- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
Zaten aldigimiz evin kredisi devam ediyor.ev direk benim ustume ama fatketmiyor herhalde evlilik icinde alininca yarisi onun malesefBu karari verecek olan sensin. Ancak esin gecinmek icin ugrasmiyor gibi. Saygisi da bitmis. Fedakar olan sadece sensin sanki. Tek tarafli gibi. Esinle konusmayi denedin mi diyecegim de bu tipler konusmayla da duzelmez gibi. Sartlarini once olustur. bir sure birikim yap. Kararini da hemen verme. Acele etme.
Evlilik terapistine gidecek en son insan o zaten. Bugun annem madem icine sinmiyor benim kizim ahlaksızdi o zaman niye cocuk yaptin?niye bosanmadin dedi. O da ne biliyim ikinci karimin nasıl çıkacağının garantisi yok ki dedi. Bi yandan da deger vermesem evi arabayi kizinizin ustune yapmazdim diyor. Bi öyle bi boyle. Gerçekten ruh hastasi!!!Merhaba öncelikle çok üzüldüğümü söyliyim.Eşinizin annenize davranışı affedilir gibi değil ama diğer taraftan 10 yıllık bi evlilik ve küçük bir çocuk var.Bu kadar yıl boyunca hiç mi mutlu günleriniz olmadı.Eşinizle sorunlarınızı ve isteklerinizi hiç konuşmadınız mı ya da konuşunca nasıl bir tepki verdi.Anlattıklarınız hiç iç açıcı değil ama yine de eşinizle herşeyi tekrar konuşmalı ve birazcık umut vadediyorsa bir evlilik terapistine gitmenizi öneririm.
Valla bravo ayni fikirdeyimKızınızı bu evliliğin içinde nasıl büyüteceksiniz? O da zor farkındaysanız. Bir de anneyi memnun etmeyen erkekler çocuklarına nasıl böyle şahane babalar olabiliyor, o da bir Türkiye gizemi zaten...
Oglunuz kac yaşında peki? Babasiyla nasıl görüşüyor?Ben tek basima buyutuyorum oglumu. Bir sekilde oluyor. Insan is basa dusunce herseyi yapabiliyor. musluk bile tamir ediyor...
Evin kimin ustune oldugu onemli degil. Evlilik suresince alindiysa.Zaten aldigimiz evin kredisi devam ediyor.ev direk benim ustume ama fatketmiyor herhalde evlilik icinde alininca yarisi onun malesef
İnsan tek başına çocuk büyütmeye kendine yediremiyor ben anlıyorum ama ilişkide tek bir olumlu taraf kalmadı vePeki kizimi tek basima nasil buyutecegim? Ya zaten kizim olmasa asla cekmem tek düşüncem o.. berbat bir durummus bu. Rabbim dusmanima vermesin
Zaten aldigimiz evin kredisi devam ediyor.ev direk benim ustume ama fatketmiyor herhalde evlilik icinde alininca yarisi onun malesef
4 yil oldu bizim. Su an 11 yasinda oglum. o zaman 7 yasindaydi.Oglunuz kac yaşında peki? Babasiyla nasıl görüşüyor?
Evlilik terapistine gidecek en son insan o zaten. Bugun annem madem icine sinmiyor benim kizim ahlaksızdi o zaman niye cocuk yaptin?niye bosanmadin dedi. O da ne biliyim ikinci karimin nasıl çıkacağının garantisi yok ki dedi. Bi yandan da deger vermesem evi arabayi kizinizin ustune yapmazdim diyor. Bi öyle bi boyle. Gerçekten ruh hastasi!!!
Sizin sorununuz neydi?Kızıniz tabiki babasız kalmayacak görecek vakit geçirecek ama siz kendinize haksızlık edemezsiniz yazık değil mı size..Uzun zamandır oradasiniz sanırım cevreniz vardır bir ev kiralarsiniz aileniz de yardımcı olur yavaş yavaş düzeninizi kurarsiniz bende aynısını yapicam yarın ve bu evi terkettigim için vicdanım hiç acimiyor çünkü ben çaba gösterdim sabrettim.
Daha onceki bir kavgamizda bosanalim dedigimde hic eyvallahi olmadı. Tamam olur demisti sonra barismistik. Arkama dönüp bakmam demisti. Aslında hergun hirgur kavga olan bir evimiz yok. Kizimin yaninda sayili kavgamiz olmustur. Ben aglayinca kizim da korkup agliyor cunku. Ama iste surekli laf carpmalar anneme yaptiklari son damla oldu
Dedigim gibi. Disari hayati yok. Isi biter bitmez damlar eve. Temizdir duzenlidir. Eve temizlige yardim eder.Alkol sigara asla icmez. Evde alisverisi yapar hic eksigimiz olmaz fatura vs odeme isi ondadir. Disardan bakilinca kusursuz. Ama iste oyle olmuyormus. Ici kaba odun ruhsuz. Sevgisini hic gormedim.Cok agir konusuyor.arada tokat tekme yedigim de oldu malesefBen pek bosan diyemiyorum kimseye.ettigi laflar gercekten agir ama bazilarinin agzinin ayari olmuyor.
Ailenizle gorusmemesi evliligi bitirme nedeni olmaz gorusmesin.siz gorusmeye devam edin.
Bu adamin arti yanlari nelerdir mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?