- 23 Ekim 2013
- 94
- 56
- 88
- Konu Sahibi kalbimvesen
Selam kizlar. Nerden baslasam bilemiyorum. Adet gecikmesinden dolayi Kayseri de 12 ekimde hastaneye gittim test yaptirdim betahcg m 279 cikti. Bu degere gore bebek 2 veya 3 haftalik yaziyordu sonucta. Araya bayram girdi 28 ekimde doktora gittik doktor son adet tarihimi sordu 10 eylul dedim ve hesap ettik bebek 3.5 mm dedi kesesi duzgun kanli bolgeye yerlesmis ama kalp atisi yok dedi ve cumartesiye randevu aldik. O gun doktora gittigmde doktor vajinal ulturasonla bakti bebek 5mm olmustu ama kalp atisi yok kesesi bozulmus gerilemis kalp atisi olmasi gerekirdi 7 hafta 4 gunluk kesin atardi kurtaj dedi. O an sok oldum .annem yanimizdaydi oda acaba gec dollenmemi doktor bey deyince benim umudum yok ama 1 hafta daha bekleyelim dedi. Kac gun icim icimi yedi 3 gun sonra baska doktora gitmeye karar verdik. Doktora durumu anlattik kurtaj gerekiyormu birde siz bakin dedik. Doktor ultrasonla bakti ve bize kesesi duzgun zayif kalp atisi var haftasindan geri gec dollenmis olabilir dedi. Kalbi zayif atsada ben kurtaj diyemem dedi bebek 5.5 haftalik gibi gorunuyor dedi. Onceki doktor kendinden o kadar emindiki kesin kurtaj dedi. Bu gun randevum vardi gitmedim. Sonraki gittigim doktor 10gun daha bekleyin dedi. Bu durumu yasayanlar varmi? Varsa neler yaptiniz ? Bana yardimci olursaniz sevinirim kizlar .kusura bakmayin biraz karisik anlattim.