• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu duygusal girdipta özellikle evlilerin tecrübelerine ihtiyacım var

kızlar muhtemelen uzun yazıcam. nolur üşenmeden yorum yazın. iyi ya da kötü bilmiyorum,. aşk evliliği ya da mantık evliliği yapanlar; özellikle siz.. lütfen
28 yaşındayım, yaklaşık iki yıl önce başladığım bi ilişki vardı. ilk ciddi ilişkimdi. önceleri hiç umursamazken iyi bi karaktere sahip olduğunu düşündüm ve bi ilişkiye başladık, aşık oldum. sonra o beğendiğim karakterin tam bir karaktersizlik tablosu olduğunu öğrendim, aldatılmıştım. çok kötü oldum, ayrıldım tabi ama ben sindiremedim aldatılmayı , antidepresan kullandım bi süre, 39 kiloya düştüm. Daha sonra (itiraf etmek gerekirse biraz da yaralarımı sarmak için bencillik yaptım) şu an beraber olduğum adamla çıkmaya başladım. ilk başlarda elimi tutunca bile kendimi çok kötü hissediyordum, bi başka erkeğin bana dokunması çok kötüydü, ama bu arada eski erkek arkadaşım ayrılığımızın 2. haftasında yeni bi ilişkiye başlamıştı bile. bunları yeni ilişkime ne kadar sağlıksız başladığımı anlamanız için anlatıyorum.

şimdiki erkek arkadaşım çok düşünceli, beni gerçekten çok seviyor, ona güvenim sonsuz. neredeyse 1 yıldır da beraberiz. o olmasa, bana sevgisi olmasa bu kadar çabuk toparlanamazdım belki de. eski erkek arkadaşıma karşı içimde zerre sevgi yok, hatta ne çirkin adammış diyorum. ama bana yaptıkları aklıma geldikçe de kınamayın ama ölsün istiyorum. aldatılmak bi kadına yapılabilecek en büyük psikolojik darbeymiş.

asıl sorunum ise şu; ailelerimiz tanışmak üzere. mecburiyetten dolayı şu an farklı şehirlerdeyiz, bir an önce biraraya gelmek için evlenmekten başka şansımız yok. Ve ben şu an yanlış bi evlilik mi yapıorum acaba diye çok korkuyorum. çünkü ona aşık değilim, onun sevgisi altında eziliyor gibiyim. bu kadar iyi, beni bu kadar seven bi adamı da kaybetmeyi göze alamıyorum. daha önce yaşadıklarım yüzünden mi bu hissizliğim anlamış değilim. bu şekilde evlenirsem mutsuz olur muyum? yoksa tam tersine evlilikte öncelik bu mu olmalı?

tecrübeli hanımlar, bunca zamandır evli bayanlar bi akıl verin nolur?

Yaslariniz kac?

Kocama deli gibi aşığım. Gerçi biz bir buçuk sene sevgiliydik. İlk üç ayda aşık oldum. Ama seninle kıyaslanmaz benim ilişkim, çünkü şimdi dikkat ettim aşık değilim demişsin.
Peki şimdi elini tuttuğunda, öpüştüğünde vs ne hissediyosun. İtici mi buluyosun?

yani açıkçası benim şimdiye bi cinsel deneyimim olmadı. bu da korkutuyo beni, ilerde cinsel açıdan sıkıntı çeker miyim acaba diye. çünkü bi isteksizlik var ona karşı, itici bulmuyorum ama beni öpmese de olur diyorum. ama cinsel bi istek uyandırmıyor bende

Hiç mi çekim yok? Yoksa sadece aşk mı yok? Yüreğiniz kıpır kıpır olmuyor mu? kendinizi onun yanında iyi hissetmiyor musunuz? Bunlar öenmli yorum yapabilmem için..

