- Konu Sahibi chocolategirl
-
hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim... esinle konusmayi dene diyen arkadaslara cevabim su ; konusmayi o kadar cok denedim ki... artik soyleyecek soz kalmadi. bilmiyorum belki de bitirmek gerekiyor cunku beni istedigini gosteren en ufak bir belirti yok...soylediklerinden ve yaptiklarindan pismanlik duymuyor,duysa bile ben bisey gormuyorum...gayet magrur,sanki ben ona hakaretler etmisim gibi davraniyor... gercekten bu evde durmak agir geliyor artik(
Canım sakın sıkma canını.Biz senin yerinde değiliz ne kadar anlayabiliriz bilemem ama bende çok şeyler yaşadım,canımı çok yaktılar.En azından bunlara dayanarak bir şeyler söyleyebilirim sana.
Mutlaka annesinin etkisinde kalıyordur eşin ve eminim annesi de boş durmuyor konuşuyordur.
Üzme kendini yaşadıkların çok ağır ama bana ''Sabır'' dediler her şeyin ilacıdır.İlk iki sene evliliklerde böyle anlar yaşanıyor dediler.İki sene mi dedim? Asla dayanamam....Dayandım,ben de senin gibi düşündüm.Ne olacaktı ki gidecektim sadece.Ben kalp kırıklarımla baş başayken o başka bir kadınla baş başa olacaktı onca emek boşa gidecekti.Gitmedim.SABIR dedim Rabbime dayadım sırtımı O'na güvendim.Ve yolda bırakmadı beni Allahım.Herşey bitti eşim bana yöneldi.Vefanın bende olduğunu bildi ve bana vefa gösterdi.Bende sana diyorum ki konuşsun bağırsın çağırsın sakın ağzını açma.Bırak kendi kendini yesin ve sakın ağlama onun dediği gibi trip de yapma.Arkanı dön ve dinliyormuş gibi yap bırak o kudursun dursun.Beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi yanına gelmesse adım Sibel değil benim
Kilolarını da dert etme gözü yokmuymuş seni alırken Sen kendine güven çaktırmadan ez onu.Kilolu olabilirsin ama kilolu kadında güzeldir.Hemde onu aşağılayan ince eşinden çooookkk daha güzeldir.Sen omuzlarını dik tut bi bakiim başını kaldır yerden.Herşey düzelecek görürsün.Dualarım seninle
cok tesekkur ederim... simdilik bahsettiginiz sekilde davraniyorum ama dedigim gibi,onun pisman olmak yerine aldirmamasi cok kiriyor,hergun tekrar kiriyor...
bilmiyor...
biter veya devam eder... ama ya icimdeki sevgi biterse..o zaman ne yapar..hic korkmuyor.oysa ben onun sevgisini kaybetmemek icin ne ugraslar verdim,ama onun hic boyle bir kaygisi yok...
cok rahatlatti yaziniz...tam da hungur hungur agladigim bir anda...Allah razi olsun
Dediğim gibi sen elinden geleni yap,Gerisini Allah'a bırak.
Bir gün bir şey olur bir bakarsın ki eşin ne kadar büyük hata yaptığını anlamış başını taşlara vuruyor olur.Elbetteki canın yanıyor,kırılan kalbi onun gözyaşları da düzeltmez,kalbinde açılan yara sızlar ,bazen ağlatır ama yaşadığın gün öyle güzel gündür ki herşeyi es geçer eşini aklına alır canım benim dersin(dilerim)
Ayrıca bu fotodaki sensen senin neren kilolu yaaa
Birde hemşeriymişiz biz senle ben de Malatyalıyım hele şimdi sakın üzülme ben daha çok üzülürüm a.s.a.s.
Offf offff!!!senağlama
chocolategirl arkadaşım..
Yazmıcam hiç bir şey sana..
Nedenini çok iyi biliyorsun sen..
Sadece dualarım hakkında hayırlı olması dileğimle bunu bil bana yeter..
Dikkat et kendine nolur..benneyaptımki
biliyorum lalecigim biliyorum...konuma en son senin yazdigini gorunce ~eyvah~ dedim zaten...yazma bitanem hicbisey yazma :çok üzgünüm: sen zamaninda yazacaklarini yazdin zatensenağlama
O kadar küçüksün o kadar güzelsin ki kıyamıyorum sana inan..senağlama
Sadece mutlu olmanı diliyorum canı gönülden..
Onunla ya da onsuz...........
Yeter ki yüzün gülsün inşallah..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?