Bu evlilik bitmeli mi?

Çocuğun eşinden dolayı olmaması da eşinin psikolojisinin düzelmemesini sebebi olabilir.

İçinde belki bu konuyla ilgili fırtınalar kopuyordur

Seviyorum diyorsun. Sevgi her şeyin üstünden gelebilir.

Şiddet hariç aynı şeyleri yaşadım. Seviyordum ve onun da beni sevdiğini sanıyordum. Hamileliğimde anladım ki beni hiç sevmiyormuş. Sadece sevilmeyi seviyormuş. Doğumdan sonra her şey kafamda netleşti, resmen aydınlanma yaşadım. Dedim kızım kaç kurtar kendini, böyle hayat geçmez ve boşandım. Keşke ben de kv ve oğlunu psikoloğa götürseydim, hastalıklı ilişkilerini tescillettirip öyle bitirseydim. Böyle tiplerle ömür geçmez. Çocuğunuz da yokmuş, neden kendinize bu işkenceyi reva görüyorsunuz. Şu an onlara iyilik yapıp, kendinize işkence ediyorsunuz. Bunu kendinize yapmaya hakkınız yok. Psikolog bile neden boşanmıyorsun demiş. Siz hâlâ bize soruyorsunuz. O zaman ben de size soruyorum. Tam olarak neyi bekliyorsunuz; böyle hastalıklı bir kişilikten kurtulmak için

Kayınvalideniz tam tersi psikoloji uygulayın eşinize belki çocuklukla ilgili problemleri var. Siz ona sevginizi ve şefkatinizi gösterin annesinin yapmadığını yani... seviyorsunuz die söylüyorum...

Evet ilk başta boyle bi istekleri oldu ama ben bu sekilde yasayamam diye kabul etmedim ve gorusmeyi kestim.8 ay sonra tekrar gorusmek istedi ve ben nasil istersem oyle olacagini soyledi ve bende inandim

Bu ilişki hastalıklı bir hale gelmiş. Ve siz işin içinde yaşadığınız için göremiyorsunuz. Yaşadığı hayat kötü bile olsa insan belirsizlikten korktuğu için silkelenip yani bir hayata adım atmaya korkuyor. Bu anlamda öncelikle güvendiğiniz sizi tanıyan birinden destek alın ki aileniz ve arkadaşlarınız da arkanızda imiş. sizin göremediklerinizi fark etmenizi sağlayacak biriyle değerlendirin durumu. Bu psikolog da olabilir. Siz de psikoloğa gitmelisiniz.

Ayrıca dikkatimi çeken en önemli nokta, bir kere boşanma davası açıp vazgeçip geri döndüğünüz halde bir düzelme olmaması eşinizde. E peki bu kadar sınırdan dönüldüğünde değişmeye çaba göstemiyorsa bu adam ne zaman değişecek sizce.

Ya şikayet etmeyip kabulleneceksiniz bozuk psikolojisini, şiddete varabilen ani çıkışlarını, annesiyle sağlıksız ilişkisini. Yada kendinizi kurtaracaksınız bu evlilikten. Arada kalıp acabalarla yaşamak inanın çok daha yıpratıcı boşanma sürecinden.

Evet ilk başta boyle bi istekleri oldu ama ben bu sekilde yasayamam diye kabul etmedim ve gorusmeyi kestim.8 ay sonra tekrar gorusmek istedi ve ben nasil istersem oyle olacagini soyledi ve bende inandim

Kendi adıma bundan bir ders çıkaracağım ben. Demek ki bir erkek başta böyle bir taleple geliyorsa, sonradan vazgeçtiğini söylese bile, sonradan tekrar aynı şeyi istiyormuş. Günahlarını almak istemem belki de kabul eder gibi yapıp sizi sonradan ikna edeceklerini düşündüler. Böyle erkekler evlenmesin. Aşırı sinirleniyorum, böyle şeyleri okuyunca. Annesiyle yaşasınlar bir ömür işte, ne diye evleniyorlar.