yani açıkçası benim şimdiye bi cinsel deneyimim olmadı. bu da korkutuyo beni, ilerde cinsel açıdan sıkıntı çeker miyim acaba diye. çünkü bi isteksizlik var ona karşı, itici bulmuyorum ama beni öpmese de olur diyorum. ama cinsel bi istek uyandırmıyor bende

O sıkıntı işte, sen bence biraz daha düşün evliliği. Flörtü uzatın, sonuçta evlenince aynı evde yaşaacak hergün görecek aynı yatağa gireceksin. Öpmese de olur diyosan acele etme:KK12:

Sevmedigim ve itici buldugum bir adamla evlenmektense bekar kalırım daha iyi. İlla evlenmeniz mi gerekiyor acilen bekleyin seveceginiz birisi elbet cikar karsiniza.
Bence insan evlenecegi kisi hakkinda tereddüte düsmemeli evlenmek icin günleri saymali. Sizinki evlenmis olayimda yeterki evleneyim evliligi olur benim gözümde. Bir ömürü gecireceginiz insan hakkinda beni seviyor ve bendeki de sevgi kirintilari demeniz yetmez. Yanlis buluyorum böyle evlilikleri.

Tıpa tıp aynı durum başıma geldi aşık olduğum kişi tarafından aldatıldım 2 aylık bi ilişkimiz vardı. bi kaç kişiyle çıktım tabi ama 3 sene sonra ciddi bi ilişkiye başladım beni çok seven biriydi ama aşık olmadığım biriyle evlenemem diye düşünüp fazla uzatmadan 2 sene sonunda ayrıldım. arkamda bıraktığım kişiye üzülüyorum tabi ama önemli olan benim aşık olmamdı ve insan bence 1 kez aşık olur.. Eğer bir daha aşık olamam diye düşünüyorsan evlen. Sonuçta şuanki kişiyle olmasa da başkasıyla ilerde büyük ihtimalle evleneceksin. En azından seni seven kişiyle evlenmiş olursan. Aşk olmasada içinde bi saygın sevgin olur diye düşünüyorum

bidefa eski erkek arkadasiniza ah etmeyi biraktiginiz an siz daha mutlu olacaksiniz..ne hali varsa gorsun demek bu kadar zor olmasin,o kendini aldatmis sizi degil..artik gurur meselesi yapmayin bunu,o da insan ama yanlis yapmis.
bakin hayat insanlari degisik yollardan dener,ilk sevgiliniz aldatmis uzulmussunuz,mutsuzluk yasamissiniz..simdiki sevgilinizse sizi cok ama cok seviyor siz yine uzgun ve mutsuzsunuz..sizce burdaki ortak nokta ne? kusura bakmayin ama siz mutsuz olmayi seciyor gibisiniz.ve bigun hayat sunu da diyebilir,`iyisini de verdim mutsuz kotusunu de verdim mutsuz..madem oyle yalniz kalsin`
oyuzden once kendiniz mutlu olmaya bakin,belkide hayat `kendi icinizde mutlulugu bulamadiginiz surece` kimseyle mutlu olamayacaginizi ogretmeye calisiyordur..

buarada 5 yillik evliyim :KK36:

Tıpa tıp aynı durum başıma geldi aşık olduğum kişi tarafından aldatıldım 2 aylık bi ilişkimiz vardı. bi kaç kişiyle çıktım tabi ama 3 sene sonra ciddi bi ilişkiye başladım beni çok seven biriydi ama aşık olmadığım biriyle evlenemem diye düşünüp fazla uzatmadan 2 sene sonunda ayrıldım. arkamda bıraktığım kişiye üzülüyorum tabi ama önemli olan benim aşık olmamdı ve insan bence 1 kez aşık olur..

peki o aşk hakkını da kullandıysan şimdi napacaksın? bir de şunu sorucam, aldatılma psikolojisini atabildin mi üstünden?

bi tek sigara koktuğu zamanlar iğreniyorum. bunu ona da söyledim. günde 2 paket sigara içerdi eskiden. şu an günde 3-5 defa içiyo. o bile rahatsız ediyor ama çabasına saygı duyduğum için ses çıkarmıyorum şu an.

