• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evliligin bi sonu var mı ?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Merhaba konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama içimi döküp fikir almam lazım.
Beni sorunluyum karşımdaki insan mı sorunlu anlayamıyorum.
İte kaka 8 seneye yakın evliyim. Evliligin ilk yılları kıskançlık yüzünden kavgalarımız olurdu devamın eşimin baskı ve kısıtlamaları vardı,Giydigimden sürdügüm makyaja kadar laf eder karışır sürekli igneleyici laflar kullanırdı,şöyleki evde makyaj yapmazdım cok ama dışarı cıkınca yapardım elimiz yüzümüz düzgün olsun diye sonucta ev haliyle dışarı hali bir olmaz,
Derken aradaki saygıda kaybolmaya başladı yemedigim hakaret kalmadı diyebilirim. Bi kaç kez şiddette gördüm.Kaç kez küstük barıştık hep degişir dedim,en son küfür olayı ve şiddet olayı son buldu.
En başından beri çocuk istiyordum ama olmadı daha ben çabalarken eşimse destek degil birde köstek olup insanı iyice olumsuz etkiliyor.
Sorun onda oldugu için aslında benden daha cok cabalamasını bekliyorum ama yok sürekli bi boşverme erteleme boşa masraf gibi konuşup duruyor.
Ben yinede cocuksuzlugada razıyım yeterki huzur olsun ama yok..
Bi yere gitsem huzursuz etmeden göndermez ignelemeden laf vurmadan cıkamazsın o evden,
Komik Bişey anlatırsın en saçma yerinden tutar,
Bişey söylersin yine en sacma yerden tutar..
İşten gelir suratı asık haliyle benimde suratım asılır suçlu ben olurum.
Derdini sorarsın kızar,sormazsın halden anlamıyorsun der.
Misafir gelir sus pus oturur konuşmaz insanlarda huzursuz olur.
Kimseyi begenmez kendini mükemmel görür.
2 güzel sey söylemez ama full ilgi alaka bekler,
Sevmedigim bişeyi yapınca yapma dedigim halde yapar ordanda kavga çıkarır suçlu ben olurum.
Dışarı cıkarız bişey anlamayız dogru düzgün konuşmaz.
Ve bi sürü şey daha artık yoruldugumu yıprandıgımı hissediyorum.
Bende mesela çok mıç mıç bi insan degilim,
Cok el kol hareketi sevmem.
Ama konuşkanım, gülmeyi severim.
İnt bişeylere bakmayı severim cünkü eşimle paylasabildigimiz hiç bişey yok film izlemekten baska.
Temizligimi yaparım,yemegimi yaparım ne biliyim kendimce elimden geleni yaparım.
Özel hayata cok düşkün degilimdir,
Artık hormonalmi yoksa karsımdaki insanlamı alakalı bılemıyorum.
Sonuç olarak bi türlü bu insanı memnun edemedim.
Sizce biz farklı dünyaların insanımıyız bana öyle geliyorda...

Bu arada Tek İyi yanı eli açık bi insandır ama paraylada saadet olmuyor.

Farklı dünyaların insani misiniz bilemem de bu kadar seyin ustune cocuk istemeniz garip geldi bana..cocuk isleri belli olmaz her ihtimale karşı yine de korunun deyip çekiliyorum..

Farklı dünyaların insani misiniz bilemem de bu kadar seyin ustune cocuk istemeniz garip geldi bana..cocuk isleri belli olmaz her ihtimale karşı yine de korunun deyip çekiliyorum..
Sürekli dip dibe oldugumuzdan kaynaklanıyor cocuk olursa hayatımız degişir daha olgunlaşırız diye düşünüyordum.

En büyük avantajın çocuk olmaması. Evet ayrı dünyaların insanısınız..
Kendini değersiz gördüğün bir ortamda tabi ki de mutsuz olursun. Üstelik hiç bir çabası yok eşinin..
Şiddet, küfür aşağılama herşey var maşallah ama ilgi yok. Pek güzel..
Valla böyle bi adama ilgi duymaman özel hayatına düşkün olmaman da gayet normal.
Allah hayırlı bir kapı açar sana dilerim..

