- 5 Aralık 2022
- 2.022
- 3.206
- 63
Aile hekimi kan degerlerimr bakip yazdi. Ve gercekten fayda etti. Gidip baktirin siz de .Kan surubu demek ,bendemi kullansamki. Benimde degerlerim dusuk epey gecen sene bi zehirlendiydim sudandrdan mi receteli mi yani yoksa eczaneye gidince veriyolar mi
15gunde bir dip kose olarak orta yolu bulayim en iyisi :)))
2 tane daginikliktan mutlu olan sipam var. Senin var mi cocuk?
Sabah 7de kalkiyorum ,alistirdim kendimi. Cocuklar sabahci onlara beslenme hazirliyorum.Ben de habersiz misafir kabul edemiyorum henuz o mertebeye erismedim
Yani oglenden once evi toparlasamda , supurme vs ogleden sonraya kaliyor.
sabah gec kalkmazsam, kis diye tolerans gosteriyorum kendime
Oturup baska bir sey yapiyorum yada hicbir sey yapmiyorum
Sizden baya ornek almam gerekcek. Camasirla ilgili bolüm ozellikle. Duzenide guzel oturtmussunuz masallah size_Yemek yedikten sonra mutfağı hemen temizliyorum,yemek yediğimiz alana hemen bi gırgır
_Wc banyo akşamdan yıkıyorum
_Evi 2 günde bi süpürüp toz alıyorum,haftada bir cumartesi dip köşe temizlik
_Çocuklar uyuduktan sonra ortalığı düzeltip yatıyorum
_çamaşır kuruduktan sonra hemen katlayıp ütüluyorum
_Ev düzenli çocuk odası hariç akşama kadar oyuncak döker kıyafet dökerler gerisini elimde hallediyorum 3 çocuk var mecbur bi düzen olması lazım
Aile hekimine bi gidiyim o zaman. Gecen sene baktirdigimda b12 ve folik asitim eksik cikmisti. Dr 3 aylik zorunlu vitamin tedavisi vermistiAile hekimi kan degerlerimr bakip yazdi. Ve gercekten fayda etti. Gidip baktirin siz de .
Evet benim de 2 cocugum var . Ve daginik seviyorlar. 1 gun toplu durmuyor evim.
Hele oyuncaklari dagitirlarsa cok fena
Odalarında oynayamiyorlar. Oyun kurduklari icin.
Buyuk kizim cok oynamaz .
Ben de idare ediyorum iste
Yapabildigin kadarini yap. 1 0dan iyidir derler.Sabah 7de kalkiyorum ,alistirdim kendimi. Cocuklar sabahci onlara beslenme hazirliyorum.
Alt komsumun esi vardiyali gececi olunca gunduz is yapmak istemiyorum. Esi eve gelince benim is yapmam hic yoktan supurge acmam 15.30u buluyo.
Obur turlude soyle yetismiyo , supursem silemiyom. Camlari silsem ,balkonu yikayamiyom. Ikram edilmelik o anlik eksik veya yetmiyo. O sebeple bi zahmet eve gidip tekrar ciksinlar disari
Yapinca tam detayli dip kose yapiyorum ama yapmayincada ev alip basini gidiyo. Nerden tutacagimi toparlayacagimi sasiriyorum. Tek oda temizligi bana gore degil. Ben diger odalari siraya koyup temizlerken ,temizledigim odada batiyo .fenaliklar geliyo o zaman bana.Yapabildigin kadarini yap. 1 0dan iyidir derler.
Cam sil ,balkon kalsin. Uyuyorsa yatak odasi haric yerleri yapmaya calis. Hafta da bir ince is yapinca , haftayi bayagi goturuyor. Gun asiri supur. Vs .
Yapa yapa duzen oturuyor gercekten.
Beni birkac ay once gorecektin
Bir de uzerine hicbir sey yapasim gelmiyordu.
Ben de eskiden oyle yapiyordum ama dedigim gibi hic yapmamaktan iyidir.Yapinca tam detayli dip kose yapiyorum ama yapmayincada ev alip basini gidiyo. Nerden tutacagimi toparlayacagimi sasiriyorum. Tek oda temizligi bana gore degil. Ben diger odalari siraya koyup temizlerken ,temizledigim odada batiyo .fenaliklar geliyo o zaman bana.
Cocuklar odalarinda oynamiyo , oturma odasinda oynuyo,kirik oyuncaklari attirmiyolar cunku o kiriklardan baska oyuncak turetiyorlar. Cocuklar ellerinde yiyecek varken gezinme huylarini biraksmadilar heryer kirinti, kuruyemis copu,seker copu vsvs.
BUyuyene kadar idare edecegim napiyim
Gecmis olsun. Ben de islerime devam edicem ama kizim hasta . Anne yanimda dur diyor. Oyle isle bakalimDun bende dip kose supurup sildim
Makineye renkli attim ,cocuklari okula yollayip yatak topla banyolari yikadim.
BIeazdan mutfagi toplayip yemek yapicam
Biraz rahatsizim göz cukurlarim,burun kökü ve basim agriyo. Sanirim siddetli girip olcam 3gündur boyle. Sinizutte olabilir tabii.. bende migren yok ama migren agrisi boyle bisey mi acaba ?
Ayy ben heralde kesip bictiklerini atmasam ev bir kağıt eve dönerdi abartısızSelamlar konunuz hayirli olsun. Boyle bir konuya cok ihtiyacim vardi. Hatas ben acayim dedim , olmadi.
Size katilayim madem, hazir acilmisi varken.
Ben de cok zor evi toparliyordum acikcasi. Cocuklarim kagit kes bic , cok dagitiyor. Yaptiklarini attirmiyorlar .
Koyduklarini elletmiyorlar . Evden degerli degiller dedim idare ediyorum
Neyse once biraz gereksizleri yine de azaltma yoluna gittim.
Sonra da kendime soyle bir duzen yaptim. Hepsine uyamiyorum ama bayagi motive ediyor.
Haftada bir biraz ince is yapiyorum.
Diger gunler daha hafif.
Ayda bir de daha da detayli isler.
Bir de dikey supurge aldim. Supurme isi kolaylasti benim icin gunluk uzerinden gecebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?