- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.856
- 358
Ya sakliyorlar valla. Zorla attiriyorum bazilarini. 1 dolap dolusu oyuncak var. Oynasalar ev oyun evine donuyor. Oynamasalar yer kapliyor . Oyle genis ev olmayinca zor.Ayy ben heralde kesip bictiklerini atmasam ev bir kağıt eve dönerdi abartısızkonu sahibi bir yerde okumuştum yabancı adını hatırlamıyorum ama 25 dakika kuralı diye bir şey vardı,25 dakika yapmak istediğin şeyi, planladığın işi yapıyorsun sonra mola,bu şekilde belli periyotlarla ne iş yapmak istiyorsak akşama kadar vakti verimli geçirmek mümkün.Tabi bir düzen haline getirmek lazım.Yapilacak işleri kafada büyütmemek bir de.
Memnun olurum hosgeldinGun gun yapılacak işleri bende yazayım. Guzel dusunce... Bebekle yapabıldıgım kadar Hergun ev supurulup vıleda ıle sılınecek, toz alıncak
Yarın oglene kadar klasık ev rutini + cocukların dolaplar duzenlrnecek
Toplantıya gidilip gelınce yemek pişerken erzak dolabı yerlesıcek
Evet. Bırde bıraz zorunlulul gıbı oluyor. Yapmassam mahcup olcakmısım gıbı ayrı bır motıvasyonu varMemnun olurum hosgeldin
Insan bi motive oluyorbiraz duzeni tutturdum sanki ..su dip koseyi bi halledeyimde aylik
insallah beklerim. Instada 30 dk kuraliyla is yapan hesaplar var. Bende onlara baka baka dedimki is dedigin ne en fazla 30dk surerElinize sağlık ben de iyice saldım. Toparlanmam gerek yarın yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?