Bir iki davranis disinda tipki benim gecmisim,bir ara bunlari benmi yazdim diye dusundum. Evet cok ayri dunyalarin insanisiniz. Siz uzayli,esiniz Geri kalmis dunyali :)) Saka biryana onca olumsuzluga ragmen hala cocuk istemeniz ilginc geldi bana. Cocuk olmasi iyi seyler getirmez evliliginize cocuk haricinde. Hata cocugun uzun olmasi sizi Omur boyu bu kotu evlilige mahkum eder. Tecrubeyle sabittir:((

Bence ayrilmayi denemelisin.. Eminim aklindan da gecmiştir bir kac kere çoğumuz gibi.. Çocuk yuvayı birarada tutar,eşim eve bağlanır olarak sakin düsünme.. iyi gitmeyen bir evliligin cocuklari genellikle suan ya annesiz ya babasiz yada yalniz buyuyor.. Cocuk olursa yine de Allah gönlüne göre versin kocan degismeyecek.. Bu defa cocuk niye agliyor, niye oyle tutuyorsun, neden böyle degil neden şöyle degil diye bence başının etini yer.. ayrica kimi bebekler dogunca adam evden iyice soguyor.. Iyi dusunup karar vermelisin bence.. Herseyin hayirlisi ama farkli dunyalarin insanisiniz..

En büyük avantajın çocuk olmaması. Evet ayrı dünyaların insanısınız..
Kendini değersiz gördüğün bir ortamda tabi ki de mutsuz olursun. Üstelik hiç bir çabası yok eşinin..
Şiddet, küfür aşağılama herşey var maşallah ama ilgi yok. Pek güzel..
Valla böyle bi adama ilgi duymaman özel hayatına düşkün olmaman da gayet normal.
Allah hayırlı bir kapı açar sana dilerim..

Çocuk bence guzel bir evliligi taçlandiran birsey olmali kotu evliligin medet umdugu birsey degil emin olun karakteri degismeyecek eşinizin
Haklısınız.
Bir iki davranis disinda tipki benim gecmisim,bir ara bunlari benmi yazdim diye dusundum. Evet cok ayri dunyalarin insanisiniz. Siz uzayli,esiniz Geri kalmis dunyali :)) Saka biryana onca olumsuzluga ragmen hala cocuk istemeniz ilginc geldi bana. Cocuk olmasi iyi seyler getirmez evliliginize cocuk haricinde. Hata cocugun uzun olmasi sizi Omur boyu bu kotu evlilige mahkum eder. Tecrubeyle sabittir:KK43:(
Şimdiki aklınız olsa sabredermiydiniz ?
Boşanmayı denesen???
Bi kaç kez denedim ama sabredeyim belki herşey güzel olur dedim.

Bence ayrilmayi denemelisin.. Eminim aklindan da gecmiştir bir kac kere çoğumuz gibi.. Çocuk yuvayı birarada tutar,eşim eve bağlanır olarak sakin düsünme.. iyi gitmeyen bir evliligin cocuklari genellikle suan ya annesiz ya babasiz yada yalniz buyuyor.. Cocuk olursa yine de Allah gönlüne göre versin kocan degismeyecek.. Bu defa cocuk niye agliyor, niye oyle tutuyorsun, neden böyle degil neden şöyle degil diye bence başının etini yer.. ayrica kimi bebekler dogunca adam evden iyice soguyor.. Iyi dusunup karar vermelisin bence.. Herseyin hayirlisi ama farkli dunyalarin insanisiniz..
Düşünüyorum ama korkuyorumda beddua alırsam falan diye,
Acaba sorun bendemi diye kendimi sorguluyorum,
Çocuktan geçtim artık.

_Pulim_ _Pulim_ şu çektiklerinden sonra daha beddua kismini mi dusunuyorsun? Birak ederse etsin mahşer günü hesaplasirsiniz... ayrica farzet ki sorun sende ne olacak adam bu elde ki malzeme bu kadar yani sonucta sorun sen bila olsan cozumu dusunen yine sennn...

