• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik bitmeli mi?

Böyle adamı boşarım ben. Kızımın ona bağlı olması,onun kızıma düşkün olması.içkisi kumarı olmaması bana o.. diyebileceği , beni aşağılayabileceği anlamına gelmiyor.
Maaşınızda gayet iyi günümüz şartlarına göre, gayette geçinebilirsiniz. O da nafakasını ödesin paşa paşa.
Boşuna demiyorlar diploma insanın cehlini alsa da , eşşeklik baki kalır...

Merhabalar. . Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var cunku gerçekten cok kotuyum ve kararsizim. Oncelikle kendimi anlatayim. 10 yillik evliyim. 4 yasinda bir kizim var. Ozel sektorde kurumsal bir firmada insan kaynaklari muduruyum. Aylik 4bin tl maaşım var. 1 sene icinde terfi alicam 5 bin tl yi geçecek insallah. Istanbulda yaşıyorum. Esim de özel sektörde mühendis o da aylik 6-7 bin tl arasi alıyor. Esim doktora yapmis biri ama sanırım okumakla adam olunmuyorun en guzel ornegi. Nerden baslicam nasıl baslicam bilmiyorum. En iyisi son olaylardan basliyim. Esim malesef annemle hic anlasamiyor.annemler izmirde yasiyorlar arada istanbula yanima geliyorlar hem kizimi gormeye hem beni gormeye.ama esim malesef anneme tahammül edemiyor. Annemin pis oldugunu düşünüyor bu nedenle o ne yaparsa agzina koymuyor. Bir kac kere elleri islakken yemek yaptigini ellerindeki suyun damladigini gormus.Annemin cok konuştuğunu herseye müdahale ettiğini düşünüyor. Annemin istanbulda bi akrabası var. Topu topu bir akraba.onu gormek istedi bu geldiginde. Ama kıyametler koptu.annemi babami gezdirmemi asla istemiyor.bi arkadaşim gelse bi akrabam gelse cok istiyorlarsa eve gelsinler disarda bulusamayiz diyor. Gezmekten disarda olmaktan nefret ediyor. Bana karşı da pek iyi degil. Malesef cok kaba bir insan. Sevgi sozcukleri ask cümleleri 10 yillik iliskimiz boyunca hic görmedim. Ne bi cicek alir ne bi ozel gunu hatırlar.gecmiste yasadigim iliskilerimi evlendikten sonra anlatmistim.surekli her kavgamizda bunu önüme koyuyor.ne ahlaksizligim kaldi ne or.....evliligimiz boyunca kesinlikle onu aldatmadim ama gecmiste yaptigim hatalari sürekli yuzume vuruyor. Ben geçmişi bi pot kirmamdan dolayi olduğu gibi anlatmak zorunda kaldim. Bunu kaldıramadi surekli bunu diyor. Inanin ilişkiye bile girmek bana işkence gibi geliyor.cunku ne bi tatli soz ne bi iltifat duyuyorum.sadece isini görüp gidiyor. Onu reddedince bu sefer ee tabi gecmiste cok yasamissin icinde istek kalmamistir diye yuzume vuruyor. Bu arada gecmisteki iliskilerimde asla cok ileri gitmemistim. Ilkim esim olmuştu ama buna ınanmiyor.bu gelişlerinde anneme anlattim dertlestik biraz. Zaten annemde cok uzgundu o akraba olayina takilmisti o da.Bana anneme cok kaba davrandi. Biz onu disari cikti sanmistik megerse kapiyi dinlemis.konuştuğumuz herseyi duymus.annem o sinirle beddua etmisti. Bende anne napiyim bundan ancak ölürse kurtulurum. Evi satar daha uygun bi yer alir yasarim Kizim var boşanamiyorum. Demiştim. Hepsini ama hepsini duymus. Bugun gelip babama baba seni severim srn ıyisin ama anne seni sevmiyorum sen kötü birisin dedi.bana döndü demek ölümumu bekliyorsun bundan sonra sana ona gore muamele olacak dedi. Butun gun ne bişey yedim ne bisey konusabildim. Ailem zaten izmire döndü annem aglayarak babam da Kalbi kirik sekilde. Bu arada gecmis olayini aileme anlatmaya kalkti cogunu da anlatti zaten. Son olarak esimin sigarasi ickisi gece hayati yok. Evine baglidir.kizimda babasina cok bagli.ben simdi napiyim? Ailemle kopardi ilişkiyi. Benimlede cok kötü. Ben aldığım maasla kimse min olmadığı bu sehirde kizimla yasayabilir miyim? Is degistirmem imkansız isimi seviyorum. Sadece evine bagli kotu aliskanligi yok diye arada bi siddet dahi gördüğüm bu kaba adamla evliliğe devam etmeli miyim? Cok uzun ve karışık yazdım kusura bakmayin.inanin cok kötüyüm. .hakkınızı helal edin
Geçmişinize takılmış ve onu erkeklik gururuna yedirememiş. Size de bu yüzden böyle davranıyor bana göre. Annenizi sevmek zorunda değil ama sizin hatrınıza saygı duymak zorunda.
Oturun sakince konuşun derim. Boşanmak istemiyorsanız aile terapistine gitmeyi teklif edin. Kolay bir durum değil gerçekten Allah yardımcınız olsun.

