Bu evlilik bitmeli mi?

İşte kötü alışkanlıklarının olmaması bir anlam ifade etmiyor çünkü en başta ailene saygı duymayan
sevgisiz, merhametsiz biri bu adam.
Benim eşimde de durum tam tersi mesela.
Herkesin kaldırabileceği şeyler başka da sen 10 yıl iyi dayanmışsın.
Sabrına hayran kaldım.

Gerçekten tam kapıya koymalık.
Kolay kolay demem bunu ama.
İçin rahat boşayabilirsin.

çelişkili durum olunca suphelenmekte haklı olduğumu dusunuyorum konunu yazarken izin alıp ikinci üyelik aldığını belirtseydin böyle dusunmezdim
konuna gelince bu gerginlikten sonra beni kaale alırsan şahsi fikrim hemen boşan ömrüne yazık çocuğuna yazık 4 bin de yeter senin yerinde olsam huzursuz bir hayat yerine standartlarımi biraz düşürmeyi tercih ederim
azıcık aşım kaygisiz başım hesabı

Zaten aldigimiz evin kredisi devam ediyor.ev direk benim ustume ama fatketmiyor herhalde evlilik icinde alininca yarisi onun malesef

Evlilik terapistine gidecek en son insan o zaten. Bugun annem madem icine sinmiyor benim kizim ahlaksızdi o zaman niye cocuk yaptin?niye bosanmadin dedi. O da ne biliyim ikinci karimin nasıl çıkacağının garantisi yok ki dedi. Bi yandan da deger vermesem evi arabayi kizinizin ustune yapmazdim diyor. Bi öyle bi boyle. Gerçekten ruh hastasi!!!

Zaten aldigimiz evin kredisi devam ediyor.ev direk benim ustume ama fatketmiyor herhalde evlilik icinde alininca yarisi onun malesef
Evin kimin ustune oldugu onemli degil. Evlilik suresince alindiysa.
Tek diyebilecegim en zoru karar vermek. o karari verince inan insanin gozu hic bir sey gormuyor, ne nasil gecinecegim diye dusunuyorsun ne de evi. Sadece bitirmek istiyorsun. ve bir sekilde de hayata devam ediyorsun.
Yine de acele etme. Asla da emin olmadigin bir seyi yapma. Kararini kendin ver. Pisman olacagin seyi yapmamak icin de kararindan emin olmadan uygulamaya gecme.

Peki kizimi tek basima nasil buyutecegim? Ya zaten kizim olmasa asla cekmem tek düşüncem o.. berbat bir durummus bu. Rabbim dusmanima vermesin
İnsan tek başına çocuk büyütmeye kendine yediremiyor ben anlıyorum ama ilişkide tek bir olumlu taraf kalmadı ve
İki yabancı gibi yaşamak aynı evin içinde insanı hasta eder çok yıpratır

İyi düşün derim hangisini da kolay göğüsleyebilirsin ?

Şuan gözünüzde büyüyor her şey farkındayım ama bir eviniz var.
Borcu ödeniyor olsa bile var..

Kötü bir koca bile olsa evet o evde onun da hakkı var elbette yarısı onun olacak.
Ne olursa olsun ayrılırken ev satılır ve size oradan güzel bir peşinat gelir.

Maaşınızla kredi çeker kendinize küçük 1+1 alırsınız.
Kira değil de evinizin borcunu öder geçinirsiniz.

Hiç değilse huzurunuz olur.

Yani öyle bir anlattınız ki iyi bir baba bile değildir gibi geldi.
Tabi inşallah hiç değilse öyle bir artısı vardır. :S

Kayinvalidem gorumcem falan o kadar iyi insanlar ki.. o ana babadan bu kaba nasil cikmis anlamıyorum. Kızına cok iyi bir baba. Gece bile kizim uyaninca cogu zaman baba diye agliyor. Anne baba nerde diye soruyor.

Yalan yok evi falan senin üstüne yapmasına ben de şaşırdım.
Aaa adamın artısı mı çıkıyor ne?!

Şaka bir yana, bence böyle içi dışı nursuz, dengesiz insanların psikolojik sorunları var kesinlikle.
Evlilik terapisi olur, bireysel uzman yardımı olur.
Gitsin eminim faydası olacaktır.

Boşanma konusunu daha önce konuştunuz mu?
Belki iş ciddiye binince bitirmemek için razı olur terapiye?

Ölünce kurtulurum demen hata, boşanmak neden seçenek değildi daha önce?
Bence bitmeli, evliliğini kamuoyu yoklamasına açtıysan zaten bitmiştir, 5i geçecek maaşım diyosun, e adam nafaka da verecek, mal paylaşımı şu bu derken neden gecinemeyesin

Daha onceki bir kavgamizda bosanalim dedigimde hic eyvallahi olmadı. Tamam olur demisti sonra barismistik. Arkama dönüp bakmam demisti. Aslında hergun hirgur kavga olan bir evimiz yok. Kizimin yaninda sayili kavgamiz olmustur. Ben aglayinca kizim da korkup agliyor cunku. Ama iste surekli laf carpmalar anneme yaptiklari son damla oldu

Ben pek bosan diyemiyorum kimseye.ettigi laflar gercekten agir ama bazilarinin agzinin ayari olmuyor.
Ailenizle gorusmemesi evliligi bitirme nedeni olmaz gorusmesin.siz gorusmeye devam edin.
Bu adamin arti yanlari nelerdir mesela.

Sizin sorununuz neydi?

Yorumlardan anladığım senin daha son damla olmamış son damla olsa durulmaz

Ben pek bosan diyemiyorum kimseye.ettigi laflar gercekten agir ama bazilarinin agzinin ayari olmuyor.
Ailenizle gorusmemesi evliligi bitirme nedeni olmaz gorusmesin.siz gorusmeye devam edin.
Bu adamin arti yanlari nelerdir mesela.
Dedigim gibi. Disari hayati yok. Isi biter bitmez damlar eve. Temizdir duzenlidir. Eve temizlige yardim eder.Alkol sigara asla icmez. Evde alisverisi yapar hic eksigimiz olmaz fatura vs odeme isi ondadir. Disardan bakilinca kusursuz. Ama iste oyle olmuyormus. Ici kaba odun ruhsuz. Sevgisini hic gormedim.Cok agir konusuyor.arada tokat tekme yedigim de oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…