydum diye bir yorum yaptım. Bi arkadaşımız beni uyardı. Ben yanlş ifade etmişim kendimi. Bil istedim. Ailene kötü davranması üzerine böyle bir şey dedim. Bnmknn tek iyi yönü aileme iyi davranıyor olması. Gerisi berbat yani. Eğer yanlıl anlattıysam özür dilerim. Cahilliğime ver

İnceldiği yerden kopsun. Nasılsa şikayetlerinizi duymuş, boşanma sebebi açıklamanıza gerek kalmamış. 4000 tl ile yaşarsınız ve çocuk için nafaka alırsınız. Hayırlısı olsun, daha kaliteli bir hayatı hakkediyorsunuz, dik durun, cesur olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…