Ses kaydini mahkemeye sunucam demiyor ki.senin mesleki kariyerini bitirecem tum arkadaşlarina akrabalarına rezil edecem diyor. Eve katkin cok olmadi ev daha cok benim maasimla alındı o yuzden al 29 bini git defol diyor. Hakkimi almaya kalkarsam ses kaydini cogaltip dagitacakmis. Nefret ediyorum gerçekten gebersin gitsin

adi serefsiz..
Allah boylelerinin dilini lal etsin ya, pislik herif.
elindeki kayitlari ele geciremez misiniz gizlice?

Hiç korkma canım istediğine atsın ses kayıtlarını. Evlenmeden önce olmuş kaç yıl geçmiş üstünden gençlik hatası deyip geçersin. Kimseye açıklama yapma bile senin şu an güçlü durman lazım. Adamın niyeti çoktan belliymis ses kaydı aldığına göre boşanmayı zaten düşünüyormuş hemde seni tehdit Edip sindirerek. Sakın ama sakın cekindigini utandığını belli etme ona koz verme. Elindeki ses kayıtları suç onu da mahkeme de söyle hepsini anlat tehdit ettiğini haklarından vazgeçmen için seni zorladığını. Sen ne kadar kararlı ve dik durursan o da o kadar geri çekilecektir bak gör. Ne demek ya 20 bin al git nafaka yok falan! Bütün haklarını Söke Söke al pes etme sakın.

Ses kayıtlarını farklı bir mail adresinde tutuyormus mail adresini bile bilmiyorum ki sifreyi çözeyim. Kızlar gerçekten cok kötüyum aglamaktan içim cikti.

Bu adam ıslah olmaz. Olursa mucize olur. Ömür boyu bu şekilde insan yerine koyulmadan yaşayabilirim diyorsan boşanma tabi. Yok ben kendimi seviyorum kızımı da çok seviyorum bu babayı kızım bu kocayida ben haketmiyorum diyorsan boşan. Boşanmak yada boşanmamak ne çocukla ne aşkla ilgili aslında tek ihtiyaç cesaret. Önce bi kendi öz eleştirini yapmalısın bence. Boşanman gerektiği aşikar ondan şüphe yokda, seni ne engelliyor onu bulup çöz önce

Allah belasını versin böyle insanların.. bende herkese senin iktidarsız olduğunu söyle dicem ama onun seviyesine düşme.. Ayrıca kurana el bile bassan Allah evliliği korumak için yalan söylemeye izin veriyor. . Sırf evlilikler bozulmasın diye.. ölmesini istemekte haksız değilmişsin. Ayrıca seni düşünmüyor evladını da mı düşünmüyor adi??
Cocugu bana bırak senin yolundan gitmesin diyor bana..gerçekten cok şerefsizmis kisiliksiz...ben hakkim olani almadan nasil bosancam ya? Yediremiyorum. Maasin iyi nafaka ya ihtiyacin yok diyor. Yeniden evlencegim için benim de paraya ihtiyacım var dedi. Bu sefer calismayan genc bir bayan alicam ve senin gibi degil aile kizi alicam dedi. Ilki ben olacam diyor. Ulan şerefsiz benim de ilkim sendin. Bunu diyorum inanmiyor. Ses kayıtları cok kötü. Herseyi ayrintisi ile anlattirdi bana. Isyerime verirse mahvlorum yada arkadaşlarim ailem. . Kimsenin yüzüne bakamam.

