- 29 Ağustos 2014
- 4.842
- 16.930
- 408
- 33
Bir insanla sadece kötü alışkanlığı yok diye evli kalınmaz. Onunla anlaşabilmek ve birlikte mutlu olmak da önemli bence. Maaşınız 5bin olacakmış , bir de çocuğunuz için nafaka alacaksınız , bence gayet iyi geçinirsiniz. Huzurunuz olur evinizde en azından..
Evet, kötü alışkanlık sadece alkol, sigara, kumar mı? Tokat atmak, karısına o... demek, karısının ailesine kötü ve kaba davranmak da çok çok kötü alışkanlıklar bence.katılıyorum.. kaldı ki tokat atmak alkolden bin kat daha kötü bir alışkanlık bence. kime göre neye göre kötü alışkanlığı yok?
Yillarin verdigi bir aliskanlik var tabiki. Ama cocukla beni tehdit etmez ondan eminim. Bosanmak istersem kesin kabul eder. Hayir demez israr etmez bunu da biliyorum. Dun gece hic konusmadik. O gidip erkenden yatti sonra ben gidip yattim o kalkip tv izledi. Bugun yada yarin bu bosanma isini konusmayi düşünüyorum. Kalbim cok aciyor ama yapacak biseyim yokAllah yardımcınız olsun
eşinizi seviyor musunuz? boşanıcam deseniz çocukla vs sizi tehdit eder mi?
çocuk nerde siz çalışırken bakıcı.kreş?
hayırlısı hakkınızdaKizim suan krese gidiyor. Ama bosaninca farkli bir yere tasinacagim için kresi degisecek tabiki
Merhabalar. . Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var cunku gerçekten cok kotuyum ve kararsizim. Oncelikle kendimi anlatayim. 10 yillik evliyim. 4 yasinda bir kizim var. Ozel sektorde kurumsal bir firmada insan kaynaklari muduruyum. Aylik 4bin tl maaşım var. 1 sene icinde terfi alicam 5 bin tl yi geçecek insallah. Istanbulda yaşıyorum. Esim de özel sektörde mühendis o da aylik 6-7 bin tl arasi alıyor. Esim doktora yapmis biri ama sanırım okumakla adam olunmuyorun en guzel ornegi. Nerden baslicam nasıl baslicam bilmiyorum. En iyisi son olaylardan basliyim. Esim malesef annemle hic anlasamiyor.annemler izmirde yasiyorlar arada istanbula yanima geliyorlar hem kizimi gormeye hem beni gormeye.ama esim malesef anneme tahammül edemiyor. Annemin pis oldugunu düşünüyor bu nedenle o ne yaparsa agzina koymuyor. Bir kac kere elleri islakken yemek yaptigini ellerindeki suyun damladigini gormus.Annemin cok konuştuğunu herseye müdahale ettiğini düşünüyor. Annemin istanbulda bi akrabası var. Topu topu bir akraba.onu gormek istedi bu geldiginde. Ama kıyametler koptu.annemi babami gezdirmemi asla istemiyor.bi arkadaşim gelse bi akrabam gelse cok istiyorlarsa eve gelsinler disarda bulusamayiz diyor. Gezmekten disarda olmaktan nefret ediyor. Bana karşı da pek iyi degil. Malesef cok kaba bir insan. Sevgi sozcukleri ask cümleleri 10 yillik iliskimiz boyunca hic görmedim. Ne bi cicek alir ne bi ozel gunu hatırlar.gecmiste yasadigim iliskilerimi evlendikten sonra anlatmistim.surekli her kavgamizda bunu önüme koyuyor.ne ahlaksizligim kaldi ne or.....evliligimiz boyunca kesinlikle onu aldatmadim ama gecmiste yaptigim hatalari sürekli yuzume vuruyor. Ben geçmişi bi pot kirmamdan dolayi olduğu gibi anlatmak zorunda kaldim. Bunu kaldıramadi surekli bunu diyor. Inanin ilişkiye bile girmek bana işkence gibi geliyor.cunku ne bi tatli soz ne bi iltifat duyuyorum.sadece isini görüp gidiyor. Onu reddedince bu sefer ee tabi gecmiste cok yasamissin icinde istek kalmamistir diye yuzume vuruyor. Bu arada gecmisteki iliskilerimde asla cok ileri gitmemistim. Ilkim esim olmuştu ama buna ınanmiyor.bu gelişlerinde anneme