sana akıl vermek benim haddim değil. lütfen söyleyeceklerimi öneri olarak kabul et olur mu.
yuvayı dişi kuş yapar. erkekler öyle dolambaçlı imaları anlamazlar. net ve doğru olmak lazım. yüzüm asık nedenini sorsun..sormaz. sen,ben bu konuda kırıldım üzüldüm demelisin. ve iki gün önce olmuş bir olayı yeniden yeniden gündeme getirmenin de bir kazancı olmaz. eşin bir eğitimci gün boyu ayakta, gırtlak patlatıyor birde eve geliyorki evde suratını asmış oturmuş biri onada gırtlak patlatacak ama dermanı yok
ne yapsın. sen onu bunu takma kafana. doğuda küçük bir ildeyim demişsin bende 2 yıl cizrede yaşadım hayatımın en mutlu günleriydi. eşimle orada çok eğlendik çünkü birbirimizden başka eğlence yoktu. gençsiniz en güzel yıllarınız. bırakın annemler babamlar kavgasını bırakın karşılaştırmayı. inan çok üzülürsünüz. akşam eve gelince yemeğinizi yiyin karşılıklı çekişmeli bir tavla oynayın ne bileyim isim hayvan şehir bile oynanır ki biz hala oğlum uyuduktan sonra eğlenecek birşey buluruz :) hayatta herşeyi sorun etmek yada etmemek elimizde. yahu vallahi senin yaşında olmak için nelerimi vermezdim. kıymetini bil
12 yıldır evliyiz. 7 yıl çocuk istemedik. gezmek eğlenmek hoşumuza gitti. sonra çocuğumuz olsun istedik olmadı olmuyormuş ne yapalım ölelim mi ayrılalım mı çocuk olmuyor diye? . sen olsan dünyayı başına yıkar eşinide bir güzel kaybederdin değil mi. büyük sıkıntılar gözyaşlarının sonunda şuan 3 yaşında dünya güzeli bir oğlumuz var Allah ömür versin. diyeceğim şu ki ev işine yardım etmesin efendim ne olacak saçını okşayıp güzel laf ediyor mu... zaten ediyorduda son zamanlar etmemeye başladı demişsin. birgünde etmeye başlar :) sıcak davran ,sevgili davran eşine, erkekler bebek gibi sevilmeyi isterler kalpleri öyle atar.sev yumuşak ol nazlanma bak gör kazanan sen olacaksın. eşim bir dediğimi iki etmez ben huysuzlanırım bazen ama bazen o malum günlerde :) onuda anlar sağ olsun bende onu anlarım sıkıntılı olduğunda üstüne gitmem. bak küçücük oğlum birgün bana anne azıcık sohbet edelim mi dedi şaşırdım, edelim oğlum dedim. sorduğu ilk soru: nasılsın? günün nasıl geçti?... :) çünkü biz hergün eşimle bu soruyu sorarız birbirimize. bensizken nasılsın merak ediyorum bu duygu önemli.
çoook gençsiniz ve de çoook güzelsiniz birbirinizide seviyorsunuz bu anlaşılıyor. asla ve asla yatağınıza küslük sokmayın salonda tartışın odanızda barışın birbirinize sarılmadan uyumayın. 5 yıl flört ettik 12 yıldırda evliyiz yani 17 yılın tecrübesi bu arkadaşım. ya da kardeşim mi demeliyim :) kardeşim. sevgiler.