• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumu yasayanlar var mi? kurtaj mi degil mi? neye inanacagim?

Cok sagolun kizlar sabah doktoruma gittim vajinal ultrasonla bakti kalbi atmiyor dedi. Zaten sabaha kadarda baya kanamam olmustu. Doktor kurtajimi yapti ve suan evde yatiyorum. Icimde bi korku vardi diyordum dogsa sakatmi olur diye. Destekleriniz icin cok tesekkurederim

Gecmiş olsun canım masallah kolay gecmiş heralde ben sabah 10 da olmus aksama kadar hastanede yatmıstım nerdeyse 1 hafta olacak ama yıne agrılarım var allah hepimizin yardımcısı olsun

Cok sagolun kizlar sabah doktoruma gittim vajinal ultrasonla bakti kalbi atmiyor dedi. Zaten sabaha kadarda baya kanamam olmustu. Doktor kurtajimi yapti ve suan evde yatiyorum. Icimde bi korku vardi diyordum dogsa sakatmi olur diye. Destekleriniz icin cok tesekkurederim

Canim geçmiş olsun. :((( Evet kesinlikle saglikli olsa tutunurdu zaten. Bi de beterin beteri var. Kucağına alip kaybetmek daha aci olurdu Allah korusun. Bu durumlar ne yazikki cagin vebasi gibi. Nerdeyse herkes yasiyo artik bu tarz seyleri. Yedigimizden ictigimizden midir bilmem :(( Allah guc kuvvet versin. Saglikli guzel bebislerini kucagina almayi nasip etsin.

çokk geçmiş olsun cnm

çokk geçmiş olsun cnm

Canim geçmiş olsun. :((( Evet kesinlikle saglikli olsa tutunurdu zaten. Bi de beterin beteri var. Kucağına alip kaybetmek daha aci olurdu Allah korusun. Bu durumlar ne yazikki cagin vebasi gibi. Nerdeyse herkes yasiyo artik bu tarz seyleri. Yedigimizden ictigimizden midir bilmem :(( Allah guc kuvvet versin. Saglikli guzel bebislerini kucagina almayi nasip etsin.

Gecmiş olsun canım masallah kolay gecmiş heralde ben sabah 10 da olmus aksama kadar hastanede yatmıstım nerdeyse 1 hafta olacak ama yıne agrılarım var allah hepimizin yardımcısı olsun
2 saat hastanede yatirip cikardilar. Allah hepimize sabir versin. Gercektende cagin hastaligi gibi nedenide belli degil. Bakalim burada universitede test yaptirmayi dusunuyorum belki bi nedeni vardir ogrenmis olurum. Cok sagolun kizlar destekleriniz icin. Ins hepimizin saglikli bebekleri olur

Simdi önemli olan her iki cifttede arastirilarak testlerin yapilmasi neden oldugu bunlari yaptirmadan tekrar hamile kalmayin ayni acilari yasamamak icin bütün tedbirleri alalim takdir allahtan......

İlk bebeğinin kalp atışları yok dediklerinde büyük bi hüsrana uğradım 3 farklı hastane gezdim zayıfta olsa kalp atışları var desinler diye ama malesef bebeğimin gelişimi durmuştu sonuç kürtaj :(

Back