Hayıııııır bitmemeli. Çünkü ben bir sebep göremedim. Aynen devam...

Kocanız psikologa gitmeyi reddetse bile lütfen siz kendiniz için gidin. Çünkü bu şekilde sizin de psikolojiniz bozulacak.
Romantik bir insanım. İnsan sevdiğinin asıl zor zamanlarında yanında olmalıdır derim. Ama söz konusu bu sevilen kişi size zarar vermeye başlamışsa değil! Zor bir durumda olmak farklı, yanında olmaya çalışanlara sürekli zarar vermeye çalışmak farklı. Üstelik defalarca uyarılmasına rağmen.
Lütfen kendiniz için terapiye gidin. İçinde olduğunuz durumu daha iyi göreceksiniz.

Piskolok bıle adamı ıstemedıyse demekkı yaptıklarını kabul etmıyor kendını hep uste cıkarıyor boyle bı adamla ugrasmak zor. Cocugunuz yok meslegınız var aılenız destekcınız 5 yılınız gıtmıs daha fazla neden zamanınız gıtsınkı. Sevıyor olabılırsınız ama mutluda degılsınoz kımse sevdıgı adamdan ayrı kaldıgı ıcın ölmez en fazla uc bes gun uzulur aglarsınız. Zaten bosanma durumunda cırkınlesecegı ıcın ozmanda gercek yuzunu gorunce sogursunuz yada duzelır bılemıyorum denemekte fayda var bence

Eşin kendi psikolojisinin sorunlu olduğunu kabullenmedikçe ve tedavi olmayı reddettikçe
Böyle böyle bir gün o sevgin de bitecek

Ananın ağzına bakmak ne zamandır psikolojik bir hastalık oldu. Bahaneye gel.

Kandırıyor seni.

Anacıyım diyemiyor da hastayım diyor.

Madem ki hastasın neden iyice tedavi olup kurtulmaya çalışmıyorsun? Diye sordun mu hiç...

3 tane doktorun 3ü de sorunlu ama eşin sorunsuz öyle mi?

Eşin sorunlu bir adam. Hasta filan değil. Huysuz. Geçimsiz. Anacı.

Keske bunların bir tedavisi olsa. Ama yok.

Ugraşmak uzun vadede çok yıpratır insanı. Bilemiyorum. Iyice düşün taşın.

Eşinizin sizi sevdiğini zannediyorsunuz, psikolojisi bozuk diye sizde bunun arkasına sığınmayın.

Bu kadar zarar gördüğünüz birini nasıl hala çok seviyorsunuz anlamıyorum.

5 yılınız boşa gitmiş, anacı olmakta ne zaman hastalık olmuş da haberimiz yok. Eşiniz değişmez, düzeltmeye çalışarak yormayin kendinizi.

Evliliği ayakta tutmak için sevmek yeterli değil...Eşinizin kendini savunmak için söylediği "biz annemden böyle gördük" cümlesi koskoca bir bahane. Eşinizin huyu bu. Sanırım annesine çekmiş..

Şiddet olmasaydı çözülür derdim ama. Koskoca okumuş kendi ayakları üstünde duran bi kadın bile şiddete maruz kalıyor. Kesinlikle boşanmalısın

Hadi diyelim ki eşiniz Bi şekilde değişti kendine çeki düzen verdi, e bide sırada annesi var.hatta en zoru annesi bile bence. Onu nasıl değiştirebileceksiniz. Gücünüz, psiklojiniz yetecek mi dayanacak mısınız? Şimdiden ble bunalmışken bunlarla nasıl başaçıkacaksınız? Bende tam olarak böyle biriyle sözlüyüm. Annesi ve kendisi böyleydi. Biz ayrıldık. Ben evlendim ikinciye hamileyim. Ama o hala annesinin dizinin dibinde. Değişme yok yani. Değişmezlerde. Keşke yapabileceğiniz bişeyler olsa llah yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…