• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu elbiseye nasıl bir saç yapmalıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

GizemAkyuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
271
1
66
İstanbul
Kızlar Özge Ulusoy burda saçlarını sade bir at kuyruğu yapmış ama eşim de illa saçını açık bırak diyor. Karar veremiyorum, bu elbisenin üzerine nasıl bir saç gider sizce? Dalgalı fön yaptırsam da açık mı bıraksam diyorum. Hani böyle karşıdan rüzgar esmiş gibi yapıyorlar ya saçını, dalgalı fön deniyordu sanırım :) Saçım kat kat, güzel durur gibi geldi bana?
Sizce?

$elbise.jpg $elbise.jpg $elbise.jpg

çok fazla dalgalı olmasın,hafif dışa doğru hareket olsun saçlarında yeterli..elbisenin ön kısmıda hareketli,onu kapatmasın..
artık herkes bu gün ne giysemci oldu zaten,:52:uzmanız uzmaaaan..:9:.

Saçını topla da elbisenin modeli ortaya çıksın. Boynun falan açılsın yani. tabi yanlardan dalgalı bir şekilde hafif dökülse de fena olmaz :21:

çok sağolun kızlar ya :) aslında düğünde giyeceğim elbiseyi, hani olur da oynarsam falan saçlar açık terletmesin de istiyorum ama eşim gıcık oluyor toplamama :) günlük hayatta hep toplu zaten, özel bir yere giderken saçımı açarsam daha çok beğeniyor. Hani kırk yılda bir zaten bir gece bir eğlence çıktı bize, eşimin de gönlü olsun istiyorum :) evet ya bu bugün ne giysem yüzünden kafam karman çorman, yok saçımı açsam çok mu göz yorar, yok toplasam şöyle mi olur böyle mi olur derken hepten karıştı kafam :))))
çok sağolun ya ben emin olamamıştım açık saç bu elbiseye gider mi gitmez mi diye, demek gidebilirmiş :) çok sevindim :) gerçi haklısınız toplayınca da boynu uzun gösteriyormuş ama her ihtimale karşı bir toplar bakarım artık nasıl duruyor diye :) benim saçımı toplayınca kafam armut gibi kalıyor sanki ya of :D haha :D

kızlar bir de yine bu elbise için nasıl bir makyaj tercih edeyim sizce? lacivert tonlarda bir dumanlı göz patlatayım diyorum ama düğün için uygun olur mu dumanlı göz? bir de dumanlı göz demek için illa kuyruk yapmak lazım mı yoksa burdaki özge ulusoyun bu kuyruksuz makyajı da dumanlı sayılır mı ?
yaşasın kk, oley! :)) :kkk:

Çok güzel olur. Benim akılma da ilk o geldi. dikkat et abartıp panda gibi yapıyorlar bazen insanı suratını kuaförde yaptıracaksan kendini onların eline teslim etme, kontrol et arada

bu elbiseyle dalgalı saç kesinlikle olmaz bence ya dümdüz bi fön çektirin hiç bir dalgası olmasın ya da fotoğrafta ki gibi at kuruğu yaptırın

Back