_Pulim_ _Pulim_ şu çektiklerinden sonra daha beddua kismini mi dusunuyorsun? Birak ederse etsin mahşer günü hesaplasirsiniz... ayrica farzet ki sorun sende ne olacak adam bu elde ki malzeme bu kadar yani sonucta sorun sen bila olsan cozumu dusunen yine sennn...
Haklısın.
Zaten başıma ne geliyorsa kendimden çok başkalarını düşünmekten geliyor.
Birde bu adam sürekli her tartısmada bana sana göstercem sen görürsün tarzında konuşan biri.
Yok beni sen bu hale getirdin bilmem ne.

Haklısın.
Zaten başıma ne geliyorsa kendimden çok başkalarını düşünmekten geliyor.
Birde bu adam sürekli her tartısmada bana sana göstercem sen görürsün tarzında konuşan biri.
Yok beni sen bu hale getirdin bilmem ne.
En kolay savunma bicimidir sen yaptin, senin yuzunden oldu, sen bu hale getirdin :) bazen benim eşimde aynisi yapiyor ordan biliyorum.. valla benim 2 aylik bebegim var ve eski konularima bi bak sonra cocugun da yokken neden kac git dedigimi anlarsin :D bu erkeklerin cekilecek dertleri yok

En kolay savunma bicimidir sen yaptin, senin yuzunden oldu, sen bu hale getirdin :) bazen benim eşimde aynisi yapiyor ordan biliyorum.. valla benim 2 aylik bebegim var ve eski konularima bi bak sonra cocugun da yokken neden kac git dedigimi anlarsin :KK70: bu erkeklerin cekilecek dertleri yok
Benimde psikolojimi bozdu iyice..
Neden bu kadar sabrettigimi de anlamıyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Yanlış bir evlilik. Böyle adamla bir ömür geçmez. İnanın evlilik böyle birşey değil. Bende bu yollardan geçtim benimkisi biraz erken oldu tabii siz 8 yıl dayanmışsınız ama inanın gençliğinize yazık.

Çocuk istiyorsan başka bir adamla evlen sorunsuz bir evlilik yaşamaya basla öyle yap. Bu adam zaman kaybı gibi aranızda saygı kalmamış ki. Eskiden küfür ettiği bı insana yeniden saygı duyabilir mi sence ?

Yanlış bir evlilik. Böyle adamla bir ömür geçmez. İnanın evlilik böyle birşey değil. Bende bu yollardan geçtim benimkisi biraz erken oldu tabii siz 8 yıl dayanmışsınız ama inanın gençliğinize yazık.
Öylemi gerçekten gelecekten çok korkuyorum.
Çocuk istiyorsan başka bir adamla evlen sorunsuz bir evlilik yaşamaya basla öyle yap. Bu adam zaman kaybı gibi aranızda saygı kalmamış ki. Eskiden küfür ettiği bı insana yeniden saygı duyabilir mi sence ?
Şimdide hiç küfür etmiyor degilde alıştım sanırım yaralamıyor.

Olay ortada tuz biber ekmeye çalısıyorsunuz hâlâ, klişe bir söz vardır evli mutlu çocuklu, evli ve mutsuzken çocuk yapmak sadece sizin bu ilişkide kendinize kurduğunuz bariyer olarak kalır.

Olay ortada tuz biber ekmeye çalısıyorsunuz hâlâ, klişe bir söz vardır evli mutlu çocuklu, evli ve mutsuzken çocuk yapmak sadece sizin bu ilişkide kendinize kurduğunuz bariyer olarak kalır.
Boşa çabalama diyorsun yani.

Simdiki aklin olsa sabir edermiydiniz diye sormussunuzya, Asla ama asla sabretmezdim:(( Birde benim durumum farkliydi. Tehditle alikondum,sonrada cok gec oldu. siz yeteri kadar sabretmissinizde. Bir yillik evli degilsinizki. Dile kolay tam 8 yil:(( Biran once kacin kurtulun. Gecen yillar bir daha Geri gelmez ve hickimse icin he a etmeye degmez:((

Benim eski esim evliligimizin son 1 ayinda bu sekilde davrandi 1 gun dozunu artirdi.1 gun sabretmedim.

Back