• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumun nedeni nedir sizce

Her şeye bahane bulmasan mı?
Bir ton psikiyatrik ilaç kullanan, gerçeklerden kopup, asosyal, sadece dine odaklanmış birisin, tuhaf takıntıların var ( kişiye de takıyosun olaylara da) genel olarak.
3 ay önce gittim en son diyosun. Senin acil terapiler alman lazım. Yapmıyorsun.
En son 2 ay önce gittim.
Bilişsel devranisci terapi alacağım insaallah.

Dalga gecmıyorum ben hanımlar
Herkes dalga gecıyorum sanmıs gulüp begenmıs de
oncelıkle bunu belirtmek isterim

Konu sahibi Allah kabul etsın dunya ıslerının ilginizi cekmemesı zaten olması gereken
Keske keske ve keske dıyorum bizlerde bıraz nasibimizi alabilsek ama ote yandan dunya işlerinin ilginizi çekmiyor oldugu kısıma
* mutlu bı yuva, eş evlatlar, kendı anne baba kardeslerinız de* mi dahil.
Bu gibi Bi düzenimiz olması gerek cunku
Hem din de bunu buyuruyor💗
Peygamber efendimizin bir sözü var hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışın diyor.
Benim yapamadığım şey bu

Ben cennet vaadinde %100 eminim.
Bu dunya kıymetli evet çünkü Allah yarattı ama ben de bipolar hastasıyım.
siz emin olun yine de orda bir beis yok. bakın kaç paragraftan ki onaylı kanıtlı nobellı bilimsel bilgilerden bahsetmişim. sadece tek cumleye takılmıssınız. emin olmak bilmektir. cennetin varlığını bilemezsiniz. sadece ınanabılırsınız orda da sıze kımse karısamaz. ama bu dunyayı asla hafife almayın. ve yazdıklarım hakkında biraz dusunun bipolar hastaları hakkında bıraz arastırma yapayım pek bilgim yok o konuda ya da siz biraz açoın neler hissediyıyorsunuz mesela zevk mı almıyorsunuz hiçbir şeyden

siz bizden "ah canım bipolar mısın o zaman çok normal, bipolar hastaları zaten dünyadan kopuk olur ne yapsan çare olmaz bu da senin sınavınmış" dememizi mi bekleyerek açtınız bu konuyu ne dense cevap olarak aynı şeyi yazıyorsunuz

siz emin olun yine de orda bir beis yok. bakın kaç paragraftan ki onaylı kanıtlı nobellı bilimsel bilgilerden bahsetmişim. sadece tek cumleye takılmıssınız. emin olmak bilmektir. cennetin varlığını bilemezsiniz. sadece ınanabılırsınız orda da sıze kımse karısamaz. ama bu dunyayı asla hafife almayın. ve yazdıklarım hakkında biraz dusunun bipolar hastaları hakkında bıraz arastırma yapayım pek bilgim yok o konuda ya da siz biraz açoın neler hissediyıyorsunuz mesela zevk mı almıyorsunuz hiçbir şeyden
Şu anki ruh halimden bahsedeyim dunya Hayatı benim için çok anlamsız,içimden gelmiyor yani.

Dunya sevgim neredeyse hiç yok ve dünya işlerine hiç vakit ayıramıyorum.Bu durumun nedeni nedir?
Hedef oluşturup pesinden gitmeye çok uzağım
E ne diyelim bipolarsın demek o zaman zikir çek dur güzel kardeşim. Ama ne ömür böyle geçer ne de din böyle birşey.

Surekli ayni tarzda konular... Amacınız nedir? Zaten doktora gidiyormuşsunuz, buradan ne gibi bir cevap bekliyorsunuz artık, defalarca benzer konuları açtınız zaten.

Back