Bu adam ıslah olmaz. Olursa mucize olur. Ömür boyu bu şekilde insan yerine koyulmadan yaşayabilirim diyorsan boşanma tabi. Yok ben kendimi seviyorum kızımı da çok seviyorum bu babayı kızım bu kocayida ben haketmiyorum diyorsan boşan. Boşanmak yada boşanmamak ne çocukla ne aşkla ilgili aslında tek ihtiyaç cesaret. Önce bi kendi öz eleştirini yapmalısın bence. Boşanman gerektiği aşikar ondan şüphe yokda, seni ne engelliyor onu bulup çöz önce
Bosanmaktan artik eminim. Sadece ortak bi evimiz ve arsamiz var ikisinin toplam degeri 500bin vardir bana 20 bin veriyim git diyor nafakada vermem diyor. Hakkimi almak için ugrasirsam da ses kayıtlarını öne sürüyor. Ya 20 bini alip bosancam ve hic bir hak iddia etmicem yada rezil olmayı göze alıp hakkim olan parayi alicam. Para önemli cunku kizim ve kendimi garantilemem lazim

Ses kayıtlarını tanidiklarina gonderdiginde kendi rezil olmuycakmis mi, herkes de onun ne şerefsiz bi mahluk olduğunu öğrenecek . Çocuğunun annesini kaç yıllık eşini rezil eden adamı alkislamiyacaklar herhalde . Para için yaptığı ağır şerefsizlik

Bu ses kaydı olayını sonradan okudum da. Senden gizli kaydedildiği için bosanma mahkemesi hiç bir şekilde kabul etmez çünkü bu durumda senin özel hayatının ihlali söz konusudur. Zaten çocuğun velayetini almak içinde cooook ciddi bir şekilde ahlaka aykırı bir yaşam biçimin olmalı ki oda şu an olmalı ama düzgün bir yaşantın var hukuka aykırı ahlaka aykırı bindurumun yok zaten galiba. Tehditden başka ise yaramaz o kayıt.

Ancak sen kaydedebilirsin onu eğer şantaj tehdit cinsel saldırı hakaret varsa. Bu durumda elindeki kayıt delil niteliği taşır. Çünkü bu ani gelişen başka bir yolla ispatı mümkün olamayabilecek bir durumdur ve meşru müdafaa sayılır. Artık aile mahkemeleri kadının yanında yer alıyor zaten. Iyi bir avukat bulursan kocanı süründürür nolur davadan vazgeç diye de kapına köpek edersin. Şantajdan tut özel hayatın gizliliği ihlaline kadar en az 4dava çıkar bu konudan diye tahmin ediyorum. Takır takır açarsın davaları o sırada avukattan sağlam bi göz dağı gelirse hamle yapmaya cesaret edemez zaten. Ailene işine yansıtırsa daha büyük cezalar alacağını bilmeyecek kadar salak değildir. Sakın korkma sinme ama öyle gibi görün kocana safa yat delil topla. Korkudan titrememek yerine hemen bir avukata gidip yapabileceklerinizi konuş. Bu konuda bilir kişi değilim tabiki yanilmis olabilirim. Sadece ben değil bu forumdaki kimse sizin derdinize derman olamaz. En acilinden bi avukat lazım size danışmak için

Ayrıca korktuğunu farkederse çocuğunu da alır hayatınıda alır elinden. Bu işin ucu çok kötü yerlere dayanır boyun egersen. Para da vermediği gibi üstüne senden para almasa bari