Vala canm su anda aklinda eskisinr karsi bisi yok . Yenisine karsida . Ama yenisi seni mutlu etmek çabalıyo . Kavun değil ki kicini koklayip iyi mi kotu mu oldunu anlayalim . Ama anlattgn kadar senin icin bisiler yapmaya cabalio tiksinmion saygida bi problem yok . sevgi zamanla olsur die dusunuyorum. Bu devirde senin sevdgnle degil seni sevenle evleneceksin . Diyceklerim bu kadar ins anlatabilmiisimdir

bidefa eski erkek arkadasiniza ah etmeyi biraktiginiz an siz daha mutlu olacaksiniz..ne hali varsa gorsun demek bu kadar zor olmasin,o kendini aldatmis sizi degil..artik gurur meselesi yapmayin bunu,o da insan ama yanlis yapmis.
bakin hayat insanlari degisik yollardan dener,ilk sevgiliniz aldatmis uzulmussunuz,mutsuzluk yasamissiniz..simdiki sevgilinizse sizi cok ama cok seviyor siz yine uzgun ve mutsuzsunuz..sizce burdaki ortak nokta ne? kusura bakmayin ama siz mutsuz olmayi seciyor gibisiniz.ve bigun hayat sunu da diyebilir,`iyisini de verdim mutsuz kotusunu de verdim mutsuz..madem oyle yalniz kalsin`
oyuzden once kendiniz mutlu olmaya bakin,belkide hayat `kendi icinizde mutlulugu bulamadiginiz surece` kimseyle mutlu olamayacaginizi ogretmeye calisiyordur..

gerçekten zerre kadar şımarıklık yok, en samimi duygularımla soruyorum, içimde onun bana hissettiğinin yarısı kadar bile olmayan bir sevgiyle evlendiğimde mutlu olabilir miyim? evliliğimi sağlıklı yürütebilir miyim? ve benim çok çok önemli ki; bu adamı ya mutsuz edersem? inanın benim aklımda bu sorular ve bu korkular var. çocuk değilim, yetiişkin bi kızım, ama tecrübesizim

Vala canm su anda aklinda eskisinr karsi bisi yok . Yenisine karsida . Ama yenisi seni mutlu etmek çabalıyo . Kavun değil ki kicini koklayip iyi mi kotu mu oldunu anlayalim . Ama anlattgn kadar senin icin bisiler yapmaya cabalio tiksinmion saygida bi problem yok . sevgi zamanla olsur die dusunuyorum. Bu devirde senin sevdgnle degil seni sevenle evleneceksin . Diyceklerim bu kadar ins anlatabilmiisimdir

:) çok tatlısın, teşekkür ederm

Sevmedigim ve itici buldugum bir adamla evlenmektense bekar kalırım daha iyi. İlla evlenmeniz mi gerekiyor acilen bekleyin seveceginiz birisi elbet cikar karsiniza.
Bence insan evlenecegi kisi hakkinda tereddüte düsmemeli evlenmek icin günleri saymali. Sizinki evlenmis olayimda yeterki evleneyim evliligi olur benim gözümde. Bir ömürü gecireceginiz insan hakkinda beni seviyor ve bendeki de sevgi kirintilari demeniz yetmez. Yanlis buluyorum böyle evlilikleri.

farklı şehirlerde oldugumuz için o çok ısrarcı. ben bekleyelim bir yıl daha diyorum. onun ailesi biliyo durumu, benimki de haberdar. "uzatmayalım ayrı ayrı daha ne kadar çekicez bu işkenceyi, çocuk yaşta değilizki" diyor. belki evlilik gibi ciddi bi olay olmasa önümüzde ben daha sağlıklı düşünebilirdim bu durumu.

Back
X