anlattim dertlestik biraz. Zaten annemde cok uzgundu o akraba olayina takilmisti o da.Bana anneme cok kaba davrandi. Biz onu disari cikti sanmistik megerse kapiyi dinlemis.konuştuğumuz herseyi duymus.annem o sinirle beddua etmisti. Bende anne napiyim bundan ancak ölürse kurtulurum. Evi satar daha uygun bi yer alir yasarim Kizim var boşanamiyorum. Demiştim. Hepsini ama hepsini duymus. Bugun gelip babama baba seni severim srn ıyisin ama anne seni sevmiyorum sen kötü birisin dedi.bana döndü demek ölümumu bekliyorsun bundan sonra sana ona gore muamele olacak dedi. Butun gun ne bişey yedim ne bisey konusabildim. Ailem zaten izmire döndü annem aglayarak babam da Kalbi kirik sekilde. Bu arada gecmis olayini aileme anlatmaya kalkti cogunu da anlatti zaten. Son olarak esimin sigarasi ickisi gece hayati yok. Evine baglidir.kizimda babasina cok bagli.ben simdi napiyim? Ailemle kopardi ilişkiyi. Benimlede cok kötü. Ben aldığım maasla kimse min olmadığı bu sehirde kizimla yasayabilir miyim? Is degistirmem imkansız isimi seviyorum. Sadece evine bagli kotu aliskanligi yok diye arada bi siddet dahi gördüğüm bu kaba adamla evliliğe devam etmeli miyim? Cok uzun ve karışık yazdım kusura bakmayin.inanin cok kötüyüm. .hakkınızı helal edin
kendimi zor tuuttum .size cevap cevap vermemek.Şuan eşime minnet duydum
Aaa hayır gerçekten oyle bi amacım yoktu yemin ederim ki.kendimi zor tuuttum .size cevap cevap vermemek.
her dert konusunda sizin gibilerden illaki çıkıyor.
burada arkadaş konu açıoyor danışıyor dertleşiyor kimi ister evliliğinin kötü olmasını bilse evlenirmi.
burası sizin kocanızı övüneceğiniz,kocaları yarıştırcak yer değğil.
insanın ne zaman ne yaşayacağı belli olmaz.
peki sizde kusura bakmayın.Aaa hayır gerçekten oyle bi amacım yoktu yemin ederim ki.
Benim eşimin de övünülecek pek bi tarafı yok kesinlikle. Ben sadece konu sahibinin ailesine yapılan tavırdan dolayı öyle dedim. Ve üzüldüm. Yanlış konuştuysam çok özür dilerim
Yo ben özür dilerim kendimi yanlş ifade etmişimdir ki siz öyle demişsinizdir. Benm kocamon tek iyi yönü aileme iyi davranmasıdır. O yüzden öyle dedim ama tabi yanlış ifade etmişimdir kendimi. Afedersiniz.peki sizde kusura bakmayın.
böyle tipler var. dert sahibi derleşiyor. birileri çıkıyor ayy benim kocam şöyle benim annem böyşe.
tekrar kusura bakmayın
Is bulmak o kadar kolay degil malesef. Burda yakinda terfi de alicam. Is degisiklikligi suan imkansiz benim içinzaten ailem cok yasli bakamazlar kizima. Onların yaninda da yaşayamam bu saatten sonra. Benim ayri bir duzen kurmam lazimAilenizin yaninda is bulamazmisiniz neticede tecrubeniz var. Bence oralarida bir arastirim.
Kendi adima ben anneme boyle diyen birini hayatimda tutamazdim. Yada bana boyle davranan birini.
Konu sahibesi ben şuan eşimr minnet duydum diye bir yorum yaptım. Bi arkadaşımız beni uyardı. Ben yanlş ifade etmişim kendimi. Bil istedim. Ailene kötü davranması üzerine böyle bir şey dedim. Bnmknn tek iyi yönü aileme iyi davranıyor olması. Gerisi berbat yani. Eğer yanlıl anlattıysam özür dilerim. Cahilliğime verAksam konusacagim. Bugun kayinvalidemi aradım anlattim herseyi. Bosanacagimi da söyledim.cok üzüldü yalvardi agladi. Ne yazık. . Bunu esim degil onun annesi yapiyor. O üzülüyor. Aksam esimle konusacagim yorumunu az cok tahmin edebiliyorum sen bilirsin diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?