Merhabalar. . Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var cunku gerçekten cok kotuyum ve kararsizim. Oncelikle kendimi anlatayim. 10 yillik evliyim. 4 yasinda bir kizim var. Ozel sektorde kurumsal bir firmada insan kaynaklari muduruyum. Aylik 4bin tl maaşım var. 1 sene icinde terfi alicam 5 bin tl yi geçecek insallah. Istanbulda yaşıyorum. Esim de özel sektörde mühendis o da aylik 6-7 bin tl arasi alıyor. Esim doktora yapmis biri ama sanırım okumakla adam olunmuyorun en guzel ornegi. Nerden baslicam nasıl baslicam bilmiyorum. En iyisi son olaylardan basliyim. Esim malesef annemle hic anlasamiyor.annemler izmirde yasiyorlar arada istanbula yanima geliyorlar hem kizimi gormeye hem beni gormeye.ama esim malesef anneme tahammül edemiyor. Annemin pis oldugunu düşünüyor bu nedenle o ne yaparsa agzina koymuyor. Bir kac kere elleri islakken yemek yaptigini ellerindeki suyun damladigini gormus.Annemin cok konuştuğunu herseye müdahale ettiğini düşünüyor. Annemin istanbulda bi akrabası var. Topu topu bir akraba.onu gormek istedi bu geldiginde. Ama kıyametler koptu.annemi babami gezdirmemi asla istemiyor.bi arkadaşim gelse bi akrabam gelse cok istiyorlarsa eve gelsinler disarda bulusamayiz diyor. Gezmekten disarda olmaktan nefret ediyor. Bana karşı da pek iyi degil. Malesef cok kaba bir insan. Sevgi sozcukleri ask cümleleri 10 yillik iliskimiz boyunca hic görmedim. Ne bi cicek alir ne bi ozel gunu hatırlar.gecmiste yasadigim iliskilerimi evlendikten sonra anlatmistim.surekli her kavgamizda bunu önüme koyuyor.ne ahlaksizligim kaldi ne or.....evliligimiz boyunca kesinlikle onu aldatmadim ama gecmiste yaptigim hatalari sürekli yuzume vuruyor. Ben geçmişi bi pot kirmamdan dolayi olduğu gibi anlatmak zorunda kaldim. Bunu kaldıramadi surekli bunu diyor. Inanin ilişkiye bile girmek bana işkence gibi geliyor.cunku ne bi tatli soz ne bi iltifat duyuyorum.sadece isini görüp gidiyor. Onu reddedince bu sefer ee tabi gecmiste cok yasamissin icinde istek kalmamistir diye yuzume vuruyor. Bu arada gecmisteki iliskilerimde asla cok ileri gitmemistim. Ilkim esim olmuştu ama buna ınanmiyor.bu gelişlerinde anneme anlattim dertlestik biraz. Zaten annemde cok uzgundu o akraba olayina takilmisti o da.Bana anneme cok kaba davrandi. Biz onu disari cikti sanmistik megerse kapiyi dinlemis.konuştuğumuz herseyi duymus.annem o sinirle beddua etmisti. Bende anne napiyim bundan ancak ölürse kurtulurum. Evi satar daha uygun bi yer alir yasarim Kizim var boşanamiyorum. Demiştim. Hepsini ama hepsini duymus. Bugun gelip babama baba seni severim srn ıyisin ama anne seni sevmiyorum sen kötü birisin dedi.bana döndü demek ölümumu bekliyorsun bundan sonra sana ona gore muamele olacak dedi. Butun gun ne bişey yedim ne bisey konusabildim. Ailem zaten izmire döndü annem aglayarak babam da Kalbi kirik sekilde. Bu arada gecmis olayini aileme anlatmaya kalkti cogunu da anlatti zaten. Son olarak esimin sigarasi ickisi gece hayati yok. Evine baglidir.kizimda babasina cok bagli.ben simdi napiyim? Ailemle kopardi ilişkiyi. Benimlede cok kötü. Ben aldığım maasla kimse min olmadığı bu sehirde kizimla yasayabilir miyim? Is degistirmem imkansız isimi seviyorum. Sadece evine bagli kotu aliskanligi yok diye arada bi siddet dahi gördüğüm bu kaba adamla evliliğe devam etmeli miyim? Cok uzun ve karışık yazdım kusura bakmayin.inanin cok kötüyüm. .hakkınızı helal edin
Bir kız çocuğunun babasız büyümesinden daha kötü bişey varsa o da mutsuz huzursuz saygısız bir ailede büyümesidir. Asıl bunu kızınıza yapmayın. Kızınız annesine hakaret eden bir babayla büyümemeli.

Bosanmaktan artik eminim. Sadece ortak bi evimiz ve arsamiz var ikisinin toplam degeri 500bin vardir bana 20 bin veriyim git diyor nafakada vermem diyor. Hakkimi almak için ugrasirsam da ses kayıtlarını öne sürüyor. Ya 20 bini alip bosancam ve hic bir hak iddia etmicem yada rezil olmayı göze alıp hakkim olan parayi alicam. Para önemli cunku kizim ve kendimi garantilemem lazim
Ev benim arsa senin olsun de.. yoksa istediğini yap. . Süründürürüm seni de.. nafakayı da sadece kızım için isticem de.. madem erkek ol sen defol git de..

Ev benim arsa senin olsun de.. yoksa istediğini yap. . Süründürürüm seni de.. nafakayı da sadece kızım için isticem de.. madem erkek ol sen defol git de..
Kesinlikle kabul etmiyor ya 100 bin veririm kizi alirim yada kiz srnde kalir 20 bin veririm diyor. Ilk sikki zaten dusunmem. Para için kizimdan vazgececek degilim

Back