- 17 Haziran 2017
- 4
- 6
- 86
Merhaba, sizin adiniza cok sevindim. Insallah bende tertipli olabilirim. Bende aksine takvim veya plan yaptimi asla uygulamiyorum.Merhabalar,
Konu çok hoşuma gitti. Ben de temiz ve düzenli evi çok seviyorum ama ipin ucu kaçtı mı toparlaması zor oluyor. Bir de yoğun çalıştığım için bir düzen oturtmakta zaman zaman zorlanıyorum.
Dediğiniz gibi aslında en iyisi bir program dahilinde elini hiç çekmeden azar azar yapmak. Ben kendime Nisan ayı için bir takip çizelgesi oluşturdum çıktı alıp buzdolabına astım, önceki aylarda da bu takip çizelgesi üzerinden ilerlemek motivasyonumu artırdıBütün ayı toplu bir halde görünce insan biraz daha gaza geliyor, yaptıkça işaretleyeyim diyorsun ya da aaa bak bu hafta kaç gün ara vermişim hemen az da olsa yapayım diyorsun. Mesela bugün hedefim işten eve gidince hızlıca dikeyle bütün evin üzerinden geçmek ve gece yatmadan lavaboları ovalamak olacak umarım yapabilirim. Bunun dışında zaten eşimle gece yatmadan ev hep derli toplu düzenli bırakmaya dikkat ediyoruz onun da çok faydası oluyor.
Kullanmak isteyen olursa diye çizelgemi de paylaşayım belki sizlerin de işine yarar
Halıları deterjanlı suyla sildikten sonra bir tur da temiz suyla durular gibi silmeye gerek var mı? Yoksa sadece deterjanlı suyla silsem yeter mi?Oturma odasinin seklini degistirdim birazda boyle kullanayim :)
Bayrama evimdeyim ne memlekete nede tatile gidicem. Halilarimi sileyim diyom cok kirlendiler oglum keceli kalem ve pastel boyalarla halida resimler cizmiscikar umuyorum. Bulasik deterjanli sicak su hazirlicam. Yaz olsa terasta yikardim silmeye kim ugrasacak ,yikamak daha kolay.
Koltuklarida silerim havalar isindi artik. Bayramin 3. Gunu cocuklari alip merkez carsiya cikar ,sahilde dolasir vakit geciririz bi sekilde.
Mutlaka durulayin zaten durulamazsaniz deterjandan yapis yapis olur halinizHalıları deterjanlı suyla sildikten sonra bir tur da temiz suyla durular gibi silmeye gerek var mı? Yoksa sadece deterjanlı suyla silsem yeter mi?
Oglum haliya erimis dondurma dusurmus sonra oyuna dalmis tee 1 saat sonra soyluyo. Arkadas bu halinin cektikleri nedir yaa! Sildim epey yikatilsna kadar idare etsin.Yarin icin plan umarim bi kacini bari uyayim listenin
Camlari sil
Firini temizle
Buzdolabi temizle
Teras ve balkonu yika
Banyolar dip kose detayli temizlik
Halilari fircala ,oglumun yeniden resim yaptigi yerleri sil sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?